سلام دوستان عزیز من شیمی سال دوم و سوم رو مبتکران دارم . اما شنیدم که پیش دانشگاهی رو گاج خیلی مفصل توضیح داده. به نظرتون گاج بهتره یا مبتکران؟ ( کاری به تغییرات کتاب درسی نداشته باشید). بعد اسم دقیق کتاب شیمی مبتکرانش چی میشه؟
سلام دوستان عزیز من شیمی سال دوم و سوم رو مبتکران دارم . اما شنیدم که پیش دانشگاهی رو گاج خیلی مفصل توضیح داده. به نظرتون گاج بهتره یا مبتکران؟ ( کاری به تغییرات کتاب درسی نداشته باشید). بعد اسم دقیق کتاب شیمی مبتکرانش چی میشه؟
داداش اشتباه شنيدي اين شيمي مبتكرانه كه خيلي توضيح داره.بين اين دو تا گاج بهتره چون اضافه گويي هاي مبتكرانو نداره از لحاظ سوالاتم زياد فرقي نمي كنن
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
یه پیشنهاد بهت میکنم اولا این که خودتو خیلی درگیر منابع نکن .... دوما زیاد به نظر دیگران در این مورد اهمیت نده ببین کتابایی مثل گاج مبتکران خیلی سبز .... کتابای خوبین .... اماا بین اینا این تویی که باید بدونی با کدوم بیشتر حال میکنیو سبک نوشتن کدوم بهتره مثلا من با خیلی سبز خیلی حال میکردم تو فیزیک چون نوشتاهاش طنز داشت ولی یکی شاید بدش بیاد تو درس طنز و مسخره بازی باشه .... باید خودت کتابا رو ببینی و انتخاب کنی که کدوم زود تر به نتیجه میرسونتت ... البته از بقیه راهنمایی بگیر ولی به نکاتی که گفتم توجه کن
اگه من امسال بمونم پشت کنکور یا بخوام یه بار دیگه کنکور بدم قطعا مبتکرانو انتخاب میکنم چون بشدت مفهومی درس داده ولی خوب باید وقت زیادی بزاری روش که اینم خودش داستان داره ... ....خلاصه خودتو تو انتخاب کتابای کمک درسی گیج نکن چونتعدادشون بالاس وقتم محدود ... حالا بازم انتخاب با خودتوونه !!!
با تشکر ....
یه سوال داشتم :شیمی جامع گاج مث سال سومش تستهارو از نظز سختی طبقه بندی کرده؟؟؟ یعنی 0 درجه و 50 درجه و 100 درجه رو کنار تستاش نوشته؟؟
شیمی سال به سال گاج از مبتکران خیلی بهتره با مبتکران و خیلی سبز وقتتونو تلف نکنید یا الگو یا گاج به همراه ازمون فار
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)