خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 100
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات

      Red face .:آشپزی قبل از ورود به دانشگاه.:

      سلام دوستان


      به امید خدا تا چند وقت دیگه اکثرمون میریم پی درس و مشق in Universityکه ممکنه خدایی نکرده تو شهر خودتون نباشه و مجبور باشین یه زندگی مجردی یا همراه با

      دوستاتون رو تجربه کنین


      اکثرمون که اشپزیمون خعلی خوبه

      صرفا برا کسایی که یه کوچولو اشپزیشون تعریف نداره


      حالا هر کی دوس داشت دستور اشپزی که در خور یه دانشجو متشخص ارائه بده

      زدن این تاپیک از نون شب واجب تر بود انصافا


      منتظر همکاریتونم بی صبرانه

      macyاز همکاریتون

    2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب یاد میگیره دیگه طرف گشنه اش باشه یه جور خودشو سیر میکنه
      فردا بگین روش حمام کردن تو خوابگاه چجوریه
      مگه مهد کودکه ناسلامتی دانشگاهه طرف باید کم کم مستقل شه
      مشاور

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب یاد میگیره دیگه طرف گشنه اش باشه یه جور خودشو سیر میکنه
      فردا بگین روش حمام کردن تو خوابگاه چجوریه
      مگه مهد کودکه ناسلامتی دانشگاهه طرف باید کم کم مستقل شه
      خخ اصل همون چجور سیر کردنه

    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      روش پخت برنج:

      روش پخت برنج آبکشی:

      1 - ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را

      کاملاً خالي مي کنيم .


      2 - برنج را به مدت 2 الي 3 ساعت در آب و نمک خيس مي دهيم بطوري که سطح آب تقريبا چهار سانتيمتر بالا

      تر از سطح برنج قرار بگيرد و مقدار نمک آن به نسبت هر پيمانه برنج نصف قاشق غذاخوري نمک مي باشد.


      3 - قابلمه مناسبي را آب کرده مي گذاريم جوش بيايد سپس آب نمک برنج را خالي کرده و برنج را در آب جوش

      مي ريزيم و مي گذاريم برنج جوش بيايد ، آنگاه يکي دوبار آهسته بهم مي زنيم و چند لحظه منتظر مي شويم تا

      مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در

      آبکش مي ريزيم تا آب آن خارج شود بعد به نسبت 2 پيمانه برنج 2 قاشق غذاخوري ماست و يک قاشق

      غذاخوري روغن مايع ته قابلمه مي ريزيم و هم مي زنيم و بعد برنج را از آبکش داخل قابلمه مي ريزيم و اطرافش

      را بصورت مخروط بالا مي آوريم .


      4 - درب قابلمه را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه مي گذاريم و بعد قابلمه را روي اجاق با

      شعله کم به مدت 25 دقيقه براي دو تا چهار پيمانه و مدت 40 دقيقه براي چهار تا ده پيمانه برنج، قرار مي دهيم


      تا دم بکشد.



      ویرایش توسط niـhan : 03 مرداد 1394 در ساعت 17:08

    5. Top | #5
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      برن سایت کدبانو غذاهای لاکچری آموزش داده شده
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    6. Top | #6
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      طرز تهیه برنج کته رو هم اموزش بده
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    7. Top | #7
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      روش پخت برنج کته:

      1 - ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را

      کاملاً خالي مي کنيم .


      2 - براي هر پيمانه برنج مقدار يک و نيم پيمانه آب اضافه مي کنيم و نمک را به اندازه لازم داخل آن مي ريزيم

      (براي هر پيمانه برنج يک قاشق چايخوري نمک )


      3 - به مدت 2 الي 3 ساعت به همين حالت مي گذاريم تا برنج کاملا خيس بخورد .


      4 - قابلمه را روي اجاق با شعله متوسط قرار مي دهيم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا خوري روغن مايع

      (براي 2 پيمانه برنج ) به آن اضافه نموده و هم مي زنيم


      5 - هنگاميکه آب برنج رو به انتها است يک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز

      پيچيده و روي قابلمه قرار مي دهيم و شعله اجاق را کم مي کنيم تا به مدت 10 دقيقه (براي 2 پيمانه برنج

      ) برنج دم بکشد .

    8. Top | #8
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نجوه پاک کردن مرغ


      مطابق شکل با چاقو از وسط به دو نیم قسمت کنید :



      از قسمت داخل هم برش بدید تا به راحتی از وسط نصف شود :





      بعد هر تکه را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید :



      قسمت بال و سینه را جدا کنید :



      قسمت ران را هم به دو قسمت تقسیم کنید :

      ویرایش توسط niـhan : 03 مرداد 1394 در ساعت 17:16

    9. Top | #9
      کاربر اخراجی

      Mamoli
      نمایش مشخصات
      طرز تهیه نیمرو : مخصوص پسران
      توی کابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن

      توی کابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بلاخره پیداش میکنن

      ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن

      توی ماهیتابه روغن میریزن

      توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن

      یه دونه تخم مرغ پیدا میکنن

      چند تا فحش میدن

      دنبال کبریت میگردن

      با فندک اجاق گاز رو روشن میکنن و بوی سرکه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره

      ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد!

      ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن

      تخم مرغی که از روی کابینت سر خورده و کف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاک میکنن

      چند تا فحش میدن و لباس میپوشن

      میرن سراغ بقالی سر کوچه و 20 تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن

      تلویزیون رو روشن میکنن و صداش رو بلند میکنن

      روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن

      تخم مرغها رو میشکنن و توی ماهیتابه میریزن

      دنبال نمکدون میگردن

      نمکدون خالی رو پیدا میکنن و چند تا فحش میدن

      دنبال کیسهء نمک میگردن و بلاخره پیداش میکنن

      نمکدون رو پر از نمک میکنن

      صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون

      نمکدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن

      بوی سوختگی رو استشمام میکنن و میدون توی آشپزخونه

      چند تا فحش میدن و تخم مرغهای سوخته رو توی سطل میریزن

      توی ماهیتابه روغن و تخم مرغ میریزن

      با چنگال فلزی تخم مرغها رو هم میزنن

      صدای گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال میشنون و میدون جلوی تلویزیون

      سریع برمیگردن توی آشپزخونه

      تخم مرغهایی که با ذرات تفلون کنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توی سطل میریزن

      ماهیتابه رو میندازن توی سینک

      دنبال ظرفهای مسی میگردن

      قابلمهء مسی رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن و تخم مرغ میریزن

      چند دقیقه به تخم مرغها زل میزنن

      یاد نمک میفتن و میرن نمکدون رو از کنار تلویزیون برمیدارن

      چند ثانیه فوتبال تماشا میکنن

      یاد غذا میفتن و میدون توی آشپزخونه

      روی باقیماندهء تخم مرغی که کف آشپزخونه پهن شده بود لیز میخورن

      چند تا فحش میدن و بلند میشن

      نمکدون شکسته رو توی سطل میندازن

      قابلمه رو برمیدارن و بلافاصله ولش میکنن

      چند تا فحش میدن و انگشتهاشون که سوخته رو زیر آب میگیرن

      با یه پارچهء تنظیف قابلمه رو برمیدارن

      پارچه رو که توسط شعله آتیش گرفته زیر پاشون خاموش میکنن

      نیمروی آماده رو جلوی تلویزیون میخورن و چند تا فحش میدن

    10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

      Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ب نظرم بجای اینکه تو این تاپیک آشپزی یاد بگیرین یا تو نت ور دست مامانتون باشین هم ی کمکی کردین هم بطور تجربی یاد گرفتین چ کاریه آخه تو نت
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته


    11. Top | #11
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      آموزش پاک کردن ماهی









    12. Top | #12
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مواد لازم

      • مرغ خرد شده ٥يا ٦ تكه
      • رب يك قاشق غذا خوري پر
      • يك عدد پياز متوسط ريز خرد شده
      • نمك و فلفل به مقدار لازم

      مراحل تهيه خورشت مرغ

      مرغها را به اندازه ای كه دوست دارید چهار يا هشت تكه كنيد يا اينكه فقط از ران يا سينه مرغ استفاده كنید که مجلسی تر است. تكه هاي مرغ را خوب شسته و كنار بگذاريد.



      سرخ کردن مرغ


      به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.


      مرغ سرخ شده

      يك پياز را کاملا ريز خرد كنيد و در همان ظرفي كه مرغ را سرخ كرده ايد سرخ كنيد، سپس رب و فلفل و آبليمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.



      پیاز و رب در حال تفت خوردن


      سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار ليوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را

      بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را كم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.





      وقتی که خورشت مرغ کاملا آماده بود، مقداری زعفران در آب حل کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش کنید.




    13. Top | #13
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مواد لازم برای تهیه شامی


      • گوشت چرخ کرده 500 گرم
      • پیاز متوسط یک عدد
      • سیر دو حبه
      • تخم مرغ دو عدد
      • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

      طرز تهیه شامی


      پیاز رو ریز رنده میکنیم و آبش رو میگیریم. سیر رو هم رنده میکنیم و با گوشت مخلوط میکنیم. تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و

      به همراه ادویه و آرد نخودچی ورز میدیم تا کاملا یک دست بشه. بعد هم اونها رو به اندازه های مناسب با دست در میاریم و در

      روغن سرخ میکنیم. و هم میشه با نان سرو کرد و به شکل ساندویچ خورد و هم میشه با برنج باشه. اگر با برنج سرو میکنین،

      به خاطر خشک بودنش، یا در کنارش گوجه فرنگی رو حلقه حلقه و سرخ کنین و یا براش سس رب گوجه درست کنیم.






      طرز تهیه کتلت

      اگر به ترکیبات بالا دو تا سیب زمینی متوسط رنده شده و آب گرفته اضافه کنین، میشه همون کتلت معروف.که خیلی عالی و خوشمزه اس و به راحتی حاضر میشه و برای پیکنیک های یهویی و دونفره ای عالیه. برای

      خوشمزه تر شدن کتلت، میتونیم کمی جعفری رو ساتوری کنیم و به مواد اضافه کنیم.

      طرز تهیه کباب تابه ای

      اگر از مواد لازم برای تهیه شامی که در بالا گفتیم، تخم مرغ رو حذف کنیم میشه همون کباب تابه ای. که میتونین اون رو به شکل کباب کوبیده فرم بدین و در تابه سرخ کنین. در انتها هم کمی سماق روش بپاشین و با برنج سرو کنین.

    14. Top | #14
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      واااااااای چقد اینا جالبن
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    15. Top | #15
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      اینم تزیین سالاد الویه به سبک minion.........کاری بود که از دستم بر اومد
      فایل پیوست 35829
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن