خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بهترین رشته ی علوم پزشکی تجربی

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز می خوام یه سوال بپرسم که مد نظر خیلی ها می باشددر واقع در این سوال من می خواهم بدونم از بین رشته های 1 پرستاری2هوشبری3اتاق عمل 4علوم ازمایشگاهی 5پرتو شناسی کدوم بهتر است لازم به ذکر است که لطفا در مورد رشته های پزشکی و دندان و دارو شناسی بینایی سنجی و شنوایی پرتز دندانی فیزیو تراپی لطفا بحث نکنید همچنین انتخاب خودتون رو از دید درامد اینده تحصیلی واستخدام وجهه بین مردم جامعه یا به عبارتی شخصیت ان رشته در بین عموم حقوق و سطح دشواری و یا هر چیز ی که بتواند به این موضوع کمک کند بیان کنید (((((فرض بر این است که شما قادر به قبولی در تمامی این رشته ها هستید و تنها باید یکی را انتخاب کند )))))))

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      قطعا دندانپزشکی بهترین رشته علوم پزشکیه.
      در رشته های کارشناسی هم علوم ازمایشگاهی بهترینه چون هم اشباع نشده هم روز به روز نیاز بهش زیاد میشه

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      همه چیز بستگی به علایق شخص داره.دندان پزشکی در دوره عمومی درامد بیشتری داره و راحت تره.ولی برای تخصص مثلا از نظر درامدی به پزشکی نمی رسه.پزشکی یه علم بی پایانه ولی دندون اینظور نیست.هر رشته یه خوبی هایی داره که اون یکی نداره.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا جون اصن پست اين بنده خدا رو خونديد؟! گفته راجع به سه تا رشته پر طرفدار صحبت نکنيد!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hsamkarimiyan نمایش پست ها
      با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز می خوام یه سوال بپرسم که مد نظر خیلی ها می باشددر واقع در این سوال من می خواهم بدونم از بین رشته های 1 پرستاری2هوشبری3اتاق عمل 4علوم ازمایشگاهی 5پرتو شناسی کدوم بهتر است لازم به ذکر است که لطفا در مورد رشته های پزشکی و دندان و دارو شناسی بینایی سنجی و شنوایی پرتز دندانی فیزیو تراپی لطفا بحث نکنید همچنین انتخاب خودتون رو از دید درامد اینده تحصیلی واستخدام وجهه بین مردم جامعه یا به عبارتی شخصیت ان رشته در بین عموم حقوق و سطح دشواری و یا هر چیز ی که بتواند به این موضوع کمک کند بیان کنید (((((فرض بر این است که شما قادر به قبولی در تمامی این رشته ها هستید و تنها باید یکی را انتخاب کند )))))))
      یه سرچ میکردین تو انجمن متوجه میشدید بارها سوالتون جواب داده شده

لطفا قبل از ایجاد موضوع از فیلد-جستجو درانجمن کنکور-استفاده کنیدوموضوع مورد نظر رو سرچ کنید.

وهمچنین موضوع مورد نظرو تو انجمن مناسب ایجاد کنید.
      رشته شنوایی سنجی ، پرستاری ، علوم آزمایشگاهی
      به نظرتون می ارزه پرستاری آزاد بخونیم ؟
      تاپیک جامع معرفی رشته های دانشگاهی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Defne نمایش پست ها
      یه سرچ میکردین تو انجمن متوجه میشدید بارها سوالتون جواب داده شده

لطفا قبل از ایجاد موضوع از فیلد-جستجو درانجمن کنکور-استفاده کنیدوموضوع مورد نظر رو سرچ کنید.

وهمچنین موضوع مورد نظرو تو انجمن مناسب ایجاد کنید.
      رشته شنوایی سنجی ، پرستاری ، علوم آزمایشگاهی
      به نظرتون می ارزه پرستاری آزاد بخونیم ؟
      تاپیک جامع معرفی رشته های دانشگاهی
      با حرفتون موافق نیستم تاپیکی در این زمینه وجود نداره چرا که یا تنها به پرستاری پرداختن یا تنها یکی یا دو رشته از رشته های مد نظر من را شامل می شوددر مورد تاپیک جامع هم باید گفت که نگاهی کلی به رشته های مختلف از دیپلمه های متفاوت انداخته از این رو برای فردی که تجربی یا هر رشته ی دیگری است کارامد نیس ولی در مورد انتخاب انجمن هم باید بگم مشکل از بی توجهی من بود پوزش

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      همه چیز بستگی به علایق شخص داره.دندان پزشکی در دوره عمومی درامد بیشتری داره و راحت تره.ولی برای تخصص مثلا از نظر درامدی به پزشکی نمی رسه.پزشکی یه علم بی پایانه ولی دندون اینظور نیست.هر رشته یه خوبی هایی داره که اون یکی نداره.
      چیزی که شما می گید درست است اما ظاهرا متن پیام رو درست نخوندید واضح نوشتم در این مورد بحث نکنید

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      با حرفتون موافق نیستم تاپیکی در این زمینه وجود نداره چرا که یا تنها به پرستاری پرداختن یا تنها یکی یا دو رشته از رشته های مد نظر من را شامل می شوددر مورد تاپیک جامع هم باید گفت که نگاهی کلی به رشته های مختلف از دیپلمه های متفاوت انداخته از این رو برای فردی که تجربی یا هر رشته ی دیگری است کارامد نیس ولی در مورد انتخاب انجمن هم باید بگم مشکل از بی توجهی من بود پوزش
      رشته هایی که هستش رو مطالعه بفرمایید بقیه رشته هارو هم تو همون تاپیک جامع بپرسید.بهتر از ایجاد موضوعات پراکنده هست.ودسترسی کاربران راحت تر و سریعتر و پاسخگویی بهتر انجام میگیره.
      لطفا تاپیک از موضوع اصلی دور نشه.
      ممنون.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      چیزی که شما می گید درست است اما ظاهرا متن پیام رو درست نخوندید واضح نوشتم در این مورد بحث نکنید
      من جواب قبلی رو دادم.صدالبته که حرفتون درسته
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      قطعا دندانپزشکی بهترین رشته علوم پزشکیه.
      در رشته های کارشناسی هم علوم ازمایشگاهی بهترینه چون هم اشباع نشده هم روز به روز نیاز بهش زیاد میشه
      در علوم آزمایشگاهی بچه هایی که به بو حساسن خواهشا انتخاب نکنن چون با ادرار و مدفوع سروکار دارید در درجه اول
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من رشتم اتاق عمله
      ارشدش ا.مده بنظرم بد نیست ولی رادیولوژی از لحاظ حقوق بهتره و ازمایشگاه اگه میخای باید ب دکترا و ارشد فکر کنی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alisol1250 نمایش پست ها
      من رشتم اتاق عمله
      ارشدش ا.مده بنظرم بد نیست ولی رادیولوژی از لحاظ حقوق بهتره و ازمایشگاه اگه میخای باید ب دکترا و ارشد فکر کنی
      با سلام لطفا جواب منو بدید
      1حقوق اتاق عمل پرستاری و رادیولوژی و ازمایشگاه کدوم در بیمارستان بهتره
      2به نظرتون هوشبری بهتره یا اتاق عمل یا پرستاری
      3نظرتون در باره ی هوشبری چیه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن