جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
به هیچ وجه برای نهایی کتاب تکمیلی لازم نیست
از همون اول سال تستی بخونید و همون کتابای تستی که دارید کار کنید!البته دینی و ادبیات رو بیشتر تشریحی بخونید
به همه ی درسا هم توجه کنید! مثلا من خیلی به زبان فارسی توجه نداشتم و نمره ام از بقیه درسا کمتر شد.
از عید به بعد هم تست رو بزارید کتار و تشریحی بخونید (فقط کتاب درسی)و نمونه سوالا رو حل کنید(میتونید سوالا رو دانلود کنید)
البته اگه دیدید تو یه درسی, تشریحی خیلی ضعیف هستید کتاب پرسمان گاج یا مرجع نهایی مهروماه رو بخونید
من با همین روش معدلم 19.80 شد
موفق باشید
فقط و فقط کتاب درسیو تمریناش....
مخصوصا متناش...مو به مو بخونید....در طول سال بخونید که شب امتحان اصلا جبران نمیشه..
سلام دوست عزیز
به نظر من از این به بعد هر گفت بنی هاشمی یا هر جزوه ی نمونه سوال امتحان نهایی دیگه ای بدون حرف الکی میزنه
فقط کتاب رو خط به خط بخون همین
موفق باشی
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
یه پیشنهاد دیگه قبل از خوندن کتاب درسی به هیچ وجه سوالای سالای قبلو نگاه نکنید بعد از این که خوب کتابو خوندین برین سوالارو حل کنین
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
چون امسال یعنی سال 94 امتحانات نهایی به سال های گذشته شباهت زیادی نداشتند من توصیه ام اینه که در طول سال سوالات نهایی رو حل نکنید
کتابهایی مثل دوسالانه میتونه کمکتون کنه چون سوالا خوب و سطح بالایی داره
فقط سعی کنید سوالات جدید و خوب را در منزل تمرین کنید نه سوالات سال های گذشته
موفق باشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)