خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 100
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      سالاد الویهسیب زمینی متوسط 5 عدد . تخم مرغ 4 عدد . مرغ پخته خرد شده 1 لیوان

      نخود فرنگی 1 لیوان . خیار شور خرد شده 1 لیوان . سس مایونز مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم



      طرز تهیه : مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد

      کنید ( میتوانید از بخش های مختلف مرغ برای تهیه سالاد الویه استفاده کنید ، استفاده از بال و گردن مرغ سالاد

      الویه را خوشمزه تر میکند ).
      سیب زمینی ها و تخم مرغ ها داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و 1

      ساعت
      روی حرارت قرار دهید تا مواد بپزند سپس سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست بکنید و ریز خرد کنید (

      میتوانید سیب زمینی ، تخم مرغ و خیارشور را رنده کنید ).


      مرغ پخته خرد شده ، سیب زمینی ، تخم مرغ و خیارشور خرد شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای

      بریزید و با هم خوب مخلوط کنید سپس نخود فرنگی کنسروی یا پخته و سس مایونز را اضافه نمایید کنید ( در

      صورتی که میخواهید سالاد الویه کاملا یکدست باشد بهتر است ابتدا سیب زمینی ، تخم مرغ و مرغ خرد شده را

      باهم خوب مخلوط کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید ).
      پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الویه آن را در ظرف بریزید و

      تزیین کنید و به مدت 2 ساعت داخل

      یخچال قرار دهید تا سرد و آماده سرو شود.
      نکته ها : در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید ، همچنین میتوانید

      1 عدد هویج پخته

      رنده شده را به الویه اضافه نمایید ، بهتر است سس را کم کم به مواد اضافه کنید تا بهتر با مواد ترکیب شود.

    2. Top | #17
      کاربر فعال

      Romantic
      نمایش مشخصات
      بیچاره اونایی که برن شهردیگ!
      حالا خوبه خودمم بیفتم شهردیگه!

    3. Top | #18
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      ماکارونی دمی ایرانی

      ماکارونی خشک 300 گرم . گوشت چرخ کرده 200 گرم . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

      پیاز 1 عدد . پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری . پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری

      فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد . پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری . ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم



      طرز تهیه : داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم

      بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند ، ماکارونی را پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.



      پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل

      ، پودر دارچین ، پودر سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

      ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت

      داخل قابلمه را پر کنید ) ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقهماکارونی دم

      بکشد.

      پس از پخت ماکارونی را از روی حرارت بردارید ، در قابلمه را بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود سپس در ظرف برگردانید و بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در زمان آبکشی ماکارونی را زیاده از حد نجوشانید تا خمیر نشود و همچنین رشته های ماکارونی را با آب سرد کاملا بشویید و از هم جدا کنید ، در صورت تمایل برای خوشرنگ

      تر شدن ماکارونی 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه ماکارونی اضافه کنید.
      ویرایش توسط niـhan : 03 مرداد 1394 در ساعت 18:10

    4. Top | #19
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Witch Doctor نمایش پست ها
      خخخخ این که باب اسفنجیه
      راس میگیااااا...چشماش منو به شک انداخت
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ایول لجی کارت عالیه ادامه بده

    6. Top | #21
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      اینو برا روزای جمعه پیشنهاد میدم





      طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی:



      مواد لازم

      ▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه

      ▪سه عدد سیب زمینی کوچک

      ▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک

      ▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا

      ▪ دو عدد پیاز

      ابتدا
      گوشت
      و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزاییدو روی حرارت ملایم بگذارید

      تا بپزد
      ● روش تهیه


      ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید

      تا بپزد

      سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد

      سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد

      اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
      ● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود


    7. Top | #22
      کاربر باسابقه

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب الحمدلله ازین لحاظ مشکلی ندارم
      آشپزیم در سطح خوبیه

    8. Top | #23
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      کوکو سیب زمینی
      سیب زمینینیم كیلو
      پیاز1عدد
      تخم مرغ4عدد
      نان خشك (كوبیده)1لیوان
      دارچیننصف قاشق مرباخوری
      گرد لیمونصف قاشق مرباخوری
      گوشت (اختیاری)نیم كیلو
      روغنبه میزان لازم
      نمكبه میزان لازم
      فلفلبه میزان لازم

      48



      طرز تهیه:


      ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به خوبی شسته و به همراه آب و نمك آب‌پز كرده، پوست كنده و رنده ریز می‌كنیم.در صورت تمایل گوشت را به همراه نمك، فلفل، دارچین و گرد لیمو كمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده و آب گرفته شده ، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم و مجدداً ورز می‌دهیم تا تمام مواد خوب مخلوط شده و مایه كاملاً یكنواخت شود.
      در تابه‌ای روغن را داغ كرده، از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك نارنگی برمی‌داریم و آن را داخل گرد نان می‌غلتانیم. سپس مایه را با كف دست یا قالب‌های آماده موجود در بازار شكل داده و داخل روغن داغ می‌اندازیم. حرارت در حین طبخ باید كمی ملایم باشد تا كتلت‌ها مغزپخت شوند.
      وقتی دو طرف كتلت‌ها سرخ شد، آنها را روی صافی یا كاغذ روغن‌گیر قرار می‌دهیم تا اضافی روغنشان گرفته شود.

    9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      بهترین فست فود جهان
      مواد لازم:این مواد فقط برای یک نفر است
      تخم مرغ 10 عدد
      روغن 1 لیوان
      نمک 10 قاشق غذا خوری
      a1713329142114102a.jpg
      دوستان
      اگه ماهیتابه نداشتید اشکال نداره اینجوری درست کنید:
      46971_665.jpg
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world





    10. Top | #25
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      بهترین فست فود جهان
      مواد لازم:این مواد فقط برای یک نفر است
      تخم مرغ 10 عدد
      روغن 1 لیوان
      نمک 10 قاشق غذا خوری
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: a1713329142114102a.jpg
مشاهده: 48
حجم: 73.0 کیلو بایت
      دوستان
      اگه ماهیتابه نداشتید اشکال نداره اینجوری درست کنید:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 46971_665.jpg
مشاهده: 51
حجم: 86.0 کیلو بایت
      زردشو پشخ کنی خوشمزه تره

    11. Top | #26
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      چیز برگر گوشت چرخ کرده 500 گرم . پیاز 1 عدد . سیر 2 حبه . پنیر چدار ورقه ای مقدار لازم

      تخم مرغ 1 عدد . آرد سوخاری یا آرد سفید مقدار لازم . نان همبرگر مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم



      طرز تهیه : گوشت را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، سیر رنده شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید سپس نمک و فلفل بزنید و

      مقداری آرد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایهچیز برگر منسجم و یکدست شود ( تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید آرد اضافه کنید چون آرد زیاد چیز برگر را خشک

      میکند ). چیز برگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید ، چیز برگرها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا

      طعم مواد جذب هم شود.



      پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود ، در پایان پخت یک

      ورقه پنیر روی چیز رگر قرار دهید تا با حرارت آب شود. داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی انها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید ( در صورت تمایل از پنیرهای

      دیگری نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین میتوانید مقداری پنیر رنده شده داخل مایه چیزبرگر بریزید ).

    12. Top | #27
      کاربر باسابقه

      Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هانا جان دیگه وقته ازدواجته
      ?

    13. Top | #28
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      هانا جان دیگه وقته ازدواجته
      یعنی الان چه غلطی کنم؟
      نه باو هنوز بچه ام...استغفرالله منو چه به این حرفیا؟

    14. Top | #29
      کاربر باسابقه

      Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      اینم تزیین سالاد الویه به سبک minion.........کاری بود که از دستم بر اومد
      فایل پیوست 35829
      هه!!باب اسفنحی .. @ParsaYousefi عجب تاپیکیه
      من نیمرو بلدم فقط(که اونو عمم هم بلده!!!!!با بچه ها رفتیم اردو مشهد ! یک حالی داد...6 روز نهار رو فقط من درست کردم...اونم فقط نیمرو...عوضش ظرفارو بقیه میشستن

    15. Top | #30
      کاربر باسابقه

      Ashegh
      نمایش مشخصات
      درسا انقدر سخته وقت پخت و پز نیستاااااااااااااا

      دوستم دندونپزشکی میخونه

      مامانش 2 هفته به 2 هفته میره پیشش غذا درس میکنه میذاره فریزر .. لباساشو میشوره میاد خونه

      میگه وقت ندارم 1 لیوان جابجا کنم

    صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن