دیفرانسیل یه عیبی داره که حد رو باید روش عادی بری هم ارزی و هوپیتال هیچه
من که انشاا... ساعت 9 شب میشینم نهایی 93 رو کار میکنم انشاا... که 20 رو بتونم بگیرم
دیفرانسیل یه عیبی داره که حد رو باید روش عادی بری هم ارزی و هوپیتال هیچه
من که انشاا... ساعت 9 شب میشینم نهایی 93 رو کار میکنم انشاا... که 20 رو بتونم بگیرم
من که فقط سرمایه گذاری کردم روی مشتق و انتگرال...ولی الان انتگرال رو قاطی کردم باید بشینم دوباره بخونمش![]()
به نظر من دیفرانسیل تنها فرق تستی با تشریحیش همین روش های میانبر و اثبات هاست....
در مورد هم ارزی تو سال 91 خودش از هم ارزی هوپیتال ایتفاده کرده
تو 92 از پر توان استفاده کرده
تو 93 فاکتورگیری اما در گل خیلی سخت نیست
ولی بازم احتمال اینکه به هم ارزی اینا نمره بدن....
سوال انتگرال هم ک با روش ریمان حل کرده خودش احتمال زیاد به انتگرال معین هم نمره بدن
امیدم عمران امیر کبیر بود اما با این سنجش اخری بوعلی
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
هم ارزی هوپیتال؟!! نداریم همچین چیزی!
نمیشه با احتمالات جلو رفت. اومد و یه مصحح نامرد افتاد برای ورقه ی شما!
سعی کنید تا اونجایی که میشه حد هارو با ضرب در مزدوج و روش های دیگه ی کتاب حل کنید تا مشکلی پیش نیاد.
برای مساحت هم من چون ریمان بلد نیستم با انتگرال معین حل میکنم. خواست نمره بده. نخواستم نده
ساده بخوام بگم انگرال نامعین عکس عمل مشتق گیری هست. برای پیدا کردنش هم فرمول هست چند تا که باید حفظ کنید!
انتگرال معین همون پیدا کردن مساحت هست. که البته کتاب اومده مساحت رو به کمک ریمان بالا و پایین پیدا کرده. ولی با انتگرال معین هم میشه پیدا کرد.
به این صورت که اول مثل انتگرال نامعین تابع اولیه رو پیدا میکنیم. بعد کران بالا و پایین رو جاگزاری میکنیم. عددی که از جایگزاری کران بالا بدست میاد رو منهای عددی میکنیم که از جایگزاری کران پایین بدست اومده
( تایپ این چیزا تو ورد چقدر زمان میبره!!)
ویرایش توسط MahMoUoD : 04 خرداد 1394 در ساعت 23:03
اون نماد کروشه ای که گزاشتم یه نماد گزاری هست و چیز خاصی نیست. الان نگاه کردم دیدم کتاب یه خط صاف کشیده بجاش.
معلمه ما اینطوری یاد داده بود بهمون
در هر صورت... چیزه زیاد مهمی نیست و یه نماده فقط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)