آشپزی؟؟؟؟؟
من تو کل عمرم پیاز داغ نمیخوردم
تو خوابگاه سر غذایی که درست کرده بودیم و پر پیاز بود دعوا میکردیم
آشپزی؟؟؟؟؟
من تو کل عمرم پیاز داغ نمیخوردم
تو خوابگاه سر غذایی که درست کرده بودیم و پر پیاز بود دعوا میکردیم
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
ویرایش توسط moho : 19 شهریور 1394 در ساعت 17:25
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
تنها غذاهایی گه بلدم درس کنم :
سیب زمینی سرخ کرده
خاگینه با دوشاب انگور (اونیکه از بازار میخری 10 تومن دوشاب سیب زمینیه به اسم انگور... )
کباب بناب (اینم ژنتیکیه ، اکتسابی نیست )
تو سایتش گشتم،زدم غذای دانشجویی،فقط یه مورد اومد اونم آبدوغ خیار دانشجوها،نوش جونتون خخخ
رفع اسپم:
طرز تهیه میرزا قاسمی:
چندتا بادمجون روی گاز بپزین(بادمجون ها رو بذارین رو شعله ی گاز بذارین بسوزه.هیچ اتفاقی نمی افته.حتی اگر بوش دراود.باید پوستش بسوزه و تیکه بشه و خودش نرم بشه و آب پس بده گازو کثیف کنه و مدت زیادی هم طول میکشه پس پای گاز وای نستین.هر چند دقیقه بیاین مثلِ بلال،جابه جاش کنین ) کلیک کلیک
بعد کبابی کردنشون روی گاز، یکی یکی بگیرینشون زیر شیر آب و با دست پوستاشو که ذغالی شده جدا کنین که دستتونم نمیسوزه.بعد بریزینش تو یه دیگه. به ازای هر یه بادمجون یه قاشق روغن بریزین تو دیگه.بعد همون تو دیگه با قاشق چوبی سعی کنین ریزشون کنین و به تیکه های کوچیک و لهیده تبدیلشون کنین.(من خودم خوشم نمیاد بادمجونا زیاد ریز بشن.ریش ریش شدنشون بهتره بنظرم)
چندتا دونه سیر رو با چاقو ریز ریز کنین و بریزین تو دیگه(بستگی به مذاق شما داره که چندتا سیر بریزین.معمولا 4-5تا دونه میریزن.به اندازه ی دلخواهتون زردچوبه و نمک بریزین.
یه 5دیقه ای هم بزنین و بذارین سرخ بشن.شعله رو زیاد نکنین. به ازای هر دو بادمجون،یه گوجه فرنگیِ متوسط ریز ریز کنین و بریزین تو دیگ.اگر روغنش کمه یه دو تا قاشق اضافه کنین.هم بزنین و در دیگو ببندین تا 5 دیقه بگذره.(میتونین گوجه رو با پوست یا بدون پوست بریزین،اصلش با پوسته)
خب،این الان مواد اصلیِ میرزا قاسمیه.شما میتونین اینو بذارین خنک بشه و بذارین فریزر حتی!که برای وعده های بعدی هم بتونین استفاده کنین.
بعد هر وقت که میخواین ازش استفاده کنین گرمش کنین و یه مقدار کمی سر قاشق،رب بریزین،کره بریزین،هم بزنین.بعدشم تخم مرغ بزنین. فلفل و نمک یادتون نره.
غذا آمادست کلیک
اینم یه عکس از تهیه اش که حداقل دیده باشین کلیک ، اما خب با دستوری که بهتون گفتم فرق داره مال من بهتره.
غذای آسونیه.یه مقدار پادمجون کباب کردن بو راه میندازه یا طول میکشه،اما در عوض غذایِ یک وعده ای نیست و مقدار بیشتری درست کنین که یکدفعه کاری بشه.میتونین حتی بذارین تو یخچال،چون خراب نمیشه برای دو سه روز..
از آبدوغ خیار بهتره والاسوالی هم داشتین در خدمتم
با دلام*_*
ویرایش توسط کتی ملیح : 10 آبان 1394 در ساعت 21:28
من فقط بلدم چایی درست کنم=/
و نیمرو=/ البته سیب زمینی سرخ کرده و آب پز هم بلدم=/
همین=/
زندگی ی مجموعه ی منظم از بی نظمی هاست
ی مجموعه ی معقول از بی عقلی ها
له شده ، زیرِ پایِ عرفِ اجتماع
خوب ولی اشتباه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)