خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 34 از 34
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاش دیشب علاوه بر لپ تاپ این %D8%A7%D8%B1%D8%B2%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%86-%D8%B4%D8%A8.jpgهم همراه بود تا یک گاز خوبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ارزوی من در اون شب.jpg
مشاهده: 29
حجم: 70.9 کیلو بایتشکل به هشون میزدم تا درس عبرتی می شد برای بقیه

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها
      در مورد مشکلت که بگم برو خدارو شکر کن که پلیس بودن ، اون وقت شب اگر گیر چهارتا خف کن میوفتادی (خدایی نکرده) الآن داشتن دنبال جسدت توی رودخونه ها یا حاشیه شهر میگشتن !! شکایت قانونیت هم به هیچ جایی نمیرسه ! اگر رشوه گرفته بودن ازت یه چیزی اما کتک..... !!

حالا یه سوال دارم از شما ، جنابعالی که ساعت 2 نصفه شب رفتی بیرون و به چندتا آدم غریبه برخورد کردی و خیال کردی دزد هستند ، تنها دفاعی که از خودت تونستی بکنی جیغ و داد بوده ( که البته اینطور مواقع باید داد بزنید آتیش آتیش تا مردم بیان !!) ، حالا شما که تو این شرایط یه تیزی تو جیبت نداشتی ، چطوری تونستی اسلحه گرم پیدا کنی و فکر کنی مثل رمبو میتونی بری همرو بزنی ؟!!
      آخه من واقعا نتونستم بفهمم آخرشو شوخی نوشتید یا جدی !!
      jh دزد نبودن اما از هزارتا دزد بدتر بودن بعدشم چون حداکثر یه کیلومتر از خونمون دور شدم چیزی نبردم اسلحه هم هرچی می خوای با جواز یا بی جواز تا براتهیه کنم البته در حد تفنگ شکاری برنو کلاش کلت شاه کش کلت گازی البته فقط تفنگ شکاری با برنو جواز دار هست

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      من داشتم میخوندم متنو هر لحظه منتظر بودم تا بگی شوخی کردم و جوک باشه !!!! زدن ؟؟ سوار کردن تو ماشین شخصی یا مامور با لباس شخصی ؟؟؟ شما شدیدا میتونی شکایت کنی ، اگه این اتفاق واقعا همونجوری که گفتی افتاده باشه اصلا بیخیالش نشو ، شده نامه بدی به مجلس و رئیس جمهور و ... حتما پیگیر کارت باش ، پلیس برای اقرار گرفتن هم حق زدن رو نداره چه برسه به اینکه هیچ مدرکی هم نداشته باشه !!! شما پیگیر کارات باش ، به 197 زنگ بزن بهشون قضیه رو بگو
      من پسر دايي ام يكي دو سال قبل تو پليس امنيت اخلاقي كار مي كرد در اومد بيرون

از يارو از اين موتور غير مجازا (نميدونم چي ميگن فكر كنم موتور كف ميگفتن) گرفته بودن صاحبشو عين سگ زده بودن

به خاطر همين كارا در اومد بيرون ديگه

ولي در هر صورت بخوان بزنن ميزنن كسيم باهاشون كاري نداره
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عجب مردم ازاری هستن حتما سعی کن از طریق یه ارگان گردن کلفت پیگیر باشی اگه تو فامیل افسر درجه دار داشته باشی عالی میشه
      کاش وقتی اومدن خونتون از کارشون یه فیلم میگرفتی
      ابعضی از این پلیسا بجای اینکه برن با ارازل شهر درگیر بشن با بیگناها درگیر میشن البته بیچاره ها تقصیری ندارنا زورشون به گردن کلفتا نمیرسه!!!!
      الا بذکر الله تطمئن القلوب
      ویرایش توسط amin278 : 07 تیر 1394 در ساعت 02:50

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن