دوستان اونقدر در مورد فاگو حرف زده شده که آدم گیج میشه. الان با توجه به روون بودن و بالا بودن حجم فاگو این کتاب رو توصیه می کنین یا نه؟؟؟؟
دوستان اونقدر در مورد فاگو حرف زده شده که آدم گیج میشه. الان با توجه به روون بودن و بالا بودن حجم فاگو این کتاب رو توصیه می کنین یا نه؟؟؟؟
نه .. قدرت تحلیلو از دانش آموز میگیره شاید یه فصلشو بخونی بری 80 90 بزنی تو آزمون ولی تو کنکور فقط سوالاتو باس نیگاه کنی ...
من خیلی راضیم اتفاقا بر عکس نظر خیلیا قدرت تحلیل رو بالا میبره یعنی میتونی حدس بزنی قراره چه تستایی طرح بشه . و چی و چی قراره ترکیب بشن خلاصه این که من راضیم .
به هیچ وجه خوب نیست.فاگو زیست خیلی زیاد توضیح داده . من بهتون پیشنهاد میکنم نشر الگو بخونید فاگوزیست اصلا بدرد نمیخوره
انصافا شاید حجمش زیاد باشه ولی دیگه کنکور ، کنکور های سال قبل نیست که فقط بشه به کتاب اتکا کرد. از نظر من ارزشش رو داره که روش وقت گذاشته شه
ببين نميشه گفت بده چون كلا كتاب چيز خوبيه ولي در مورد فاگوزيست چطور استفاده كردن مهمه
شما وقتي يه مرغ رو كه سر بريدي ميخواي تيكه تيكه كني بايد يه جوري تيكه تيكه كني كه مايع صفراش نريزه روگوشتش چون اگه بريزه تلخ ميشه اون گوشت ولي در آخر موقع خوردنش ميفهمي كه تلخه (عجب تشبيهي)
حالا موقع خوردن اون گوشت هم مث موقع كنكور دادن ميمونه
اگه فاگوزيست رو تنها بخوني و به كتاب درسي و تست اهميت خيلي ندي = درصد آزمون آزمايشي حداقل 70%
اگه فاگوزيست رو بخوني ولي اول كتاب رو خوب بخوني و تحليلش كني بعد بري فاگوزيست بخوني و بعد بري تست جون دار مث الگو بزني = بازم درصد آزمايشي حداقل 70%
ولي آخرش تو كنكور تو حالت دوم به قول دوست عزيزمون سوالات رو فقط نيگا نميكني
اگر وقت کافی دارید بگیرید ولی فقط به نکات ترکیبیش اکتفا نکنید خودتونم بگردید
دقت کنید از این کتابا بیشتر به عنوان ابهام زدا استفاده میشه ... .
...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)