خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات

      خارج کردن کیسه صفرا

      آیا در کل لوله ی گوارشی گوشت خواران میزان جذب بیشتری نسبت به لوله ی گوارش گیاه خواران صورت میگیرد؟


      اگه کیسه صفرای یه نفرو به دللیلی خارج کنن چه مشکلاتی به وجود میاد؟

    2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.m نمایش پست ها
      آیا در کل لوله ی گوارشی گوشت خواران میزان جذب بیشتری نسبت به لوله ی گوارش گیاه خواران صورت میگیرد؟


      اگه کیسه صفرای یه نفرو به دللیلی خارج کنن چه مشکلاتی به وجود میاد؟

      سوالات زیست شناسی

      + عنوان نامناسب

    3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Sharmande
      نمایش مشخصات
      @moho

      من زیستم خوب نبود و محول میکنم به آقای لطفی عزیزم!
      اما فقط قسمت اول رو فکر میکنم درست باشه در همه جای دستگاه گوارش که گوارش صورت نمیگیره پس دلیلی نداره که جذب در همه قسمتای گیاهخوارا بیشتر باشه
      کیسه صفرا هم فکر کنم 3 تا وظیفه داشت یکیش تسهیل کار روده باریک بود و .... همه اینا مختل میشه دیگه!

    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.m نمایش پست ها
      آیا در کل لوله ی گوارشی گوشت خواران میزان جذب بیشتری نسبت به لوله ی گوارش گیاه خواران صورت میگیرد؟


      اگه کیسه صفرای یه نفرو به دللیلی خارج کنن چه مشکلاتی به وجود میاد؟

      سلام دوست عزیز
      همونطور که میدونید کیسه صفرا محل ذخیره و تغلیظ صفرایی هست که از کبد اومده
      توی فصل 4 دوم گفته که این صفرا میاد تو روده باریک باعث ایجاد یک امولسیون پایدار میشه و باعث میشه که اثر لیپاز پانکراس روی چربی ها تسهیل بشه
      حالا اگه کیسه صفرای یه نفر سنگ داشته باشه (در محل خروج صفرا) یا کیسه صفرا رو برداریم دیگه چربی ها و ویتامین های محلول در چربی مثل a و d و k و e جذب نمیشن
      بنابر این فرد لاغر میشه و مدفوع فرد چرب میشه

    5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      hich etefaqi nemiofte faqad safra qaliz nemishe,,bnabarin fard nabayd qazaye charb bokhore,,inm motmaenm chon khode amarlu sare kelas gof va inke safra faqad kare lipaz ro tahsil mikone hala age nabashe karesh sakhtar mishe (sakhte safra ham barohdeye kabede na kise safra ke age bardashte she dg na safra dashte bashim na jazbe charbi)(inhame melat kise safrashuno barmidaran...)
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
      ویرایش توسط Yeganehp : 16 مرداد 1394 در ساعت 22:21

    6. Top | #6
      کاربر اخراجی

      نمایش مشخصات
      سوال اول : بله چون هضم مواد غذایی گیاهی کلا سخته و ربطی به کارایی لوله گوارش نداره البته قسمت ابتدایی بعد دوازده به خاطر غلظت بالای انزیم های گوارشی پانکراس ... عملکرد هضم سریع تره بعضی بخشا هم ک کلا جذب انچنانی ندازیم مثل مری و ...
      اما کیسه صفرا : هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم دیروز درش اوردم دادم مرغا خوردن :/
      جدا از شوخی : کیسه ی صفرا بدون انزیم به هضم غیر مستقیم چربی کمک میکنه (تبدیل به امولسیون پایدار)
      خب صفرا در جگر ساخته میشه نه کیسه صفرا (در کیسه غلیظ میشه)
      پس اگه صفرا رو برداریم عملکرد هضم چربی ها با اختلال رو به رو میشه
      1 لاغری به خاطر دفع چربی
      2 اختلال در متابولیسم ها و فعالیت های مربوط به ویتامین های محلول در چربی adek

      ویتامین a در انجام وظایف متعددی شرکت دارد و به بدن کمک زیادی می‌کند. تأثیر مفید و مثبت این ویتامین روی قوه‌ی بینایی، پوست و مخاط‌ها معروف است. علاوه بر این‌ها باید بدانید که ویتامین a روی سیستم ایمنی و همچنین در تکثیر و رشد سلول‌های بدن نیز نقش زیادی دارد.


      ویتامین d
      برای این که روده ها بتوانند به خوبی کلسیم جذب کنند نیاز زیادی به ویتامین d دارند. علاوه بر این ویتامین d نقش زیادی در سلامت استخوان‌ها ایفا می‌کند.(در فرایند انعقاد خون کلسیم الزامیست فصل شش دوم)

      ویتامین e
      ویتامین e قدرت باروری را بالا می‌برد به خاطر این که روی غدد جنسی تأثیر می‌گذارد.
      ویتامین k
      ویتامین k به میزان کمی در کبد ذخیره می‌شود و در انعقاد خون و تثبیت کلسیم داخل استخوان‌ها نقش دارد.
      این موضوع هم فرا تر از کنکوره که چند نوع ویتامین k وجود دارد. ویتامین k2، k1 و k3.
      * ویتامین k2 توسط باکتری‌های روده ترشح می‌شود.
      * ویتامین k1 در سبزیجات سبز مانند کاهو، اسفناج، شاهی، گوجه فرنگی، بروکلی و آرتیشو وجود دارد.
      * ویتامین k3 در ذرت
      ویرایش توسط magicboy : 17 مرداد 1394 در ساعت 00:31

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن