نوشته اصلی توسط
saeed1k94
سلام خدمت همه کنکوریای گل 95ی...<br>ایشالا تا الآن دیگه مطالعه رو شروع کردین و حسابی دارین خودتون رو آماده میکنین برا یه کنکور توپس<br>من کنکوری 94 بودم و تو این یک سال کنکور نتایج نسبتن خوبی تو زیست شناسی داشتم و اومدم تا تجربیاتم رو در اختیار شما قرار بدم شاید کمکی به شما کنه ان شاء الله...<br>راسی درصد زیست من تو آزمونای کانون 84 و تو کنکور سراسری 83 تا 91 هس چون کلید سنجش مشکلاتی داره و منتظر بررسی این ایرادات هستیم<br>خب اول سوالاتی که معمولا شما دارین رو خودم مینویسم و جواب میدم و باز اگه سوالی بود در خدمتم<br>1-روش مطالعه زیست شناسی چگونه هست؟<br>درس زیست شناسی بر خلاف عقیده ای که بسیاری از دوستان در نگاه اول ممکنه داشته باشن درسی مفهمومی هست نه حفظی,اما اینکه میگم حفظی نیست یعنی اینکه با حفظ بودن صرف مطالب نمیتونید به درصد مطلوب برسید و باید در کنار حفظ بودن مطالب خیلی خوب اونا رو تجزیه و تحلیل کنید خصوصا کنکور 94 این شیوه از سوالات رو در خودش گنجونده بود که مفهومی بودن نه حفظی و کنکور 95 هم همینطور خواهد بود<br>بنظر من برای موفقیت در زیست شناسی باید ابتدا روی متن کتاب درسی مسلط بشید و این فرصت سه هفته ای تا شروع آزمون های برنامه ای کانون فرصت خوبی برای دستیابی به این آمادگی هست.در هنگام مطالعه به فعالیت,خودآزمایی ها,شکل ها و چیزهایی از این قبیل توجه ویژه داشته باشین<br>شیوه خودم اینجوری بود که یک بار مطالب رو روزنامه ای میخوندم بعد اونا رو حفظ میکردم و تمرینات رو با کمک کتاب راهنما مثل گام به گام بررسی میکردم و بعد هم تست فراوان که اون تجزیه و تحلیلی که گفتم تقویت بشه چون این مهارت جز با حل سوالات متنوع از طراحان مختلف بدست نمیاد<br>2-برای درس زیست شناسی چه منابعی خوبن؟<br>یکی از بهترین منابع کتابای همایش عمارلو هستن که بهترین موقع استفاده از اونا در حین مطالعه هست و نه در دوران جمع بندی چون نکات اون رو تا دوران جمع بندی تقریبا بصورت کامل میدونین و کمکی به شما نمیکنه جز مرور<br>اما در حین مطالعه نکات ناب کنکورهای قبل رو بهمراه بعضی نکات تالیفی در اختیار شما قرار میده که برا شروع خوبن.در حین مطالعه کتاب ممکنه از کنار بعضی نکاتش ساده رد شین اما وقتی وارد تست زدن شدین به اهمیت نکاتش در تست ها پی میبرید<br>متاسفانه این کتاب از نظر تست ضعیفه و فقط پاسخنامه تستی داره و کار تشریحی نکرده<br>با توجه به کنکور های اخیر دیگه نمیشه یک کتاب خوب خوب معرفی کرد و گفت این رو بخون و کنکور رو 100 بزن چون کنکور داره خیلی مفهومی کار میکنه و کنکور 94 هم با تغییر سبکی نسبی همراه بود در پراکندگی سوالات و شیوه طرح سوال<br>برا شروع درسنامه های خیلی سبز میتونن کمک کننده باشن اما یک هشدار بدم اون قسمت هایی از خیلی سبز که کتاب درسی رو نقد کرده به هیچ وجه مطالعه نکنید چون هیچ ربطی به شما ندارن و تو سال کنکور فقط نکاتی رو قبول کنید که از کتاب برداشت بشن<br>کتاب ژنتیک خیلی سبز هم جامع و خوبه هم درسنامه های کاملی داره و هم تستای خوب و چالشی<br>البته تعریف کتاب های الگو رو هم زیاد شنیدم که چون استفاده نکردم نظری دربارشون نمیتونم بدم<br>همونطور که گفتم باید قدرت تحلیل خودتون رو تو سوالات زیست شناسی بالا ببرید و برای اینکار به تست زیاد نیاز دارید,بهترین منبع تستی که میتونم به شما معرفی کنم در این زمینه سی دی آزمون یار هست که سوالا سراسری/گزینه 2/گاج/کانون/سنحش و ... رو جمع آوری کرده و یک منبه واقعا کامل هستش که نکات زیادی در خودش داره<br>اما یک هشدار!<br>میدونید که هر چی دامنه تست ها بیشتر بشه امکان وجود تست های غلط و نکات خارج از کتاب هم بیشتر میشه که این سی دی هم مستثنی از این امر نیست<br>در حین تست زدن ممکنه با تست هایی برخورد کنید که نکات بسیار ریزی دارند و این نکات همونقدر که ریز هستند همونقدرم ممکن هست که دیگران بهشون توجهی نکنند و از کنارشون بگذرند اما مطمئن ترین تست ها سوالات سراسری و کانون هستند<br>در ضمن خودم هم در حال آماده کردن جزواتی هستم که یه جکع بندی هست از نکاتی که در هر زمینه از منابع مختلف باهاشون برخورد کردم که اون ها رو به مدیریت سایت میدم تا در صورت تمایل برای استفاده شما دوستان روی سایت قرار بدن<br>راه های پاسخ گویی به سوالات دیگر شما:<br>همینجا<br>پ.خ<br >موفق و در پناه حق