سلام دوستان. من دانشجو کارشناسی پرستاری هستم و قصد شرکت تو کنکور 95 دارم. چون روزانه هستم مطابق دفترچه کنکور برای ثبت نام باید انصراف بدم. میخاستم بدونم برای شرکت تو کنکور آزاد هم باید انصراف بدم یا بدون انصراف میشه شرکت کرد؟ ممنون
سلام دوستان. من دانشجو کارشناسی پرستاری هستم و قصد شرکت تو کنکور 95 دارم. چون روزانه هستم مطابق دفترچه کنکور برای ثبت نام باید انصراف بدم. میخاستم بدونم برای شرکت تو کنکور آزاد هم باید انصراف بدم یا بدون انصراف میشه شرکت کرد؟ ممنون
مشاور
تحصیل همزمان دو رشته با شرایط معمولی امکان پذیر نیست
یا باید جزو رتبه های برتر باشی که دو رشته در دو دانشگاه دولتی بخونی
یا
یکی از دو رشته باید پیام نور خوانده بشه
در غیر اینصورت بله انصراف باید داد چه برای ازاد چه غیر ازاد
مشاور
ببین مسله معافیت تحصیلی هست اگه قبول شد باید یک ماه قبل قبولی انصراف بده واسه لغو معافیت تحصیلی و صدور معافیت تحصیلی جدید البته روزانه که باشی طبق دفترچه باید زودتر انصراف بدی
اگه بحث معافیت نیست باید از اموزش دانشگاه مربوطه پرسید که میشه یا نه که بعد از قبولی انصراف داد
برای ثبت نام که حتما باید قبلش انصراف داده باشی اگه جزو اون مطالب بالا که گفتم نباشی
مشاور
سلام
من فارغ التحصیلم و باید امسال حتما برم سربازی
میتونم برم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و بعدش دو ترم مرخصی بگیرم و نرم دانشگاه و بشینم برای کنکور 95 بخونم و بعدش زمانی که کنکور 95 رو قبول شدم انصراف بدم و برم رشته ای که تو کنکور 95قبول شدم؟
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)