خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 68
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      اگه عکس بهتری داری بگو بزارمش تو تاپیک به نظرم این عکس ارتباطش بیشتره ...
      اتفاقا ب نظر من ارتباطی نداره ،یعنی ارتباط دادنش به همچین متنی یه جور قضاوته!

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ، به هر حال تاپیک شماس اختیارشم با شماس

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چین و ترکیه و اروپا وایران و .... فقط ی مرز ساختگی واس بشر هست همه بشر هستنو هیچ فرقی نمیکنه خدا ی ما همه یکیه واعمالو افکار شخص ارزششو مشخص میکنن نه رنگو کشور
      ولی با اون تیکه شلنگ داشتن درمورد اروپا موافقم
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black Swan نمایش پست ها
      اتفاقا ب نظر من ارتباطی نداره ،یعنی ارتباط دادنش به همچین متنی یه جور قضاوته!

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم ، به هر حال تاپیک شماس اختیارشم با شماس
      متنو وقتی کپی کردم که این عکسم باهاش بود من اینو براش انتخاب نکردم برا همین گفتم اگه عکس بهتری دارین بگین تا عوض کنم

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تقریبا می تونم با اطمینان بگم 70-80% جمعیت جهان خالص نیستند

ببینید ما تو کشور بلوچ داریم عرب داریم ترک داریم لر دارم کرد داریم و....

و از همه جالب تر اینکه بسیار تعصب هم داریم رو نژاد آریایی همون قضیه اگه خون آریاییی تو رگ هاته ب اشتراک بزار») به این میگن کاسه داغتر از آش...

البته ب نظر من این همه جو تکریم افراطی تاریخ باستان ی نوع سرپوش ی ارضا روحی ببینید الان دیگه ما نمی تونیم بگیم ایرانی ها رو هنوز هم ب عنوان قشر با فرهنگی تو دنیا می شناسن به خصوص تو شرق آسیاست پس چی ایرانی رو میاره به غرق شدن در گذشته همین طور ک تو مبحث های روانشناسی وجود داره ی نوع مکانیسم دفاعی در برابر مشکلات

به قول آقای نراقچی حالا شما هی دولت عوض کن هی این بیاد بشه رئیس اون باشه فلانو...

خلاصه مه از ماست ک برماست

کنایه تیتر تاپیک ب دلم نشست

*looking for..
      **in niz bogzarad

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      آقا من ب بقیه کاری ندارم
      خون من خیلی خالصه و از ی نژاد برتر هستم....
      با نژاد و خون های پستم ازدواج نمیکنم
      ب خاطر فرزندانم

پ.ن:
      فرشید هنگام نوشتن این پست میخندید

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بقول یه یکی
      شما که مام میهنو مالیدی زیر بقلت که بو نگیری
      run forrest runnn

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها

محمد صفا جویی در روزنامه قانون نوشت:ما خوبیم. ما بهترینیم. اصولا نژاد آریایی- همان طور که مرحوم هیتلر نیز اشاره کردند- نژاد برتر است و ما هم آن‌طور که از شواهد بر می‌آید به گفته ایشان معتقدیم. اگر نبودیم، پس از برنامه پنجشنبه شب خندوانه، نمی‌رفتیم در پیج رامبد جوان به افغان‌ها و دست اندرکاران برنامه بد و بیراه بگوییم. اما راستش الان که نگاه می‌کنم می‌بینم اگر بخواهیم منطقی و منصفانه به ماجرا نگاه کنیم، این فقط ماییم که در دنیا خوب مانده‌ایم. هر جای جهان را که نگاه می‌کنی، مشکلات و خصوصیات منفی عمده‌ای به چشم می‌خورد. برای اینکه صحت گفتار من و آنهایی که فحش دادند مشخص شود، خصوصیات مردم نقاط استراتژیک جهان را از شرق به غرب با هم مرور می‌کنیم.

چین و حومه: گفتن ندارد. هم چینی‌ها و هم همسایگان‌شان یک مشکل عمده دارند. همه شان شبیه هم هستند یعنی یک مشت چشم خطی که معلوم نیست کی به کی است و در خانه‌شان، چه کسی با چه کسی صمیمی‌تر است. ضمن اینکه در مذمت چینی‌ها همین بس که تولید کننده جنس چینی هستند. با موفقیت‌های‌شان و اینکه نبض اقتصاد جهان را زیر دست دارند کاری نداریم؛ من حاضرم یک دست نداشته باشمولی آن شکلی نباشم.

هند: هندی‌ها که خوراک خنده هستند. می‌گویند در هندوستان با وجود تنوع بسیار زیادِ قومی و اعتقادی، اتحادی وجود دارد که نظیرش را در کمتر جایی شاهدیم و همین باعث شده در حال حاضر آنها در برخی زمینه‌های اساسی جزو کشورهای توسعه یافته باشند. ولی اینها را ولش کنید؛ آخر «نهی، نهی» هم شد کار؟ من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی وقتی از کسی خوشم میاد درخت رو بغل نکنم.

ترکیه: ترکیه که مال خود ما بوده و خیلی نیازی به بررسی ندارد. این کشور هر چه دارد مال زمانی است که تحت سلطه ایران بوده است. اینکه الان پیشرفت کرده و در برخی زمینه‌ها از جمله پوشاک حرف اول را در منطقه می‌زند چه اهمیتی دارد؟ من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی نام موزیسین محبوبم تارکان نباشد.

اروپا: اروپا که کلا جای سرد و یخی است. این‌طور که من شنیدم آنجا آدم‌ها درست به یکدیگر ابراز احساسات نمی‌کنند و چیزی به اسم خانواده عملا وجود خارجی ندارد. هوا هم همیشه ابری است و آدم دلش می‌گیرد. بعد تازه اکثر اینها وقتی می‌روند دستشویی درست خودشان را نمی‌شویند که این نشان از کثیف بودن جسمی و به تبع آن روحی آنها دارد. من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی شیلنگ داشته باشم.

قاره آمریکا: این قاره از بالا تا پایینش مشکل دارد. آن از برزیلش، این هم از خود آمریکایش. فساد کل این قاره را دربرگرفته و این از فیلم‌ها وکلیپ‌هایی‌ که در آن مناطق تولید می‌شود، مشخص است. من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی فاسد نباشم.

پ.ن: دیدید؟ فقط ما خوبیم. هیچ ربطی هم به مسائل ریسیستی و این قرتی بازی‌ها نداشت. خیلی منطقی تحلیل کردیم. به نظرم همین حالا وقتش فرا رسیده که برویم در پیج همه آدم‌های غیر ایرانی در دنیا و بهشان فحش پدر و مادر و خواهر و برادر بدهیم.
      امضا: چرت نویس

سلام داداش آریایی هرچی هم ان باشه ولی اینو بدون که چندین میلیون شهید ایرانی و میلیون ها سرباز آلمانی که در راه وطنشون جون دادن به صدها هزار تا از اینا می ارزه
      دیدی که الان سوریه با کمبود نیروی انسانی مواجه هست و همش فرار می کنند اروپا ، افغانیا که جلوی طالبان جفت کردن از ترسشون بگیرنشون می گن ما هم با شماییم میرن تو طالبان !
      کل اروپا هم که جلوی آلمانیا کم آورد ، یعنی یه سری که واقعا در راه هدفشون جونشونو گذاشتند ، آلمان بعد جنگ جهانی اول هیچی نداشت و کلی تحریمم داشت
      ولی کل اروپا جلوش خم شدند ، فقط روسیه ، اونم بخاطر سرما بود که پیروز شد ، ولی با وجود سرما و نبود غذا یه میلیون نیروی آلمانی رفتن تو میدون مردند ، عربا فک کردی چین ؟ همونایین که امام حسینو ول کردن ، ولی آریایی چی ؟ همونی که فهمید تو دمای -20 درجه سانتی گراد بره تا فرداش مرده ولی به عشق وطن و نژادش رفت و تو روسیه مرد
      نه آلمان بلکه ایرانم همینطور ، شما فک کردی زمان شاه ما نیروی نظامی داشتیم ؟ عربستان که اون موقع شپش بود برای اینکه 3تا جزیره ازش بگیریم بحرینو بیخیال شدیم ، نصف ایرانم که روسیه گرفت ، یعنی بخاطر اینکه رهبری یعنی شاه اون موقع آدم چرتی بود و جرات جنگ نداشت ، ولی دیدی که 8 سال جنگیدیم با کل جهان تو ویکی پدیا زده 51 کشور جهان پشت عراق بودن ، اگه چار تا وسیله نظامی خوبم داشتیم پوز هیتلرو می زدیم ، این چیزاس که ارزشه ، هیتلرم به خاطر همین می گفت آریایی بهترین نژاده ، کلا مثلا شما دین اسلام تو هر کشوری رفت یه گروهک تروریستی توش دراومده ، فقط عربستان اونم بخاطر اینکه به هر گروهک تروریستی پول میده
      ولی تو ایران میبینی که یه گروهکم ایجاد نشد، ایران نسبت به وضعیتش خیلی خوب پیشرفت کرده داداش ، آلمان که فعلا اقتصاد 1 اروپاس ، بیشترم جا داره ولی مثلا آلمان 1میلیون دلار به یونان بخشید، دیروز تو یورو نیوز همین خبرو گفت که به یونان کمک کنه از این بحران خارج بشه ، این فقط از نژاد آریایی ممکن هست داداش، وگرنه کلی کشور از یونان طلب دارند هیچکدوم اینکارو نکردن و نمی کنند
      ایرانم الان اولا یه مشت **** نصف بودجه رو اختلاس می کنند و در میروند که بخاطر ضعف نژادی هست ، تو ویکی پدیا هم بزنی بیش از 25% جمعیت ایران نژاد آریایی دارند ولی آلمانو ببین 97% بود آخرین بار که ددیم ، اونجا اصلاح نژادی کردند و پیشرفت کردند ولی ایران چی؟ بجای اصلاح نژادی یه مشت عرب شدند الگوی ما ، همونایی که هم پشت امام حسینو خالی کردن و هم الان تو بحرین و سوریه می بینیم دارن فرار می کنند ، خداوکیلی 8 سال جنگ بود ولی کجا مثل افغانی ها و سوریه ای ها و عراقی ها و کویتی ها ایرانیا از ایران رفتند بیرون ؟ اینا اونیه که آریایی رو برتر کرده ، بقول هیتلر اگه بخوایم بنیان گذاران تمدن بشر رو بین نژاد های مختلف تقسیم کنیم قطعا یکی از اونها آریایی است.
      به بهترین کار ندارم ولی مطمئنا یکی یهود و دومی عرب جزء ***** ترین نژاد های دنیا هستند
      آپدیت : قدیم درصد دقیق داشت الان نداره ولی بازم ایران بین 25-50% و پایینش نوشته ایرانیا 11%-15% جمعیتشون این پروتئین رو دارند ولی آلمان +50%
      https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_G-M201
      (G-M201 به DNA هز نژادی یه پروتئین خاصی متصله که این اولا نشون میده نژاد ها یه تفاوت هایی در اساس باهم دارند دوما اینکه این شناسه فقط برای نژاد آریایی هست اگه شما هم داشتینش به خودتون افتخار کنید خخخ اگه یه روز آزمایش dna پیشرفته دادید )
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

