خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 55
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها

واسه ریاضی رشته ریاضی هم خوبه؟
      حسابان و هندسه چطور؟
      من رشته رياضيشو نديدم ولي قطعا بايد خوب باشه
      خودم با همين رياضي پيش رو با١٩ونيم پاس كردم بعد پك كنكورشو خريدم ١٧-١٨تومنم بيشتر نيس و احتمال و مباحثي كه در نظر داشتمو از روش كار كردم همشم درست زدم تازه پشيمونم هستم چرا مباحث بيشتري ازش كار نكردم
      (تجربي)

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ب نظرم بجای کلاس خصوصی خودت بخونو جایی هم ک مشکل داشتی از ی دوستی همکلاسی ک درسش خوبه کمک بگیر
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      داداش اگه خواستی از dvd برای نهایی استفاده کنی برو سایت رهپویان دانش . قسمت امتحان نهایی . تقریبا همه ی دروس رو داره . من ریاضی و عربیش رو گرفتم و با یه کم تمرین خداروشکر نهایی 94 هر دو رو توی ورق 20 شدم . سبک تدریسش هم اول درس رو کامل میگه ( مخصوصا عربیش که از پایه هم درس میده) و بعد کلی نمونه سوال نهایی حل میکنه . قیمت هر کدومش هم 10 تومنه که همه رو هم بخوای بگیری(7درس) فکر نکنم اندازه ی 2 جلسه کلاس خصوصی یه درس هم بشه .
      راستی سایت صنعتی شریف هم برای نهایی فیلم ضبط کرده بود که میتونه کمکت کنه . مخصوصا عربی و فیزیکش که عالی بود .عربیش حتی دروس سال اول و دوم هم کامل میگه و بعد سوم رو شروع میکنه . هر فیلم هم حدود 20 دقیقه تدریس میکنه .
      یاعلی

4. Top | #34
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      یه راهنمایی مختصر و مفید:به جای اینکه بیای نت بشین درس بخون.
      اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
      اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
      بیباک

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز سلام...
      پول کلاس دادن اضافیه..
      به یکی از دوستات که ریاضی رو خوب بلده حرف بزن..که اگر قبولی رو گرفتی با کمک کلاس خصوصی ای که اون میذاره بهش یه مبلغی کمتر پرداخت کنی یا یه هدیه بگیری واسش...
      شما باید شروع کنی از همین امشب وقتاتو تقسیم کنی
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام این خیلی خوبه داری از پایه میخونی ببین عربی نمیدونم 11 یا 12 نمره فکر کنم از ترجمه هست اگر یکم رو قواعد بلد باشی و معنی کلمات رو ایشالا میتونی نمره قبولی رو بگیری قواعد سوم هم آسونه نگران نباش در مورد ریاضیت

ببین راستش رو بگم ریاضی باید یکی باشه یادت بده تو این موقع شاید استرس داشته باشی درست نخونی کلا استرسی که احتمالا داری خیلی برات بد هست و باعث میشه شاید درست نخونی اما ببین اینطور بهت بگم برو معلم بگیر بازدهی بالایی داره کنارش سوال های امتحان نهایی رو حل کن ریاضی دوم دبیرستانم جاهای مهم و مرتبطش رو بخون خیلی کم وقت میگیره ازت ولی خیلی مهم هست معلم هم بگیر راحت قبول میشی ایشالا ! ولی خودت هم باید تمرین کنی ولی همین سوال های نهایی جدید و سوال هایی که معلمت برات حل میکنه خودش به نظرم کفایت میکنه نمیدونم 5 تا درس دیگت چیه اگر حفظی هستند هر روز براشون یک مدت وقت بگذار و ایشالا حتما خیلی نتیجه خوبی توشون میگیری نگاه کن اصلا استرس نداشته باش ایشالا به امید موفقیت های پیشرو و در آینده

"When the going gets tough, the tough get going."

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ادامه : نگاه کن من از وضعیت پولی خانوادم خبر ندارم ولی اگر برات ممکنه برای ریاضی برو معلم بگیر! باهات درست کار کنه ! نمیگم بدون معلم نمیشه! درست بخونی گاج رو و سوال های سال های پیش رو و حتی گلواژه رو و اون قسمت های پارسال رو مرور کنی و نتیجه بگیری اما شاید سال بعد به مشکل بربخوری بگذار پایت درست بشه و بری جلو ایشالا بری بترکونی

"When the going gets tough, the tough get going."

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها

گل پسر اگه تو ذهن مبارکت رویای دندان پزشکی داری ترسیم میکنی در جریان باش که صرفا با پاس کردن ،برای کنکور کلاهت پسِ معرکه اس .

من با معدل 13-4 ک دارم الان پیگیر دیپلم مجددم .
      خب شما اشتباه میکنی گل پسر...
      بجای د مجدد تمرکز بکن روی کنکور![emoji16]

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      سلام بچه ها. من شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم. ریاضی و عربی اصلی ها هستن.یعنی توی ریاضی و عربی هیچی بلد نیستم و دارم از راهنمایی می خونم.تا الان هم این دو تا کتاب رو با مستمر قبول شدم. عربی رو دارم از روی ایاد فیلی می خونم.خیلی خوبه ولی بهم زیادی فشار میاد،چون باره اول مطالب رو میبینم و یاد میگیرم! برای ریاضی دارم از روی کتاب کمک آموزشی هایی مثل گلواژه می خونم.تا دو روز دیگه ریاضی اول دبیرستان رو تموم می کنم.خواستم کلاس ریاضی بگیرم که معلمه میگه ساعتی سی هزار تومن!الان نمی دونم چکار کنم.پدر و مادرم میگن تو حالا برو ما پولش رو میدیم( 300/000) ولی پول خیلی زیادیه. الان استخاره کردم.سه بار بد اومدم.دهنم وا شد از نتایج استخاره:
      سرانجام اينکار خوب نيست(براي کلاس با معلم گرفتم)بار اول

سرانجام اين کار خوب نيست و فقط باعٍث قيل وقال ميشود،کلاه خودتت رو قاضي قرار بده(برای کلاس گرفتن با معلمی دیگه ای و کلن نتیجه کلاس گرفتن)بار دوم

نهي شديد به سبب بد فرجامي( ناراحت بودم،اومدم پای نت و اینبار را با اینترنت همینجوری گرفتم)بار آخر!

واقعا نمی دونم چکار کنم.این صحبت هایی که نوشتم،توش پر از سوال بود!کسی احساس میکنه میتونه کمک کنه،ازش ممنون میشم. البته بگم که این داستان مشکلاتم نیست!این مشکل،مشکل الانمه
      داداش من هم توی نهایی مثل خودت به شدت با عربی و ریاضی مشکل داشتمدیعنی از اول سال هیچی نخونده بودم این دوتا کتاب تا فرجه هر کدوم از امتحان توی خرداد برای همین رفتم دوتا کتاب گرفتم یکی عربی آموزش خیلی سبز یکی هم ریاضی 3 آموزش خیلی سبز عربی رو این شکلی میخوندم که کتاب درسی رو میذاشتم جلوم متن هر درس رو کلمه به کلمه از روی خیلی سبزسمیگیرم و زیر معنیش یادداشت میکردم همین طوری هم ترجمه کردنم خوب شد هم کلمات رو یاد میگرفتم بعد میگرفتم قواعد رو از خیلی سبز میخوندم انصافا کتابش عالیه ریاضی رو هم از روی متن کتاب درسی میخوندم ی مقدمه ای برام میشه بعد میرفتم از روی آموزش خیلی سبز ی بار دیگه میخوندم بعد میرفتم سر وقت تمرین های کتاب درسی من با همین روش عربی و ریاضی رو شدم 15 بازم میگم از اول سال هیچی نخونده بودم فقط توی فرجه هر درس نشستم خوندم
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=mahsa92;502296]ببين يه دي وي دي بهت ميگم بخر همونو ببين شك نكن رياضي هرچقدرم صفر باشي ميارتت بالاي ١٥

