خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 71
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اولا حرف هر کسی رو باور نکردم و دوما عقل من میگه امکان نداره یک حکومت مثل حکومت هخامنشی و کوروش همه صفات رو یکجا داشته باشند...عدالت...علم...برادری و برابری.حقوق زنان.دانشمندان فراوان.قانون.خب چرا چیزی ازشون نمونده؟یونان باستان هم بزرگ بود و دانشمندادن زیادی برجای گذاشته...دانشمندان عهد کوروش کو؟
      شرمنده داداش،قرار نبود وارد بحث بشم ولی حیفم اومد جوابتو ندم

سراغ دانشمندای پیش از ساسانی رو باید از اعرابی که حمله کردن به ایران و "عمر" که دستور داد کتاب ها رو بندازن توی رودخونه و کتابخونه ها و مدارک تاریخی رو آتش بزنن بگیری...

دلیل این کارشم این بود که قرآن کتاب الله هست و برای همه چیز کافیه...

"تاریخ طبری"

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اولا حرف هر کسی رو باور نکردم و دوما عقل من میگه امکان نداره یک حکومت مثل حکومت هخامنشی و کوروش همه صفات رو یکجا داشته باشند...عدالت...علم...برادری و برابری.حقوق زنان.دانشمندان فراوان.قانون.خب چرا چیزی ازشون نمونده؟یونان باستان هم بزرگ بود و دانشمندادن زیادی برجای گذاشته...دانشمندان عهد کوروش کو؟
      اولا میتونین با دیدن آثار برجای مانده از هخامنش به علمشون پی ببرید
      کی گفته همه ی این صفات متعلق به دوره ی هخامنش بود؟؟من تا حالا هخامنش رو تا به اینقدر رویایی حتی فرض هم نکرده بودم
      کوروش به دلیل اینکه منشوری مکتوب به عنوان اولین حقوق بشر تالیف کرد مورد ستایش قرار گرفته وگرنه بی شک در زمان هخامنش هم مشکلاتی بوده
      بهتون میگم موثق ترین تاریخ در مورد هخامنش (تاریخ هرودوت )رو مطالعه کنین به جزییات حکومت هخامنش بیشتر پی میبرید
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      اولا میتونین با دیدن آثار برجای مانده از هخامنش به علمشون پی ببرید
      کی گفته همه ی این صفات متعلق به دوره ی هخامنش بود؟؟من تا حالا هخامنش رو تا به اینقدر رویایی حتی فرض هم نکرده بودم
      کوروش به دلیل اینکه منشوری مکتوب به عنوان اولین حقوق بشر تالیف کرد مورد ستایش قرار گرفته وگرنه بی شک در زمان هخامنش هم مشکلاتی بوده
      بهتون میگم موثق ترین تاریخ در مورد هخامنش (تاریخ هرودوت )رو مطالعه کنین به جزییات حکومت هخامنش بیشتر پی میبرید
      حتما...خیلی ممنونم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      باز شوروی و امریکا اگر تو مفهوم دموکراسی مشکل داشتن معتقد نبودن اینا از طرف خدا است و هرچه که ما میگیم درسته
      دموکراسی یعنی آزادی بی قید و شرط و در دنیا تعاریف مختلفی باز از همین قید و شرط هاش شده و این مقایسه اصلا به جا نیست
      مسلمانان کارشون گشتن تو کتب 1400 ساله پیشه بلکه بخاری یا مسلم یا کلینی وصدوق چیزی گفته باشن و به عنوان مدرک اونو ارائه میدن
      به هر حال اثبات شده بدترین نوع دموکراسی از بهترین نوع خیلی چیزها بهتر هست
      ایران در دنیا با اسلام شناخته میشه دیگه من کار ندارم مردم ظاهرا مسلمانن و یا باطنن ... لفظ ایران و اسلام بیش از سی ساله که باهم آمیخته شدن و تا این حکومت هست این دو کلمه جدا نمیشن
      تمام علوم انسانی مدرن غرب ریشه در عقاید یونان باستا ن دارند !!

چه عقاید چپی که کمونیستی و مارکسیستی هستن و چه عقاید آزادی خواهانه و لیبرال !! همش هم با مدرکم میگم و مدرک چیزی به غیر از BBC فارسیه ...... پس بازگشت به 1400 سال پیش اگر عقلانی باشه و نتیجه بده هیچ مشکلی نداره ؛

من میگم شما نوع برداشت از اسلام رو دلیلی بر محکوم کردن اسلام می دونید که این غلطه !! چرا که کلی مفهوم و برداشت مختلف از آزادی یا مکتب های غربی وجود داره ، این برداشت ها نباید ملاکی برای باطل دونستن اونا بشه ، همین ؛

اینو نمیدونم از کجا دیدین و با شادی کپی پیست کردین
      اما اگر یه ذره بی بی سی میدیدین متوجه می شدین که حتی نتانیاهو هم این روز را تبریک گفت و گفت کوروش با یهودیان رفتار شایسته ای داشته
      مصاحبه نتانیاهو با بی بی سی فارسی رو از یوتیوب دانلود کن و ببین
      متاسفانه اکثر منابع ما فیلترن
      وای از اون روزی که تلوزیون بی بی سی فارسی منبع محکم تری از وبسایت رسمی خود یونسکو باشه !

این روز فقط یک چیز توافقیه ، چیزی رسمی ای در سطح جهانی وجود نداره ، اما بازهم این چیزی از خوبی های کوروش کم نمیکنه ، همونطور که اگه روزی به نامش بود چیزی بر افتخاراتش زیاد نمیشد !!

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      شرمنده داداش،قرار نبود وارد بحث بشم ولی حیفم اومد جوابتو ندم

سراغ دانشمندای پیش از ساسانی رو باید از اعرابی که حمله کردن به ایران و "عمر" که دستور داد کتاب ها رو بندازن توی رودخونه و کتابخونه ها و مدارک تاریخی رو آتش بزنن بگیری...

دلیل این کارشم این بود که قرآن کتاب الله هست و برای همه چیز کافیه...

"تاریخ طبری"

دروغ اندر دروغ ، متاسفانه به دلیل محدودیت های مذهبی من اطلاعات کاملی از عمر (رضی الله عنه) ندارم (به غیر از چندتا روایت که در مورد عدالتش خوندم ) ، اما میدونم و همه میدونن که اسلام طرفدار علم و دانش بوده و هست ،

چه زمان پیامبر که زندانی هارو به خاطر آموزش به بی سواد ها آزاد می کرد ، و چه حتی زمان خلافت عباسیان که با اینکه خیلی با اسلام حقیقی فاصله داشتند اما بازهم دانش دوست بودند و قانونی داشتند که هم وزن کتاب هر نویسنده بهش طلا می دادند ، و از این مثال ها پره در تاریخ اسلام ؛

البته این به نظر من افتخار نیست اما اینو مورخین غربی هم بازگو می کنند که تمدن غربی روی زیر بنای تمدن اسلامی ساخته شده ، و اگر کمک داشنمندان مسلمان نبود غرب به این نتایج نمی رسید ، همونطور که اگر یونانیان نبودند مسلمین به این حد از دانش نمی رسیدند ؛
      ویرایش توسط Putin : 02 تیر 1394 در ساعت 05:46

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f68 نمایش پست ها

جدا چ جوری این وقت شب حوصله همچین بحثایی رو دارین؟
      بیخی آبجی
      تو هم بگو آره...

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها

در مورد طرز دید داعش و ایران و عربستان به اسلام هم بگم ، اینکه هرکدوم دیدگاه متفاوت و گاها متضادی به مقوله اسلام دارن دلیل نمیشه مشکل از اسلام باشه ، چون شوروی و آمریکا هم دیدگاه متفاوتی نسبت به دموکراسی یا لیبرالیسم داشتن ، این دلیل میشه دموکراسی رو به اسم شوروی بکوبیم ؟! یا به اسم آمریکا بالا ببریم ؟!
      درود برشما
      البته باید گفت طرف مقابل شما هم نگرش کجی به اسلام داره...
      واقعا حماقته محضه که بخوایم داعش رو به اسلام ربط بدیم یا آل سعود جاهل رو...
      دلیل نمیشه هرجای دنیا هرکس پرچم لااله الا الله محمدرسول الله بالا کرد ربطش بدیم به اسلام
      یا هرکس نماز خوندو قرآن تلاوت کرد بهش بگیم مسلمون...چون اینطوری ابوسفیان ومعاویه مسلمون ترین افراد تاریخ میشن...
      الان بچه ی دوساله هم میتونه تشخیص بده منشا گروهک های تروریستی نظیر داعش کجاست واین که
      این گروه ها کوچکتر از حدی هستند که بخوان به اسلام نگرش داشته باشن حالا درستیش بماند...

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

دروغ اندر دروغ

تاریخ طبری که کتاب معتبری هست

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دروغ اندر دروغ ، متاسفانه به دلیل محدودیت های مذهبی من اطلاعات کاملی از عمر (رضی الله عنه) ندارم (به غیر از چندتا روایت که در مورد عدالتش خوندم ) ، اما میدونم و همه میدونن که اسلام طرفدار علم و دانش بوده و هست ،

چه زمان پیامبر که زندانی هارو به خاطر آموزش به بی سواد ها آزاد می کرد ، و چه حتی زمان خلافت عباسیان که با اینکه خیلی با اسلام حقیقی فاصله داشتند اما بازهم دانش دوست بودند و قانونی داشتند که هم وزن کتاب هر نویسنده بهش طلا می دادند ، و از این مثال ها پره در تاریخ اسلام ؛

البته این به نظر من افتخار نیست اما اینو مورخین غربی هم بازگو می کنند که تمدن غربی روی زیر بنای تمدن اسلامی ساخته شده ، و اگر کمک داشنمندان مسلمان نبود غرب به این نتایج نمی رسید ، همونطور که اگر یونانیان نبودند مسلمین به این حد از دانش نمی رسیدند ؛
      شما ایرادت تو بحث اینه که در مورد مساله ای که اطلاعاتی در موردش نداری هم نظر میدی...این کارت نظرات قبلیت رو هم زیر سوال میبره...
      حرفی که اقای hiccup زدن کاملا درسته...این اتفاق متاسفانه افتاده...
      ذهنت رو باز کن...اجازه ورود عقاید مختلف به ذهنت رو بده خودت رو جای اونها بذار یکم تحقیق کن بعد با این اطمینان نظر بده...