ویرایش توسط Huot : 06 شهریور 1394 در ساعت 02:16 دلیل: لینک

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعد اگه هم میبینی مردم به افغانیا فحش میدن واس اینکه 35 سال اومدن ایرانو گرفت مملکتو چاپیدن و کلی تجاوز کردن ، مدرکشم تو تاریخ هست که نادرشاه به سردارای افغانی میگه اون موقع که به زنای ایرانی تجاوز کردید نگفتید یه روز ایرانیا انتقام می گیرند ؟
      اونا اگه آدم بودند ، الان فحش نمی خوردن
      خشایارشا هم نصف جهان (51% برطبق منابع معتبر که بزرگترین پادشاهی تاریخ بوده و هست) زیر دستش بود ولی هیچ جا نمیان به ایرانیا فحش بدن ،البته الان انقدر مردم میرن تو خیابون به انگلیس و فرانسه و آمریکا و اسرائیل و... فحش میدن که ایرانی دیگه از اعتبار افتاده
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      سلام داداش آریایی هرچی هم ان باشه ولی اینو بدون که چندین میلیون شهید ایرانی و میلیون ها سرباز آلمانی که در راه وطنشون جون دادن به صدها هزار تا از اینا می ارزه
      دیدی که الان سوریه با کمبود نیروی انسانی مواجه هست و همش فرار می کنند اروپا ، افغانیا که جلوی طالبان جفت کردن از ترسشون بگیرنشون می گن ما هم با شماییم میرن تو طالبان !
      کل اروپا هم که جلوی آلمانیا کم آورد ، یعنی یه سری که واقعا در راه هدفشون جونشونو گذاشتند ، آلمان بعد جنگ جهانی اول هیچی نداشت و کلی تحریمم داشت
      ولی کل اروپا جلوش خم شدند ، فقط روسیه ، اونم بخاطر سرما بود که پیروز شد ، ولی با وجود سرما و نبود غذا یه میلیون نیروی آلمانی رفتن تو میدون مردند ، عربا فک کردی چین ؟ همونایین که امام حسینو ول کردن ، ولی آریایی چی ؟ همونی که فهمید تو دمای -20 درجه سانتی گراد بره تا فرداش مرده ولی به عشق وطن و نژادش رفت و تو روسیه مرد
      نه آلمان بلکه ایرانم همینطور ، شما فک کردی زمان شاه ما نیروی نظامی داشتیم ؟ عربستان که اون موقع شپش بود برای اینکه 3تا جزیره ازش بگیریم بحرینو بیخیال شدیم ، نصف ایرانم که روسیه گرفت ، یعنی بخاطر اینکه رهبری یعنی شاه اون موقع آدم چرتی بود و جرات جنگ نداشت ، ولی دیدی که 8 سال جنگیدیم با کل جهان تو ویکی پدیا زده 51 کشور جهان پشت عراق بودن ، اگه چار تا وسیله نظامی خوبم داشتیم پوز هیتلرو می زدیم ، این چیزاس که ارزشه ، هیتلرم به خاطر همین می گفت آریایی بهترین نژاده ، کلا مثلا شما دین اسلام تو هر کشوری رفت یه گروهک تروریستی توش دراومده ، فقط عربستان اونم بخاطر اینکه به هر گروهک تروریستی پول میده
      ولی تو ایران میبینی که یه گروهکم ایجاد نشد، ایران نسبت به وضعیتش خیلی خوب پیشرفت کرده داداش ، آلمان که فعلا اقتصاد 1 اروپاس ، بیشترم جا داره ولی مثلا آلمان 1میلیون دلار به یونان بخشید، دیروز تو یورو نیوز همین خبرو گفت که به یونان کمک کنه از این بحران خارج بشه ، این فقط از نژاد آریایی ممکن هست داداش، وگرنه کلی کشور از یونان طلب دارند هیچکدوم اینکارو نکردن و نمی کنند
      ایرانم الان اولا یه مشت **** نصف بودجه رو اختلاس می کنند و در میروند که بخاطر ضعف نژادی هست ، تو ویکی پدیا هم بزنی بیش از 25% جمعیت ایران نژاد آریایی دارند ولی آلمانو ببین 97% بود آخرین بار که ددیم ، اونجا اصلاح نژادی کردند و پیشرفت کردند ولی ایران چی؟ بجای اصلاح نژادی یه مشت عرب شدند الگوی ما ، همونایی که هم پشت امام حسینو خالی کردن و هم الان تو بحرین و سوریه می بینیم دارن فرار می کنند ، خداوکیلی 8 سال جنگ بود ولی کجا مثل افغانی ها و سوریه ای ها و عراقی ها و کویتی ها ایرانیا از ایران رفتند بیرون ؟ اینا اونیه که آریایی رو برتر کرده ، بقول هیتلر اگه بخوایم بنیان گذاران تمدن بشر رو بین نژاد های مختلف تقسیم کنیم قطعا یکی از اونها آریایی است.
      به بهترین کار ندارم ولی مطمئنا یکی یهود و دومی عرب جزء ***** ترین نژاد های دنیا هستند
      آپدیت : قدیم درصد دقیق داشت الان نداره ولی بازم ایران بین 25-50% و پایینش نوشته ایرانیا 11%-15% جمعیتشون این پروتئین رو دارند ولی آلمان +50%
      https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_G-M201
      (G-M201 به DNA هز نژادی یه پروتئین خاصی متصله که این اولا نشون میده نژاد ها یه تفاوت هایی در اساس باهم دارند دوما اینکه این شناسه فقط برای نژاد آریایی هست اگه شما هم داشتینش به خودتون افتخار کنید خخخ اگه یه روز آزمایش dna پیشرفته دادید )
      لطفا یکمی مطالعه داشته باشید در زمینه تاریخ صرفا به خاطر آریایی بودن آلمانی ها مردمی موفق نبودن اگه کمی تحقیق کنید منظورم رو می فهمید.نژاد مهم نیست نسل مهم نیست مهم کاریه که شما می کنی.صد ها امپراطوری اومدن و رفتند.فرانسه کشور خیلی موفقی بوده در طول تاریخ قرون وسطا و رنسانس همینطور اسپانیا و چندین کشور دیگه که مردم بزدل و شجاع خودشون رو داشتن آیا مردم فرانسه آریایی بودند؟ یا اسپانیا ؟چیزی که دارم سعی می کنم بیان کنم اینه که نژاد و نسل و کشوری که درش بدنیا اومدید چیزی نیست که بخواید بهش تکیه بکنید، مهم نیست شما کی بودید مهم اینه الان کی هستید.و اینکه بخوایم یک ملت رو بر اساس کار های یک شخص قضاوت کنیم و کار اون شخص رو به کل اون ملت تعمیم بدیم،(generalisation)به نظرم اصلا کار جالبی نیست.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
      ویرایش توسط The Darwinian : 07 شهریور 1394 در ساعت 00:06

