خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 100 از 100
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      آشپزی؟؟؟؟؟
      من تو کل عمرم پیاز داغ نمیخوردم
      تو خوابگاه سر غذایی که درست کرده بودیم و پر پیاز بود دعوا میکردیم

    2. Top | #92
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      کم خیس می خوره ... بگذارید یه مدت نسبتا طولانی توی آب نمک باشه (حتی از شب قبلش )

      هی در دیگ رو برندارین ...

      وقتی برنج قشنگ پخت و جوشید یکم آب سرد بریزید توش

      تجربیات گران بهای بنده
      این دستور بیشتر برا برنج های دانه بلنده
      برنج های محلی نیم ساعت قبل پخت خیس بخوره کفایت میکنه

    3. Top | #93
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود قهرمانی نمایش پست ها
      آشپزی؟؟؟؟؟
      من تو کل عمرم پیاز داغ نمیخوردم
      تو خوابگاه سر غذایی که درست کرده بودیم و پر پیاز بود دعوا میکردیم
      دقیقا !!! من از خوردن گوشت توی خورشت و پیاز داغ به شدت بدم میاد

      خدایا هر بلایی سرم میاری بیار اما من پیاز داغ نمی خورم
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

      نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

      و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

      تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
      ویرایش توسط moho : 19 شهریور 1394 در ساعت 17:25

    4. Top | #94
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      این دستور بیشتر برا برنج های دانه بلنده
      برنج های محلی نیم ساعت قبل پخت خیس بخوره کفایت میکنه
      بله ...

      من دیگه گفتم مامان کلی یادم بده ...

      ایشونم کلی یادم داد ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

      نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

      و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

      تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

    5. Top | #95
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      دقیقا !!! من از خوردن گوشت توی خورشت و پیاز داغ به شدت بدم میاد

      خدایا هر بلایی سرم میاری بیار اما من پیاز داغ نمی خورم
      اگر گشنگی بر تمام سلول های بدنت غلبه کنه پیاز داغ هم میخوری تازه سرش دعوا هم میکنی :p

    6. Top | #96
      کاربر اخراجی

      نمایش مشخصات
      بجه ها از این سایت دیدن کنی
      فوق العادست!!
      چیزای خوبی گیرتون میاد

      خوشپزی

    7. Top | #97
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      اینو امشب درست کردم
      مرغ خرد شده رو با گلپر و پیاز تفت میدیم بعدش با نون میخوریم
      ترشی هم چاشنیش

    8. Top | #98
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      تنها غذاهایی گه بلدم درس کنم :
      سیب زمینی سرخ کرده
      خاگینه با دوشاب انگور (اونیکه از بازار میخری 10 تومن دوشاب سیب زمینیه به اسم انگور... )
      کباب بناب (اینم ژنتیکیه ، اکتسابی نیست )

    9. Top | #99
      کاربر فعال

      Sheytani
      نمایش مشخصات

      Wink

      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      بجه ها از این سایت دیدن کنی
      فوق العادست!!
      چیزای خوبی گیرتون میاد

      خوشپزی
      تو سایتش گشتم،زدم غذای دانشجویی،فقط یه مورد اومد اونم آبدوغ خیار دانشجوها،نوش جونتون خخخ

      رفع اسپم:

      طرز تهیه میرزا قاسمی:

      چندتا بادمجون روی گاز بپزین(بادمجون ها رو بذارین رو شعله ی گاز بذارین بسوزه.هیچ اتفاقی نمی افته.حتی اگر بوش دراود.باید پوستش بسوزه و تیکه بشه و خودش نرم بشه و آب پس بده گازو کثیف کنه و مدت زیادی هم طول میکشه پس پای گاز وای نستین.هر چند دقیقه بیاین مثلِ بلال،جابه جاش کنین ) کلیک کلیک
      بعد کبابی کردنشون روی گاز، یکی یکی بگیرینشون زیر شیر آب و با دست پوستاشو که ذغالی شده جدا کنین که دستتونم نمیسوزه.بعد بریزینش تو یه دیگه. به ازای هر یه بادمجون یه قاشق روغن بریزین تو دیگه.بعد همون تو دیگه با قاشق چوبی سعی کنین ریزشون کنین و به تیکه های کوچیک و لهیده تبدیلشون کنین.(من خودم خوشم نمیاد بادمجونا زیاد ریز بشن.ریش ریش شدنشون بهتره بنظرم)
      چندتا دونه سیر رو با چاقو ریز ریز کنین و بریزین تو دیگه(بستگی به مذاق شما داره که چندتا سیر بریزین.معمولا 4-5تا دونه میریزن.به اندازه ی دلخواهتون زردچوبه و نمک بریزین.
      یه 5دیقه ای هم بزنین و بذارین سرخ بشن.شعله رو زیاد نکنین. به ازای هر دو بادمجون،یه گوجه فرنگیِ متوسط ریز ریز کنین و بریزین تو دیگ.اگر روغنش کمه یه دو تا قاشق اضافه کنین.هم بزنین و در دیگو ببندین تا 5 دیقه بگذره.(میتونین گوجه رو با پوست یا بدون پوست بریزین،اصلش با پوسته)
      خب،این الان مواد اصلیِ میرزا قاسمیه.شما میتونین اینو بذارین خنک بشه و بذارین فریزر حتی!که برای وعده های بعدی هم بتونین استفاده کنین.
      بعد هر وقت که میخواین ازش استفاده کنین گرمش کنین و یه مقدار کمی سر قاشق،رب بریزین،کره بریزین،هم بزنین.بعدشم تخم مرغ بزنین. فلفل و نمک یادتون نره.
      غذا آمادست کلیک
      اینم یه عکس از تهیه اش که حداقل دیده باشین کلیک ، اما خب با دستوری که بهتون گفتم فرق داره مال من بهتره.

      غذای آسونیه.یه مقدار پادمجون کباب کردن بو راه میندازه یا طول میکشه،اما در عوض غذایِ یک وعده ای نیست و مقدار بیشتری درست کنین که یکدفعه کاری بشه.میتونین حتی بذارین تو یخچال،چون خراب نمیشه برای دو سه روز..
      از آبدوغ خیار بهتره والاسوالی هم داشتین در خدمتم

      با دلام*_*



      ویرایش توسط کتی ملیح : 10 آبان 1394 در ساعت 21:28

    10. Top | #100
      rz1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

      نمایش مشخصات
      من فقط بلدم چایی درست کنم=/
      و نیمرو=/ البته سیب زمینی سرخ کرده و آب پز هم بلدم=/
      همین=/
      زندگی ی مجموعه ی منظم از بی نظمی هاست

      ی مجموعه ی معقول از بی عقلی ها

      له شده ، زیرِ پایِ عرفِ اجتماع

      خوب ولی اشتباه

    صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن