سلام دوستان
من ساعتم ماشین حساب داره
با توجه به اینکه اجازه استفاده از ماشین حساب بخاطر تقلب نمیدن
اگه از این استفاده کنم مشکلی نداره؟
تا حالا کسی استفاده کرده؟
سلام دوستان
من ساعتم ماشین حساب داره
با توجه به اینکه اجازه استفاده از ماشین حساب بخاطر تقلب نمیدن
اگه از این استفاده کنم مشکلی نداره؟
تا حالا کسی استفاده کرده؟
900 هزار تومن کتاب کنکور فقط سیصد تومن
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.711604/
http://esam.ir/itemView.aspx?IDi=953...dItemStatus=ok
تو امتحان نهایی که اشکالی نداره. شما ماشین حساب معمولی هم میتونی ببری سر جلسه. (4 عمل اصلی)
ولی برای کنکور فکر نکنم بشه. وقتی اجازه استفاده از ماشین حساب رو نمیدن یعنی ممنوعه. حالا چه ماشین حساب واقعی چه ماشین حسابه تو ساعت
به ریسکش نمیارزه. اگه ببینن مشکل ایجاد میشه براتون. یا شاید همون دم در بگیرن. اون موقع سر جلسه دیگه ساعت هم ندارین!
وا!!!! اصن گوشی نمیتونی ببری سر جلسه!!! چه امتحان نهایی چه کنکور!! ممنوعه! حالا به هر دلیلی که میخواد باشه..
با دلام*_*
یه عکسی ازش بگیر ببینم چه جور ساعتیه....
برا نهایی مشکلی نداره اگه ساده باشه ... برا کنکور ایراد داره
با دلام*_*
به ریسکش نمی ارزه
اگه بگیرن محروم میشی
به علاوه از نظر اخلاقی هم درست نیست
دقیقا انگار به دوستات داری خیانت میکنی
حق بقیه ضایع میشه
کنکور منظورمه البته
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
من دستشویی هم بدون گوشی نمیرمنهایی هم بردم خاموش هم نکردم
![]()
ولی ماشین حساب سر شیمی یادم رفت به فا*ـ رفتم
ساعت ماشین حساب دار هم دارم ! بدرد نیمخوره ! سر کنکور بگیرن گود بای تا 3 سال دیگه ! محروم میشی !
ویرایش توسط _Rasul_ : 01 خرداد 1394 در ساعت 20:54
سلام به هررررررررررچي كنكوري
+قصه بردن ماشين حساب سر جلسه كنكور يجور توهم داوطلب ها هستش! كه اگه ماشين حساب باشه كلي رتبه جا به جا ميشه ، ولي باور كن خيلي بكارت بياد تو 2-3 تا تست هستش، كه اونم قطعا يه سري تست ها رو بلد نيستي و رد مي كني ، وقت اونا رو ميزاري براي محاسبات
+ولي نكته بعدي اينه كه جلسه كنكور اونجور كه ميگن امنيتي نيستش و ميشه توش خلاف كردش مخصوصا اگه توي كلاس بيوفتي
+تصميم آخر رو خودت بايد بگيري ولي بنظر من بردنش ضرر نداره، شايد بكارت اومد !
غــــم کـــشیدن کـــار هــــر نـــقـــاش نــــیست
داداش من گوشی میبرم اگه بشه میرم دستشویی نصف مشتق اونجا محاسابات رو میزنم![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
ببین دادا دم حوزه وقتی میخای وارد بشی 2 نفر کامل تفتیشت میکنن و گوشی که اصلا نمیزارن ببری،ببری بفهمن اخراجی مستقیم{یه سری حوزه ها هم نویز انداز دارنو گوشیو خاموش میکنه} ببین اون سالی که ما بودیم ی پسره هز چی فرمول بود نوشته بود موقع ورود نفهمیده بودن ولی یکی از مراقبا داخل سالن فهمید ولی خدایی پسر باحالی بود مراقبه،گفت برو فقط مراقب باش اون کت شلواریه{فک کنم مراقب ارشد بود} نیاد سراغت.....در کل بستگی به مراقبا داره که ادما خوبی باشن یا نه عقده ای باشن
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)