سلام دوستان از این به بعد ازمون های تافل رو اینجا میذارم تاکسانی که نیاز دارند استفاده کنند
جوابای ازمون هم میذارم
در ضمن دوستان درمورد ازمون های تافل و ایلتس هر سوالی دارید در همین تاپیک بپرسید
من تاپیک رو باز میگذارم
موفق باشید![]()
سلام دوستان از این به بعد ازمون های تافل رو اینجا میذارم تاکسانی که نیاز دارند استفاده کنند
جوابای ازمون هم میذارم
در ضمن دوستان درمورد ازمون های تافل و ایلتس هر سوالی دارید در همین تاپیک بپرسید
من تاپیک رو باز میگذارم
موفق باشید![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 06 مرداد 1394 در ساعت 20:44
UP...
![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
داداش من تافل ندارم ولی تقریبا ۲ سال پیش قبل کنکور آیلتس و تی تی سی مو گرفتم ریدینگارو بزار برا دست گرمی خوبه البته منبعی که استفاده میکنی هم ذکر بکن و اگه تونستی اسکیل های مختلف آیلتسو بذار با لغات خوب آایلتس مثلا از کتاب Advanced for IELTS learning
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
Cyrus The Great
سلام دوستان
نمونه سوالای تافل رو براتون گذاشتم جوابشم اخرش هست
دانلود نمونه سوالای تافل
موفق باشید
در ضمن سوالی چیزی بود در خدمتم
بای![]()
Cyrus The Great
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)