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weidenfeller نمایش پست ها

تاریخ طبری که کتاب معتبری هست

خیر ، من نمیگم کتاب معتبری هست یا نه ؟! چون توی این فضای بسته نمیشه چنین نظری داد ،

اما اولا ، این برادرمون آقا رضا فقط گفتن تاریخ طبری ، در صورتی که برای منبع دادن باید مشخصات دقیق تری هم بدن ( هرچند نه من و نه شما هیچ وقت دنبال منیع نمیریم !!)

ثانیا ، منی که ادعا میکنم حدیث و روایتو قبول ندارم دیگه معتبر و غیر معتبر برام مهم نیست ، چون مثلا نهج البلاغه رو شیعیان شکی درش ندارند که گفته های علی(ع) هست ، وقتی من نمیتونم اونو قبول کنم نباید تاریخ طبری رو هم قبول کنم

در آخر ، طبق همین روایت و احادیث و تاریخ های مختلف ( چه اسلامی و چه غیر اسلامی مثل تاریخ تمدن ویل دورانت ) اسلام دینی طرفدار دانش بوده و دانشمندان زیادی تربیت کرده ، از زمان پیامبر همین بوده تا برسه به خلیفه های احمقی که اهمیتی به علم نمی دادند اما مانع پیشرفت اون هم نمیشدند ، و خیلی خیلی بعید میدونم خلیفه دوم گفته باشه هرچی کتاب هست بریزید تو دریا چون قرآنو داریم !!

پ.ن : برای دوستانی که مجموئه کتاب تاریخ طبری رو نمی شناسن بگم که تاریخ طبری 300 سال بعد از مرگ پیامبر نوشته شده و در اون از نقل قول های 300 سال پیش برای جمع آوری استفاده کردند ، خیلی از روایات فقط نوشته شدند بدون دخالت نویسنده (دقیقا مثل بحارالانوار که پر از چرت و پرته ) اگر قرآن هم اینطوری جمع آوری می شد قبولش نداشتم چه برسه به این !!(یه سرچ در مورد تاریخ طبری بکنید بد نیست )

نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      شما ایرادت تو بحث اینه که در مورد مساله ای که اطلاعاتی در موردش نداری هم نظر میدی...این کارت نظرات قبلیت رو هم زیر سوال میبره...
      حرفی که اقای hiccup زدن کاملا درسته...این اتفاق متاسفانه افتاده...
      ذهنت رو باز کن...اجازه ورود عقاید مختلف به ذهنت رو بده خودت رو جای اونها بذار یکم تحقیق کن بعد با این اطمینان نظر بده...

داداش یطوری با اطمینان میگی این اتفاق افتاده انگار رفیق جینگ عمر بودی !! اون شیخ هایی که علم رجال میخونن با این اطمینان نمیگن فلان حدیث درسته ولی شما شاید دانشتون بیشتر .....

در مورد اینکه بقیه چه فکری در مورد حرفام میکنن اهمیتی برام نداره ، فوق فوقش تا آخر تابستون بخوام بیام این انجمن پس برام مهم نی ، اما خوبه کسی که حداقل یکبار سنگینی کتاب تاریخ طبری رو تو دستش حس کرده در موردش نظر بده ، نه فقط با کپی پیست بیاد جلو !!( کسی به خودش نگیره ها ، قصد جسارت نداشتم )

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

، و خیلی خیلی بعید میدونم خلیفه دوم گفته باشه هرچی کتاب هست بریزید تو دریا چون قرآنو داریم !!
      چرا خیلی بعید میدونی؟؟؟
      اطلاعاتی در دسترست هست بگو ماهم بی خبر از دنیا نریم

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

....
      اصلا بحث نکنیم بهتره
      من حرف خودمو میزنم
      شما هم حرف خودتو میزنی
      آخرش هم مثل همیشه بی نتیجه!!!

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weidenfeller نمایش پست ها
      اصلا بحث نکنیم بهتره
      من حرف خودمو میزنم
      شما هم حرف خودتو میزنی
      آخرش هم مثل همیشه بی نتیجه!!!
      نه بر عکس من اگه فکر کنم بی نتیجست بحث نمیکنم!!!

ویرایش توسط Faghat Pezeshki : 02 تیر 1394 در ساعت 07:53

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      نه بر عکس من اگه فکر کنم بی نتیجست بحث نمیکنم!!!
      والا تاپیکای اعتقادی زیادی رو قبلا دیدم که میگم!

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      و این که خود نهج البلاغه رو قبول نداری یا این که از علی (ع) باشه؟؟؟
      و این که بحار الانوار کلا چرت و پرته؟؟؟ یعنی همش؟؟؟
      واین که شما کلا هیچی رو قبول نداری که...
      حاجی زنگ بالا رو بزن

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)