خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      کی گفته صنایع خوب نیست صنایع الان تو مهندسیا یکی از بهترین رشته ها از نظر بازار کاریه تقریبا هر شرکتی و هر کارخونه ای به یه مهندس صنایع نیاز داره
      والا منم گیج شدم یکی میگه اصلا خوب نیست یکی میگه عالیه! لااقل یکم توضیح نمیدن بفهمیم جریان چیه!

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadgw نمایش پست ها
      والا منم گیج شدم یکی میگه اصلا خوب نیست یکی میگه عالیه! لااقل یکم توضیح نمیدن بفهمیم جریان چیه!

اگه الان در سایت های استخدامی جست جو کنین ، متوجه میشین که مهندسی صنایع هم در کنار بقیه مهندسی ها قرار داره و بازار کار داره

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadgw نمایش پست ها
      آقا این نکته رو خوب شد مطرح کردی، من امسال دولتی قبول نمیشم رتبم 23 هزاره، و میخوام تو دانشگاه غیر انتفاعی معتبر یکی ازینا رو بخونم، بنظرتون کار درستیه یا بمونم کنکور سال بعد؟ مدرک غیر انتفاعی واسه استخدام داخل یا خارجیا مشکلی نداره ؟
      لطفا در این مورد راهنمایی کنید، نظرتان راجع به مرکز آموزش عالی بویین زهرا که دولتی روزانه و تنها شانس منه چیه ‌‌‌؟ آیا بدرد میخوره؟ چطور دانشگاهی است؟

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

اگه الان در سایت های استخدامی جست جو کنین ، متوجه میشین که مهندسی صنایع هم در کنار بقیه مهندسی ها قرار داره و بازار کار داره
      صنایع که مهندسی گلابی هست رشته خوبیه خوب تو بورسه چند سالی
      مشاور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن