خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Question کتاب شیمی گاج یا مبتکران؟

سلام دوستان عزیز من شیمی سال دوم و سوم رو مبتکران دارم . اما شنیدم که پیش دانشگاهی رو گاج خیلی مفصل توضیح داده. به نظرتون گاج بهتره یا مبتکران؟ ( کاری به تغییرات کتاب درسی نداشته باشید). بعد اسم دقیق کتاب شیمی مبتکرانش چی میشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      داداش اشتباه شنيدي اين شيمي مبتكرانه كه خيلي توضيح داره.بين اين دو تا گاج بهتره چون اضافه گويي هاي مبتكرانو نداره از لحاظ سوالاتم زياد فرقي نمي كنن

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مبتکران هم توضیحاتش مفصله و هم تست های خوبی داره

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما فعلا همون شمی دوم و سوم رو بخون برای پیش دانشگاهی صبر کن نشر الگو بیاد اونو بگیر

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز من شیمی سال دوم و سوم رو مبتکران دارم . اما شنیدم که پیش دانشگاهی رو گاج خیلی مفصل توضیح داده. به نظرتون گاج بهتره یا مبتکران؟ ( کاری به تغییرات کتاب درسی نداشته باشید). بعد اسم دقیق کتاب شیمی مبتکرانش چی میشه؟
      کتابای گاج سه سال دبیرستانو بزاری رو هم اندازه کُلُفتی مبتکران پیش نمیشه واسه من که 2جلدیه اینطوریه 2تا کتاب غول پیکر
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها

یه پیشنهاد بهت میکنم اولا این که خودتو خیلی درگیر منابع نکن .... دوما زیاد به نظر دیگران در این مورد اهمیت نده ببین کتابایی مثل گاج مبتکران خیلی سبز .... کتابای خوبین .... اماا بین اینا این تویی که باید بدونی با کدوم بیشتر حال میکنیو سبک نوشتن کدوم بهتره مثلا من با خیلی سبز خیلی حال میکردم تو فیزیک چون نوشتاهاش طنز داشت ولی یکی شاید بدش بیاد تو درس طنز و مسخره بازی باشه .... باید خودت کتابا رو ببینی و انتخاب کنی که کدوم زود تر به نتیجه میرسونتت ... البته از بقیه راهنمایی بگیر ولی به نکاتی که گفتم توجه کن

اگه من امسال بمونم پشت کنکور یا بخوام یه بار دیگه کنکور بدم قطعا مبتکرانو انتخاب میکنم چون بشدت مفهومی درس داده ولی خوب باید وقت زیادی بزاری روش که اینم خودش داستان داره ... ....خلاصه خودتو تو انتخاب کتابای کمک درسی گیج نکن چونتعدادشون بالاس وقتم محدود ... حالا بازم انتخاب با خودتوونه !!!

با تشکر ....

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      یه سوال داشتم :شیمی جامع گاج مث سال سومش تستهارو از نظز سختی طبقه بندی کرده؟؟؟ یعنی 0 درجه و 50 درجه و 100 درجه رو کنار تستاش نوشته؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      شیمی سال به سال گاج از مبتکران خیلی بهتره با مبتکران و خیلی سبز وقتتونو تلف نکنید یا الگو یا گاج به همراه ازمون فار
      ?

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)