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من جنبه نژادپرستانه ش رو کاری ندارم.ولی مسلما در هر نژادی الگوهای انسانی هستن که در زندگی اون نژاد تاثیر بسیاری دارن.اگر ما ایرانیا به خودمون افتخار میکنیم و می بالیم به خاطر اسوه های نابی بودن که متاسفانه ازشون الگوبرداری نکردیم.

پای این كتیبه ی شكسته
      پا دراز كن ای همیشه خسته
      كنار ستون های در خونگاه
      دست ما جان پناه
      خوشترین ساز در راه
      مرا ببر به كوچه ی حمید
      مرا ببر به تخت جمشید
      دبستان جهان تربیت
      ببر به كلاسِ آخر تبعید
      جنگجو ، جنگجو
      از آشتی بگو......

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعد اگه هم میبینی مردم به افغانیا فحش میدن واس اینکه 35 سال اومدن ایرانو گرفت مملکتو چاپیدن و کلی تجاوز کردن ، مدرکشم تو تاریخ هست که نادرشاه به سردارای افغانی میگه اون موقع که به زنای ایرانی تجاوز کردید نگفتید یه روز ایرانیا انتقام می گیرند ؟
      اونا اگه آدم بودند ، الان فحش نمی خوردن
      خشایارشا هم نصف جهان (51% برطبق منابع معتبر که بزرگترین پادشاهی تاریخ بوده و هست) زیر دستش بود ولی هیچ جا نمیان به ایرانیا فحش بدن ،البته الان انقدر مردم میرن تو خیابون به انگلیس و فرانسه و آمریکا و اسرائیل و... فحش میدن که ایرانی دیگه از اعتبار افتاده
      بزرگترین امپراطوری امپراطوری بریتانیا بوده دوست عزیز و بعد از اون مغول ها و بعد از اون روسیه و اسپانیا

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط the END نمایش پست ها
      من جنبه نژادپرستانه ش رو کاری ندارم.ولی مسلما در هر نژادی الگوهای انسانی هستن که در زندگی اون نژاد تاثیر بسیاری دارن.اگر ما ایرانیا به خودمون افتخار میکنیم و می بالیم به خاطر اسوه های نابی بودن که متاسفانه ازشون الگوبرداری نکردیم.

پای این كتیبه ی شكسته
      پا دراز كن ای همیشه خسته
      كنار ستون های در خونگاه
      دست ما جان پناه
      خوشترین ساز در راه
      مرا ببر به كوچه ی حمید
      مرا ببر به تخت جمشید
      دبستان جهان تربیت
      ببر به كلاسِ آخر تبعید
      جنگجو ، جنگجو
      از آشتی بگو......
      قطعا ،ولی برخی از ما توی گذشتمون غرق می شیم و از آینده که از همه چیز مهم تره چشم می پشونیم.یه نظر شخصی هم من در این مورد دارم که هر چه زود تر تفاوت هایی مثل ملیت کنار بره (از نوع افراطی) احتمال صلح جهانی بیشتر می شه و دنیا آماده می شه برای یه ورق جدید توی تاریخ (عصر فضا) و می تونیم جهان هستی رو کاوش کنیم چه چیزایی که انسان پیدا نمی کنه [emoji4] [emoji4]

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Nokhbe نمایش پست ها
      لطفا یکمی مطالعه داشته باشید در زمینه تاریخ صرفا به خاطر آریایی بودن آلمانی ها مردمی موفق نبودن اگه کمی تحقیق کنید منظورم رو می فهمید.نژاد مهم نیست نسل مهم نیست مهم کاریه که شما می کنی.صد ها امپراطوری اومدن و رفتند.فرانسه کشور خیلی موفقی بوده در طول تاریخ قرون وسطا و رنسانس همینطور اسپانیا و چندین کشور دیگه که مردم بزدل و شجاع خودشون رو داشتن آیا مردم فرانسه آریایی بودند؟ یا اسپانیا ؟چیزی که دارم سعی می کنم بیان کنم اینه که نژاد و نسل و کشوری که درش بدنیا اومدید چیزی نیست که بخواید بهش تکیه بکنید، مهم نیست شما کی بودید مهم اینه الان کی هستید.و اینکه بخوایم یک ملت رو بر اساس کار های یک شخص قضاوت کنیم و کار اون شخص رو به کل اون ملت تعمیم بدیم،(generalisation)به نظرم اصلا کار جالبی نیست.

سلام دوست عزیز ،حرف شما هم درسته ، ما هم که نگفتیم فرانسه و انگلیس و اسپانیا بد هستند ، من فقط از نژاد خودم دفاع کردم و با دلایلی که آوردم اثبات کردم جزء نژاد های برتر دنیا است،هوش هم که مشخصه دیگه مثلا میگن خرمشهر را خدا آزاد کرد ولی نقشه عملیات که از آسمون نیافتد رو زمین،اونو یه آریایی طراحی کرد یا همون هیتلر،الکی نیست داداش 1قاره رو تسخیر کنی(جز روسیه البته) حالا 1سال دستش بوده،یا کوروش بزرگ این همه کشور ازش پیروی کردند بدون جنگ و دعوا اینا همه هوشه ، مثلا خوب عربا پیامبر(ص) هست که با هوش و فراست بعضی جاهای عربستان رو بدون جنگ گرفت ولی مثلا فقط تو خود کشورش بوده ولی آریایی ببین کل جهانو گرفت،الکی نیست که هر روز یکی بیاد اینطوری جهانو بگیره 2بار که گرفتن مشخصه که هوششون هم خوبه ،من فقط 2تا نژاد عرب و یهود رو بد گفتم ، یهود بخاطر اینکه همش دنبال لابی و خیانت هستند ، همونطوری که آلمان تو جنگ جهانی1 با خیانت یهودیا شکست خورد یا یهودیا با خیانت به خشایارشا 70هزار ایرانیو کشتند(دومی رو فقط تو اینترنت خوندم دقیق نمیدونم چیه) ، عرب هم که مشخصه ! بقول یارو وقتی عربا به امام حسین که هم نژاد و هم دینشون (عرب - اسلام) بود رحم نکردن ، با ایرانیا ببین موقع حمله چیکار کردند که نه هم نژاد بودن و نه هم دین ،تو عربا فقط پیامبرا درست کار دراومدند
      بعد یه موقع میبینی مثلا مغول ها و مقدونی ها هوششون خوب بوده ، زورشم داشتن کل جهانو گرفتند
      ولی الان تو آسیا به اسکندر میگن اسکندر ملعون به مغولم که فحش خار مادر می کشن، البته شاید هیتلر هم همین وضعیت رو داشته باشه ولی من حرفم رو خودمون ایرانیاس ،
      دیگه شما تو کجای جهان این همه کتاب و داستان قدیمی درباره جوانمردی و درستکاری میبینی ، اینا میشه اساس یه نژاد دیگه

امیدوارم تک تکون به آریایی بودنتون افتخار کنید درسته 11-15% ایرانیا آریایی اصیل اند ولی مطمئن باشید همتون از ننه بابا یکیشون آریایی بودن و خواهند بود ، این همه تاریخ و تمدن و فرهنگ الکی نیست داداش همینطوری فکر کردید و بیخیال بازی کردید الان روز کوروش از تقویم پاک شد و مجسمه آریوبرزن رو دولت کشید پایین ، تو آذربایجانم که مجسمه فردوسی رو کندند
      مردم دیگه یه ذره شرف ندارند خدایی

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Nokhbe نمایش پست ها
      قطعا ،ولی برخی از ما توی گذشتمون غرق می شیم و از آینده که از همه چیز مهم تره چشم می پشونیم.یه نظر شخصی هم من در این مورد دارم که هر چه زود تر تفاوت هایی مثل ملیت کنار بره (از نوع افراطی) احتمال صلح جهانی بیشتر می شه و دنیا آماده می شه برای یه ورق جدید توی تاریخ (عصر فضا) و می تونیم جهان هستی رو کاوش کنیم چه چیزایی که انسان پیدا نمی کنه [emoji4] [emoji4]

نظراتتو دوست داشتم...عالی بودن...به نظر من نژاد پرستی یعنی یه فرد کودن و احمق بگه من از فلان نژاد هستم و ما برتریم....

نژادپرستی یعنی تحمیل عقاید و تاریخ و زبان یه ملت به ملت دیگر
      نژاد پرستی یعنی تاریخ سازی و اینکه بزرگترین امپراطوری هارو داشتن ولی همه ی این امپراطوریارو با اندیشه ی صلح گرفتنمگه داریم؟صلح و جنگ؟

نژاد پرستی یعنی تحقیر ملل دیگه و تمسخر آنها...

