خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      بله از سایت دکتراناری
      1)من خودم مبتکران زدم خوب بود تو کنکورم زبانو خوب زدم بااینکه کلاس زبانم نرفتم! بعدم 10000بار این کتاب ها نتیجه نظرسنجی معلما و کنکوری های موفق بوده طبق نظر منکه نبوده
      2)شاید شما با یه کتابی حال میکنید که سطحش خیلی پایینه و اصلا کنکوری نیست..بعد فقط اون کتابو میخونید چون باهاش حال میکنید؟؟اینجا بچه ها کتابی رو میخوان که تو کنکور کمکشون کنه نه کتابی که باهاش حال میکنن.
      من اين نظر سنجي رو دقيقا سه سال پيش ديدم توي سايت اناري. هربار هم مياره دوباره ميزاره مردم فكر ميكنن نظرسنجي جديده. درحالي كه اصلا اين كتابا مناسب كنكور الان نيستن (ايرادم به شما نيس، به اناريه كه هرسال اينو مياره ميزاره تو سايتش )

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      من اين نظر سنجي رو دقيقا سه سال پيش ديدم توي سايت اناري. هربار هم مياره دوباره ميزاره مردم فكر ميكنن نظرسنجي جديده. درحالي كه اصلا اين كتابا مناسب كنكور الان نيستن (ايرادم به شما نيس، به اناريه كه هرسال اينو مياره ميزاره تو سايتش )
      منم اینو 2سال پیش دیدم.ولی خب اینکه الان این کتابا بدرد کنکور نمیخوره هم درست نیس شاید تو بعضی از کتابا اختلاف نظر باشه و یا به قول شما کتابای بهتر از اینم باشه ولی مثلا واسه زیست خیلی سیز و الگو و تخته سیاه خوبه و یا شیمی و ریاضی که گفته.
      البته اینو هرباردوباره نمیزاره کلا تو ارشیو سایتش هست ولی خب کامنت های زیرش هربار بیشتر میشه. دراین مورد که تو بعضی درسا شاید کتابای دیگه بهترباشه خودمم قبول دارم
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

3. Top | #18
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sleeplife نمایش پست ها
      از سایت اناری؟؟؟

1)به نظرتون فروشنده میاد بگه ماست من ترشه(چون آخه میشه کتاب بی ارزش مبتکران تو زبان زبان زد اساتید باشه؟؟؟؟!!)
      2)به این حرفا گوش ندید، ببین با چه کتابی حاااااااال میکنید
      دقیقا برید ببینید با چ کتابی حال میکنید

من برا شیمی مبتکران داشتم منو از شیمی زده کرد رفتم گاج گرفتم عاشقش شدم

یا برا دینی گاج داشتم منی ک عاشق دینی بودم کلا حالم به هم میخورد وختی گاجو میدیدم رفتم الگو کردم حالا عشق میورزم بش

یا ..

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sleeplife نمایش پست ها
      از سایت اناری؟؟؟

1)به نظرتون فروشنده میاد بگه ماست من ترشه(چون آخه میشه کتاب بی ارزش مبتکران تو زبان زبان زد اساتید باشه؟؟؟؟!!)
      2)به این حرفا گوش ندید، ببین با چه کتابی حاااااااال میکنید
      هر چه قدر هم که این نظرسنجی خوب نباشه ولی کتاب زبان مبتکران هنوز هم خیلی خوبه!
      ...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا انقد خودتون رو درگير منابع نكنين خوب نيست به خدا نيست
      يه كتاب خوب انتخاب كنين و با همون پيش برين
      مگه كتاب هاي مختلف چقد با هم فرق ميكنن آخه؟ ها؟
      من خودم يه كتاب تست واسه عربي خريدم از انتشارات مهر و ماه اون سير تا پيازش
      بعد اينجا بچه ها ميگن گاج خوبه و عربي كامل و خيلي سبز
      بعد تو فايل مشاوره اي آقاي افشار گفتن كه آقا منبع تست زياده و چن تا خوبن كه خيلي تفاوت كمي دارن با هم و همشون خوبن و بعد رفتم كتاب رو ديدم و فهميدم چقد خوبه واقا
      يه ديني جامع تخته سياه هم دارم كه واقا تو ديني خيلي بهم كمك كرد و درصد رو تا 70 رسوند و اونم فقط با درسنامه خوندنش و دو سه تا تست كه لابلاش بود
      نكته مهم: اگه واسه بار اول ميخواين بخرين سعي كنين از كتاباي انتشارات مهم و اونايي كه امتحانشون رو پس دادن بگيرين
      و اگه هم قبلا گرفتين و ميخواين به خاطر حرف ديگران عوض كنين بدونين كه سخت در اشتباهين

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      حتی اگه پایه امون ضعیف باشه؟
      بله من اتفاقاً بیشتر خیلی سبز رو به اون هایی که پایه ضعیفی دارن توصیه می کنم !
      بیبینید خیلی ها می گن اصن حرف خیلی سبز رو دیگه در مورد زیست نزنید ولی به نظر من درسته تستاش اصلاً مشابه کنکور نیست ( البته کتاب زیست و آز 2 کاملا بروز شده و مشابه کنکور هست بقیش هم داره به تدریج به روز میشه به ما که نرسید ) ولی مفاهیمی که تو کتاب خیلی سبز دربارش بحث شده بسط داده شده ی مطالب کتاب درسی هست و می تونه در تقویت شما در درس زیست شناسی بسیار موثر باشه
      مثلا شما که دانش آموز ریاضی بودید دیدتون نسبت به زیست عوض میشه و بعد از خوندن کتابای خیلی سبز اون رو به صورت یه درس استدلالی و مفهومی و کمتر حفظی می بینین و این دید می تونه باعث پیشرفت شما بشه
      درسته که باید خط به خط کتاب درسی رو قورت داده باشید ولی صرف حفظ بودن فایده ای نداره باید همه رو تحلیل کنید و بفهمید منظور مولف کتاب درسی چی بوده این طوری احتمال فراموشی هم کم میشه چون شما دلیل پست هر عبارت کتاب درسی رو می دونید.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kahkoo نمایش پست ها
      بله من اتفاقاً بیشتر خیلی سبز رو به اون هایی که پایه ضعیفی دارن توصیه می کنم !
      بیبینید خیلی ها می گن اصن حرف خیلی سبز رو دیگه در مورد زیست نزنید ولی به نظر من درسته تستاش اصلاً مشابه کنکور نیست ( البته کتاب زیست و آز 2 کاملا بروز شده و مشابه کنکور هست بقیش هم داره به تدریج به روز میشه به ما که نرسید ) ولی مفاهیمی که تو کتاب خیلی سبز دربارش بحث شده بسط داده شده ی مطالب کتاب درسی هست و می تونه در تقویت شما در درس زیست شناسی بسیار موثر باشه
      مثلا شما که دانش آموز ریاضی بودید دیدتون نسبت به زیست عوض میشه و بعد از خوندن کتابای خیلی سبز اون رو به صورت یه درس استدلالی و مفهومی و کمتر حفظی می بینین و این دید می تونه باعث پیشرفت شما بشه
      درسته که باید خط به خط کتاب درسی رو قورت داده باشید ولی صرف حفظ بودن فایده ای نداره باید همه رو تحلیل کنید و بفهمید منظور مولف کتاب درسی چی بوده این طوری احتمال فراموشی هم کم میشه چون شما دلیل پست هر عبارت کتاب درسی رو می دونید.
      راستی یه سوال...به چه افرادی میگن پایه اش ضعیفه دقیقا؟شاید منظورم با معنی واقعیش فرق داشته باشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن