خدا خودتون و شهرتون و مردم خوبتون رو حفظ کنه ... من طبق امار و مطالعات گفتم ، مثلا خوزستان پرعقرب ترین شهر ایران هست که عقرب های خطرناکی مثل گادیم رو داره یا حتی خود ایران رتبه اول گزیدگی عقرب در جهان رو داره ،خب من شهرهای گرم و خشک رو دوست ندارم کلا ، حتی گرم و مرطوب هم دوست ندارم ، اصلا سرد و خشک هم دوست ندارم
... صحبت من خود منطقه و موقعیت جغغرافیایی بود نه اینکه یوقت جسارتی به مردم خوب این شهرا کرده باشم یا اینکه از امکانات شهری بخوام ایراد بگیرم
![]()
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
والا بدترین نمیدونم ولی دوستم و خواهرم هر دو دزفول تحصیل کردن(علوم پزشکی دزفول و جندی شاپور دزفول)و خیلی راضی بودن،اینطور که میگن طبیعت زیبایی داره و برای کوهنوردی عالیه،به خصوص یه رودخونه ی خیلی زلال و شفاف و سرد داره که دوستم توی اواخر بهار هر هفته میرفت شنا و دور و بر رودخونه همش پارکه،و اینکه میگن شهر خیلی زنده ایه و شبا تا سه شب مردمش فعالن،زمستوناش هواش بهشته،ولی سه چهار ماه تابستون هواش بشدت گرمه که اینا اونجا نبودن،و اینکه شهر پرجمعیت و بزرگیه و امکاناتشم خوبن و مردم خونگرم و نسبتاً پرستیژ بالایی داره ،خواهرم برای فوق رفت اهواز که میگفت اصلا در حد دزفول نبوده،هرچند که یکی دیگه از دوستانم هم اهواز بود و از اونجا هم راضی بود،
یکی دیگه از دوستام هم خرم آباد بود و راضی بود به خصوص از خوابگاه و دانشگاه
امید وارم کمکتون کرده باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)