نژاد پرستی یعنی اینکه همه چیو برای خودت بدونی و خودتو نژاد برتر بدونی و بقیه رو احمق فرض کنی...

شهید رو همه دادن ولی اسمشون شهید نیست...هر کسی بخاطر مملکتش میجنگه...خون میده...بهتره این چیزارو با نژاد مقایسه نکنیم...

ممنون...

15. Top | #45
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز ،حرف شما هم درسته ، ما هم که نگفتیم فرانسه و انگلیس و اسپانیا بد هستند ، من فقط از نژاد خودم دفاع کردم و با دلایلی که آوردم اثبات کردم جزء نژاد های برتر دنیا است،هوش هم که مشخصه دیگه مثلا میگن خرمشهر را خدا آزاد کرد ولی نقشه عملیات که از آسمون نیافتد رو زمین،اونو یه آریایی طراحی کرد یا همون هیتلر،الکی نیست داداش 1قاره رو تسخیر کنی(جز روسیه البته) حالا 1سال دستش بوده،یا کوروش بزرگ این همه کشور ازش پیروی کردند بدون جنگ و دعوا اینا همه هوشه ، مثلا خوب عربا پیامبر(ص) هست که با هوش و فراست بعضی جاهای عربستان رو بدون جنگ گرفت ولی مثلا فقط تو خود کشورش بوده ولی آریایی ببین کل جهانو گرفت،الکی نیست که هر روز یکی بیاد اینطوری جهانو بگیره 2بار که گرفتن مشخصه که هوششون هم خوبه ،من فقط 2تا نژاد عرب و یهود رو بد گفتم ، یهود بخاطر اینکه همش دنبال لابی و خیانت هستند ، همونطوری که آلمان تو جنگ جهانی1 با خیانت یهودیا شکست خورد یا یهودیا با خیانت به خشایارشا 70هزار ایرانیو کشتند(دومی رو فقط تو اینترنت خوندم دقیق نمیدونم چیه) ، عرب هم که مشخصه ! بقول یارو وقتی عربا به امام حسین که هم نژاد و هم دینشون (عرب - اسلام) بود رحم نکردن ، با ایرانیا ببین موقع حمله چیکار کردند که نه هم نژاد بودن و نه هم دین ،تو عربا فقط پیامبرا درست کار دراومدند
      بعد یه موقع میبینی مثلا مغول ها و مقدونی ها هوششون خوب بوده ، زورشم داشتن کل جهانو گرفتند
      ولی الان تو آسیا به اسکندر میگن اسکندر ملعون به مغولم که فحش خار مادر می کشن، البته شاید هیتلر هم همین وضعیت رو داشته باشه ولی من حرفم رو خودمون ایرانیاس ،
      دیگه شما تو کجای جهان این همه کتاب و داستان قدیمی درباره جوانمردی و درستکاری میبینی ، اینا میشه اساس یه نژاد دیگه

امیدوارم تک تکون به آریایی بودنتون افتخار کنید درسته 11-15% ایرانیا آریایی اصیل اند ولی مطمئن باشید همتون از ننه بابا یکیشون آریایی بودن و خواهند بود ، این همه تاریخ و تمدن و فرهنگ الکی نیست داداش همینطوری فکر کردید و بیخیال بازی کردید الان روز کوروش از تقویم پاک شد و مجسمه آریوبرزن رو دولت کشید پایین ، تو آذربایجانم که مجسمه فردوسی رو کندند
      مردم دیگه یه ذره شرف ندارند خدایی
      شما مستند پیروزی اراده رو دیدی؟
      چهره آلمانیا رو توش میبینی داره داد میزنه که ما آریایی هستیم

اگه اونا آریائین...ایران یه دونه آریایی هم نداره

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)