منم اینو 2سال پیش دیدم.ولی خب اینکه الان این کتابا بدرد کنکور نمیخوره هم درست نیس شاید تو بعضی از کتابا اختلاف نظر باشه و یا به قول شما کتابای بهتر از اینم باشه ولی مثلا واسه زیست خیلی سیز و الگو و تخته سیاه خوبه و یا شیمی و ریاضی که گفته.
البته اینو هرباردوباره نمیزارهکلا تو ارشیو سایتش هست ولی خب کامنت های زیرش هربار بیشتر میشه.
دراین مورد که تو بعضی درسا شاید کتابای دیگه بهترباشه خودمم قبول دارم
![]()
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
...
بابا انقد خودتون رو درگير منابع نكنين خوب نيست به خدا نيست
يه كتاب خوب انتخاب كنين و با همون پيش برين
مگه كتاب هاي مختلف چقد با هم فرق ميكنن آخه؟ ها؟
من خودم يه كتاب تست واسه عربي خريدم از انتشارات مهر و ماه اون سير تا پيازش
بعد اينجا بچه ها ميگن گاج خوبه و عربي كامل و خيلي سبز
بعد تو فايل مشاوره اي آقاي افشار گفتن كه آقا منبع تست زياده و چن تا خوبن كه خيلي تفاوت كمي دارن با هم و همشون خوبن و بعد رفتم كتاب رو ديدم و فهميدم چقد خوبه واقا
يه ديني جامع تخته سياه هم دارم كه واقا تو ديني خيلي بهم كمك كرد و درصد رو تا 70 رسوند و اونم فقط با درسنامه خوندنش و دو سه تا تست كه لابلاش بود
نكته مهم: اگه واسه بار اول ميخواين بخرين سعي كنين از كتاباي انتشارات مهم و اونايي كه امتحانشون رو پس دادن بگيرين
و اگه هم قبلا گرفتين و ميخواين به خاطر حرف ديگران عوض كنين بدونين كه سخت در اشتباهين
بله من اتفاقاً بیشتر خیلی سبز رو به اون هایی که پایه ضعیفی دارن توصیه می کنم !
بیبینید خیلی ها می گن اصن حرف خیلی سبز رو دیگه در مورد زیست نزنید ولی به نظر من درسته تستاش اصلاً مشابه کنکور نیست ( البته کتاب زیست و آز 2 کاملا بروز شده و مشابه کنکور هست بقیش هم داره به تدریج به روز میشه به ما که نرسید) ولی مفاهیمی که تو کتاب خیلی سبز دربارش بحث شده بسط داده شده ی مطالب کتاب درسی هست و می تونه در تقویت شما در درس زیست شناسی بسیار موثر باشه
مثلا شما که دانش آموز ریاضی بودید دیدتون نسبت به زیست عوض میشه و بعد از خوندن کتابای خیلی سبز اون رو به صورت یه درس استدلالی و مفهومی و کمتر حفظی می بینین و این دید می تونه باعث پیشرفت شما بشه
درسته که باید خط به خط کتاب درسی رو قورت داده باشید ولی صرف حفظ بودن فایده ای نداره باید همه رو تحلیل کنید و بفهمید منظور مولف کتاب درسی چی بوده این طوری احتمال فراموشی هم کم میشه چون شما دلیل پست هر عبارت کتاب درسی رو می دونید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)