رياضي گنجينه ياد سرچ كن بخر خيلي هم ارزونه همون سالي كه افتادي بخر فقط[/QUOبالای ده یا پونزده هستش؟

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

شهریور امتحان نهایی دارم.7 تا کتاب رو افتادم . کمکم کنید

[QUOTE=gole yas;503648]
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      ببين يه دي وي دي بهت ميگم بخر همونو ببين شك نكن رياضي هرچقدرم صفر باشي ميارتت بالاي ١٥

رياضي گنجينه ياد سرچ كن بخر خيلي هم ارزونه همون سالي كه افتادي بخر فقط[/QUOبالای ده یا پونزده هستش؟
      با پول پستش نهايت ٢٠تومن برا دوستم دراومد ١٧

ويرايش: اهان ،بالاي پونزده

12. Top | #42
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      کمکم کنید مشکلم حل بشه.
      بسم الله...
      خب ببین این چیزایی رو که بهت میگم اجرا کن مثل مرد!اگه واقعا تصمیمت رو گرفتی که خیلی راحت نهایی هارو بترکونی!!اگه میخوای موفق بشی!!و از اون طرف هم با انرژی مضاعفی که از این ها گرفتی سال چهارم رو خیلی راحت بترکونی و بعدش هم که بری به امید خداااااااااا.....
      پس بسم الله...
      قبلش بذار یه چیزی رو بهت بگم.من هم تقریبا شرایط تو رو داشتم!سال سوم که امتهان نهایی داشتم اون آخر آخرا به خودم اومدم که البته یکمی دیر شده بود ولی هر جور شده با مشاورم صحبت کردم و...تصمیم بر این شد که اون هایی رو که میتونم بالای 16 بشم برم و اون هایی رو هم که نمیتونم برم غیبت موجه کنم!
      هیچی دیگه شد 5به5! یعنی 5 تا رو رفتم 5 تا رو غیبت کردم!
      از بین اون 5 تایی هم که غیبت کردم(
      فیزیک-زمین-ادبیات-انگلیسی-عربی)

خب بین این درسا هیچی مشکل خاصی نداشتم که(به غیر از عربی)!فقط مشکل نخوندن در طول سال بود!! عیارت خیلی ساده شده اش اینه:
      "گـشـادی"

اول داستان عربی من رو بشنو ببین چجوریاشت!فک نکن فقط خودن توی فلان درس مشکل داری؟!
      عربی برام یه جوری بود!!لعنت بر باعث و بانیه پایه گذار عربی کنکور!میدونی؟ نمیدونم واسه من این جوری بود یا واسه همه!! ولی هرچی این لامصب رو میخوندم نمیفهمیدم!!(البته روی این درس تمرکز نداشتما+اینکه تلقین هم خیلی مهمه)
      خلاصه این که هیچی اصلا نفهمیدم چی شد که این بازه زمانی تا امتهان گذشت!مثل چشم به هم زدن!1,2,3
      من که هیچ امیدی به عربی نداشتم و به خودم میگفتم تو توی عربی مغز جلبکی!فقط میگفتم خدایا یه 10 بده رستگار شوم!
      اصن نفهمیدم چی شد!!فقط میخونم...با این که هیچی از این درس لعنتی کــثـیف نمیفهمیدم!
      به خدا نفهمیدم چی شد!فقط میخونم(با حرص هم میخونم)
      ولی آخرش عربی شدم 16.5....یکم جو گرفتم!!رفتم اعتراض زدم شد 16.25!(فدای سرم)

درس هایه دیگه هم هرجوری بود با کمک خدا رسوندم! زبان انگلیسی 20 شدم.زمین شناسی14.5.بقیه هم 18/19!
      میشد راحت همه رو هم 20 گرفت ولی بازم کم کاری از خودم بود و....! وقت کشی و.....!
      .................................................. ...
      اول بذار منابع خوبی رو که میتونی واسه نهایی ازش استفاده کنی رو بهت بگم بعدش ببینیم چی مشه!
      واسه شیمی:طبقه بندی شده گلواژه خیلی خوبه!گاج مشکی(پرسمان)هم خوبه
      واسه ادبیات:ادبیات محوری گاج سبز خوبه.(ولی لامصب حیلی وقت گیره یجورایی)بنابراین توصیه میکنم بری کتاب فروشی خودت ببینی کدو کتاب بهتره!
      ملاک انتخابت هم این باشه که تک تک اشعار و نثر های ادبی کتاب رو معنی کرده باشه +معنی واژگان ستاره دار.و هیچ چیز اضافه ای هم نداشته باشه!!!!!!!!!!!(تفسیر ادبی رو نداشته باشه!!مثلا این فلان آرایه رو داره و....!!!!!!)اینجوری میشه گاج سبز که خیلی خیلی زیاده!!!!توصیه نمیکنم!
      واسه زبان انگلیسی:پرسمان گاج خوبه+خط سفید هم خیلی خوبه+نمونه سوالات امتهان نهایی از سال 91 به این ور در هر 3نوبت خرداد/شهریور/دی
      واسه عربی:به خدا توکل کن!+نمونه سوالات امتهان نهایی از سال 91 به این ور در هر 3نوبت خرداد/شهریور/دی
      واسه زیست:کتاب درسی +نمونه سوالات امتهان نهایی از سال 91 به این ور در هر 3نوبت خرداد/شهریور/دی
      واسه ریاضی:فکر میکنم پرسمان بتونه کنکت بکنه!+نمونه سوالات امتهان نهایی از سال 91 به این ور در هر 3نوبت خرداد/شهریور/دی
      واسه فیزیک:طبقه بندی شده گلواژه خوب بود.من داشتمش!ولی باید تمرین زیاد بکنی.توی درس های محاسباتی مثل این و ریاضی و یکم هم شیمی بهتر بعد درسنامه آموزش به غیر از بررسی مثال هایی که تو درسنامه ذکر شده مثال هایی که تو تمرین ها هم هست بهتر که حل کنی(البته بیشترش همون نهایی ها هستش که در آخر هر درس هم هودت حل میکنی!!در ادامه کامل بهت توضیح دادم+ نمونه سوالات....
      واسه دینی:فقط خود کتاب+نمونه سوالات امتهان نهایی از سال 91 به این ور در هر 3نوبت خرداد/شهریور/دی
      برای زمین شناسی هم خود کتاب رو بخون کافیه!(اصلا نیاز نیست نمره خوب بگیری برای این درس!حتی 10 هم کافیه!
      .................................
      هینطور که بهت گفتم به غیر از منبع مطالعاتی که داری(که میتونی کتاب کمک درسی باشه یا جزووه دبیر یا حود کتاب درسی) باید حتما نمونه سوالات امتهانات نهایی رو داشته باشی!باید!
      و برای این کار هم میتونی بری جزوه نمونه سوالات رو بگیری(گلبرگ از انتشارات گلواژه خوبه). ولی یه چیزی این وسط هست که باید بدونی!اینه که این ها کاملا نیستند!!یعنی ممکنه از دی ماه چند سال اخیر رو نداشته باشه و....یعنی مظمئن باش که کامل نیستند! بخاط همین برای اینکه نمره خیلی خوبی بگیری اون هایی رو که نداری باید از اینترنت دریافت بکنی و با کامپیوتر بررسی کنی!(البته اینا رو بذار واسه آخر دفعه که کتاب هارو حل کردی و تموم شده!)
      http://konkur.in/category/final-exam/sal-3 آرشیو کامل امتهانات نهایی سال سوم
      یه چیزی بهت بگم! اینو دارم ناموساً با تمام وجود بهت میگم!اگه حتی در سال سوم صفره صفر هم باشی و هیچی بلد نباشی! اگه یک ماه رو مثل مرد اراده کنی و پاش واستی مطمئن باش که میتونی همشون رو حداقل 16+ پاش کنی! خیالت راحت باشه!(تازه الان هم حدود 1.5 وقت داری)
      نگران قبولی نباش! بهت قول میدم همین الانش هم همه رو قبولی!!ولی به چه نمره ای قبولی!؟؟ اگه تلاشت رو نکنی بعدا پشیمون میشی خیلی فجیح!
      که چرا من این کار رو نکردم؟!من که میتونستم حداقل فلان کنم بیصار کنم!!! میفهمی چی میگم!؟
      تمام تلاشت رو بکن...
      وبابرنامه بخون!!این خیلی مهمه!
      یه برنامه قشنگ برای خودن بریز! روزانه حدودا 5 درس رو برای خودت بذاز و کاملا با برنامه برو جلو! روی کاغذ بیار کارهایی رو که میخوای انجام بدی!این خیلی مهمه!
      مثلا من الان میخوام تا فلان روز n صفحه از فلان درس رو بخونم و به فلان صفحه برسم!متوجه ای چی میگم؟
      مثلا
      زیست سال سوم حدود 250 صفحه است!
      شما باید مثلا روزانه 25 صفحه بخونی مثلا!(25 صفحه چیزی نیست بخدا)
      یه ساعتی رو در روز به زیست اختصاص میدی!(مثلا 2 یا 2.5 ساعت)
      در این صورت شما طی 10 روز زیست رو بوسیدی گذاشتی کنار!!!به همین راحتی!
      .................................................. ...................
      یه نکنه مهم هم این وسط هستش! اونم این هستش که هر درس رو که تموم کردی بعدش سریع نمونه سوالات اون درس رو باید بزنی! نباید بزاری آخر دفعه!
      و بعضی جاها تو بعضی درها زیاد روون نیستند!فعلا نیازی به خوندن اونا نداری!!فعلا رد شو و هر وقت که تموم کردی برگرد و اونا رو هم بخون!مثلا توی زیست سال سوم ژنتیک فصل 8 خیلی روان نیست+فصول گیاهی!

خب من گفتنی ها رو بهت گفتم بقیش با خودته داداش!هر چیزی که مانع درس خوندنت میشه یا از سرعتت میزنه بنداز بیرون!!همین اینترنت هم دیگه بدرد تو نمیخوره!!الان تو یه مشکلی داشتی راه حلش را گرفتی.دیگه انجمن هم به دردت نمیخوره.بذار کنار!
      با تمام وجود
      بخون کار کن! مطمئن باش نتیجه میگیری!

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ب جز رياضى و شيمى بقيه درسا رو از رو كتاب بخون.... بزرگ ترين كمكى ك ميتونى ب خودت بكنى اينكه براى هر درس نكته ها رو بنويسى...تحليلاى خودتو بنويسى...زيست رو برا خودت زياد مرور كن تا وارد حافظه بلند مدتت بشه...نوشتنى ك بت ميگم كلى بت كمك ميكنه...ى مثال ديگه اينكه عربى رو هر درس رو خودت بخون از رو متن عربى بعد كلمات ناشنا رو فسفرى بكش بعدشم برو از اخر كتاب معنى شونو پيدا كن و از خودت امتحان بگير و لغاتى رو ك معنى شونو يادت رفت بنويس...و دوباره بخون....سعى كن براى هر درس تعريفى ها فقط عنوانش رو بنويسى و بعد از خوندن كتاب از رو اون نوشته سعى كنى بخطر بيارى ك تعريفش چى ميشده...و اونايى رو ك يادت نمونده رو دوباره روش كار كنى ...براى فرمولاى فيزيكم از روش استفاده كن........سوالاى نهايى اخيرم كار كن

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      ببين يه دي وي دي بهت ميگم بخر همونو ببين شك نكن رياضي هرچقدرم صفر باشي ميارتت بالاي ١٥

رياضي گنجينه ياد سرچ كن بخر خيلي هم ارزونه همون سالي كه افتادي بخر فقط
      سلام سایتشو قرار بده اونکه خودت خریدی کسی اشتباه نخره ممنون میشم

15. Top | #45
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه نظرم برا عربی از انتشارات مهرو ماه دوتا کتاب کوچیک داره هر کدوم هفت تومن اونو بخونی بادقت قول میدم بالا15 بشی....

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)