خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 68 از 68
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      لبنانیا و مصری ها و خیلی های دیگه هم عربن
      دانشمنداشونم تو کشور خودشون معروفن
      مثل ایرانیا
      میخوای یه عرب دانشمندم بگم؟خودتم میشناسیش:
      ابوالعلا معری
      ایشون کم کسی نبودن
      لبنان و مصر زبونشون عربه
      مثل آبادان و اهواز
      ولی نژاد یه چیز دیگس
      مصر و لبنان بعد اسلام عربی شدن و البته نژادشونم قر قاطی شد که وضع کشورشون الان این شده ، وگرنه مصر که اصلا یه چیز عجیبیه اهرامی ساختن که الان فضا رو کشف کردن هنوز نفهمیدن چطوری اونارو ساختن
      لبنانم کشور خوبیه ، نژاد فرق داره دادا
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

2. Top | #62
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      لبنان و مصر زبونشون عربه
      مثل آبادان و اهواز
      ولی نژاد یه چیز دیگس
      مصر و لبنان بعد اسلام عربی شدن و البته نژادشونم قر قاطی شد که وضع کشورشون الان این شده ، وگرنه مصر که اصلا یه چیز عجیبیه اهرامی ساختن که الان فضا رو کشف کردن هنوز نفهمیدن چطوری اونارو ساختن
      لبنانم کشور خوبیه ، نژاد فرق داره دادا
      قبلش نژادشون چی بوده؟

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الان تو پروتئین های بدن هم یه پروتئین هایی تو بدن یه نژاد خاص مثلا آریایی هست که تو نژاد بقیه افراد نیست، لینکشو قرار دادم ، علم رو که نمیشه زیر سوال برد ، به هر حال اگه نژاد هم قبول نداشته باشید باید فرهنگ و تمدّن رو قبول داشته باشید که ایران جز صدر نشین هاست ، البته الان فرهنگ ما عربی هست که میبینی به بقیه جهان شعار میدن و با همه جا دعوا هست ، وگرنه فرهنگ ایرانی خیلی بالاست ، که من نظر اینه این فرهنگ غنی و بالا به خاطر نژاد بالای ایرانی هاست
      درباره لبنان و مصر ، شما یه جورای ادعای عربای دزدو داری تایید می کنی ، چون ابن سینا کتاباش عربی بوده ، عرب بوده !
      مصر که اصلا دیگه خداییش همه جا معروفه ، زبانشون قبلا مصری بوده ، دینشون یه چیز دیگه بوده ، مثل ایران قبلا زبان فارسی اصیل بود و دین آزاد و فرهنگ یه چیز دیگه ، ولی الان مگه ما مسلمون شدیم نژادمون عرب شد ؟
      مصر باستان و یونان باستان که خیلی معروف هستند دیگه خودتون 100% میشناسید
      لبنان هم قدیم جزء عثمانی بوده و نژادشون 100% با ترک ها قاطی شده بوده فک کنم 3 یا 4 هزار سال زیر سلطه بودند ، و نژادشون با ترک ها اختلاط داشته حتما
      من اومدم گوگل سرچ کنم الکی حرف نزنم تا نوشتم زبان مصر خودش ادامش اومد قبل از اسلام ، البته من می خواستم بنویسم زبان مصر باستان، لبنان هم که عرب نیستند ، تو گوگل بزنی میاد من خودم خوندم بستمش ، ولی خوب فرقی نداره چون لبنانی بزرگ نداریم ، مگه اینکه حزب الله رو بگی ، اونم تو جهان یه سازمان تروریستی هست و ارزشی نداره فقط ایران قبولش داره و فلسطین و چندتا کشور دیگه
      مثلا الان اسرائیل یهودیه حالا اگه فلسطینیا یه روز بگیرنش و همشونو به زور عربی زبان کنن که نمیشه گفت اونا عربن نه یهودی ، فعلا خدارو شکر من دارم حرف می زنم لااقل ساختار دستور زبان فارسیه اگه لغاتشم تحمیل شده
      به هر حال علم پروتئین های مختلف رو در همه مردمان یک کشور شناسایی کرده و این نشون میده نژاد هست و تفسیر من ازش اینه ، من دیگه میرم خدانگهدار دوستان .ما انگلیسیمون قوی نیست ولی یکی ببینه تو اینترنت یه جای معتبر درباره اثبات نژاد چیزی نوشته ؟(100% هست)
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      شعر رو عربا ب فارسی زبانها یاد دادن
      بله درسته البته الانم شعر هایی که خونده میشه همه به سبک غربی هست یعنی غربی ها به ما یاد دادن این مدل رو ، ولی خوب میبینی خداییش شعر های قدیم ایران رو آدم می خونه صفا می کنه ، شعر رو یاد دادن یه چیزه و یاد گرفتن و مخش یه چیز دیگه
      الان شما برو به یه عرب یه چیز یاد بده اگه حالیش شد ! مثل این میمونه فیزیک کوانتوم رو به بجه 7 ساله بگی (عربا نژادشون ضعیفه دیگه دست خودشون نیست ،این جور آدما نباید به همه جای دنیا تسلط پیدا کنند و قدرت بگیرن مثل عربستان وگرنه مثل وحشیا هرجا بشه بمب اینا میریزن همرو میترکون)

5. Top | #65
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      الان تو پروتئین های بدن هم یه پروتئین هایی تو بدن یه نژاد خاص مثلا آریایی هست که تو نژاد بقیه افراد نیست، لینکشو قرار دادم ، علم رو که نمیشه زیر سوال برد ، به هر حال اگه نژاد هم قبول نداشته باشید باید فرهنگ و تمدّن رو قبول داشته باشید که ایران جز صدر نشین هاست ، البته الان فرهنگ ما عربی هست که میبینی به بقیه جهان شعار میدن و با همه جا دعوا هست ، وگرنه فرهنگ ایرانی خیلی بالاست ، که من نظر اینه این فرهنگ غنی و بالا به خاطر نژاد بالای ایرانی هاست
      درباره لبنان و مصر ، شما یه جورای ادعای عربای دزدو داری تایید می کنی ، چون ابن سینا کتاباش عربی بوده ، عرب بوده !
      مصر که اصلا دیگه خداییش همه جا معروفه ، زبانشون قبلا مصری بوده ، دینشون یه چیز دیگه بوده ، مثل ایران قبلا زبان فارسی اصیل بود و دین آزاد و فرهنگ یه چیز دیگه ، ولی الان مگه ما مسلمون شدیم نژادمون عرب شد ؟
      مصر باستان و یونان باستان که خیلی معروف هستند دیگه خودتون 100% میشناسید
      لبنان هم قدیم جزء عثمانی بوده و نژادشون 100% با ترک ها قاطی شده بوده فک کنم 3 یا 4 هزار سال زیر سلطه بودند ، و نژادشون با ترک ها اختلاط داشته حتما
      من اومدم گوگل سرچ کنم الکی حرف نزنم تا نوشتم زبان مصر خودش ادامش اومد قبل از اسلام ، البته من می خواستم بنویسم زبان مصر باستان، لبنان هم که عرب نیستند ، تو گوگل بزنی میاد من خودم خوندم بستمش ، ولی خوب فرقی نداره چون لبنانی بزرگ نداریم ، مگه اینکه حزب الله رو بگی ، اونم تو جهان یه سازمان تروریستی هست و ارزشی نداره فقط ایران قبولش داره و فلسطین و چندتا کشور دیگه
      مثلا الان اسرائیل یهودیه حالا اگه فلسطینیا یه روز بگیرنش و همشونو به زور عربی زبان کنن که نمیشه گفت اونا عربن نه یهودی ، فعلا خدارو شکر من دارم حرف می زنم لااقل ساختار دستور زبان فارسیه اگه لغاتشم تحمیل شده
      به هر حال علم پروتئین های مختلف رو در همه مردمان یک کشور شناسایی کرده و این نشون میده نژاد هست و تفسیر من ازش اینه ، من دیگه میرم خدانگهدار دوستان .ما انگلیسیمون قوی نیست ولی یکی ببینه تو اینترنت یه جای معتبر درباره اثبات نژاد چیزی نوشته ؟(100% هست)
      من بر اساس قیافه گفتم چون خیلی شبیهن
      راجع به نژاد نگفتم 0 ـیم که
      تو پست اولم گفتم معیار قضاوتم چیه

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      من بر اساس قیافه گفتم چون خیلی شبیهن
      راجع به نژاد نگفتم 0 ـیم که
      تو پست اولم گفتم معیار قضاوتم چیه
      خوب مشخصه دیگه از زمان پیامبر عربا ریختن تو مصر و رابطه جنسی کردن بعد 1400 سال می خوای شبیه هم نشن ؟
      به هر حال شبت خوش ، ولی درمورد عربا مطمئن باش نه دانشمند درست دارن نه حس وطن دوستی دارن که برن یکم از خودشون واسه بقیه و وطنشون مایه بزارن نه مخ و هوششو دارن الان کلی پول دارن هیچی نیستن فقط وارد می کنن،
      فقط لـاشی بازی دارن میبینی که نفتم ارزون کردن بس که هی عمدا تولید زیاد با قیمت کم دادن فقط از رو حسودی و ذات کثیف
      قدیم فک کنم به نژاد می گفتند ذات ، ذاتو که قبول داری نمیشه عوض کرد ، ذات هرقومی فرق داره من میگم ذات و مغز ایرانیا خیلی باحاله حالا هیتلر خودشو چسبوند گفت ذات و مغز آلمانیا مثل ایرانیاس
      ذات = نژاد
      اینطوری فکر کنم قبول کردن نژاد خیلی برا دوستان آسون تر باشه.

ویرایش توسط Huot : 07 شهریور 1394 در ساعت 01:30

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعضی از صحبت های دوستان رو خوندم وواقعا تاسف خوردم از اینکه انقدر حس میهن دوستی پایینی داریم همه ی ما از ترکو عربو بختیاریو کردو....ایرانی هستیم زبون اصلیمون هم فارسیه وباید بهش افتخار کنیم گرچه الان واژه های بیگانه زیادی واردش شده که اونم از کم کاری نهادشه.
      همهی ماایرانی هستیم البته اگه قبول داشته باشید!!پس اگه واقعا ایرانی هستیم با هرقومیت مختلفی باید بدونیم که نژاد اصلیمون هم یکی وباید بهش پایبند باشیم والبته منظور من افراط گرایی نیست ونادیده گرفتن بقیه چون اعمال هرکس بسته به شخصیت فرده ونژاد تاثیر زیادی نمیتونه داشته باشه...
      واگر ایران الان اونی نیست که باید باشه به خاطر این قومی گرایی ها وفردی گرایی های افراطی به جای متحد بودن همگانیه .امیدوارم هممون به ایرانی بودنمون افتخار کنیم وعاشق وطنمون باشیم

8. Top | #68
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها
      بعضی از صحبت های دوستان رو خوندم وواقعا تاسف خوردم از اینکه انقدر حس میهن دوستی پایینی داریم همه ی ما از ترکو عربو بختیاریو کردو....ایرانی هستیم زبون اصلیمون هم فارسیه وباید بهش افتخار کنیم گرچه الان واژه های بیگانه زیادی واردش شده که اونم از کم کاری نهادشه.
      همهی ماایرانی هستیم البته اگه قبول داشته باشید!!پس اگه واقعا ایرانی هستیم با هرقومیت مختلفی باید بدونیم که نژاد اصلیمون هم یکی وباید بهش پایبند باشیم والبته منظور من افراط گرایی نیست ونادیده گرفتن بقیه چون اعمال هرکس بسته به شخصیت فرده ونژاد تاثیر زیادی نمیتونه داشته باشه...
      واگر ایران الان اونی نیست که باید باشه به خاطر این قومی گرایی ها وفردی گرایی های افراطی به جای متحد بودن همگانیه .امیدوارم هممون به ایرانی بودنمون افتخار کنیم وعاشق وطنمون باشیم
      حرفات قشنگ بود ولی یه جایی اشتباه کردی....همه ی ما از ترکو لرو فارسو عربو بلوچو گیلک و کرد و غیره ایرانی هستیم...و زبان اصلی ما فارسی نیست.بلکه زبان رسمی ماست...که خب اونم یه ظلم از طرف حکومت پانفارسیسم علیت اقوام ایرانیست....فارس یکی از اقوام ایرانیست و فارسی زبان اصلی قوم فارس است ..نه قوم فارس و نه عرب و نه دیگر اقوام....نیازیم نیست بهش افتخار کنیم....پس سعی نکنید پشت اسم ایرانی بودنمان زبان فارسی رو هم بهمون تحمیل کنید....ما همه ایرانیم....مطمن باش اگه هممون به یک اندازه از حق برخوردار باشیم دیگه افراطی گری و فردی گرایی هم به کمترین میزان خود میرسه...ببینید ما یه خوانواده ایم ولی پدر ما فارس نیست...پدر ما ایران است و مادرمون ایرانی بودن...ما بچه های اونیم...نمیشه که زبان یک فرزند.فرهنگ یک فرزند بر دیگر فرزندان تحمیل گردد...اینطوری همه ی اعضای خواواده و برادر ها و خواهر ها به پدرو مادر اعتراض میکنن و اتحادی وجود نخواهد داشت...

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)