خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 40
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadis_moh نمایش پست ها
      الان تو مسیحی هستی یا روشنا؟
      قرار نیست کسی مسیحی باشه یا نباشه من گفتم همچین چیزی هست تو انجیل .خوب گذشته از قران انجیلم که دروغ توش نیست

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil1 نمایش پست ها
      خیلی عذر می خوام ولی هدف شما از زدن این حرفا چیه؟اول اینکه ما بچه مسلمونیم نه مسیحی...هم دین و هم خدای با گذشتی داریم...شما اومدی داری نمک رو زخم ایشون می پاشی...بهشت و جهنمم تعیین می کنی...مطمئن باش خدا اونقدر بزرگ هست که از بنده هاش بگذره...شما توو شرایط روحی ایشون نبودی پس درباره ایشون قضاوت بیجا نکن...توو پست قبلیم هم گفتم...ای کاش یاد بگیریم با حرفامون دیگران رو لبریز نکنیم...درباره دیگران هم همینجوری قضاوت نکنیم...
      اول اینکه بگم شما که اینقدر عارفی بدون من با شما نبودم بهتره تا کسی بهت چیزی نگفته خودتو نخود هر آشی نکنی
      دوم اینکه مگه من میگم مسلمان نباش
      انجیل هم یه کتاب الهی همه چیزشم درسته.قران کامل کننده اونه
      خدا همه چیزو ببخشه واقعا مسخره میاد در اینکه خدا بخشنده ههست حرفی نیست ولی اونموقع هیشکی نماز نخونه روزه نگیره و..بعد بگه خدا میبخشه.
      دوست خوب من تو که چیزیو نمیدونیو اطلاعاتت کافی نیست نظریات عارفانه نده.
      باید منطقی باشیم خود کشی همچین حکمی داره گر اینکه جون اشخاصیرو نجات بده و یا کار هایی انجام بده که خداوند چشم پوشی کنه

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaddd نمایش پست ها
      اول اینکه بگم شما که اینقدر عارفی بدون من با شما نبودم بهتره تا کسی بهت چیزی نگفته خودتو نخود هر آشی نکنی
      خدا همه چیزو ببخشه واقعا مسخره میاد در اینکه خدا بخشنده ههست حرفی نیست ولی اونموقع هیشکی نماز نخونه روزه نگیره و..بعد بگه خدا میبخشه.
      باید منطقی باشیم خود کشی همچین حکمی داره گر اینکه جون اشخاصیرو نجات بده و یا کار هایی انجام بده که خداوند چشم پوشی کنه
      thumb_hammihan-20156133913031459561425496042.0781.jpg

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      قرار نیست کسی مسیحی باشه یا نباشه من گفتم همچین چیزی هست تو انجیل .خوب گذشته از قران انجیلم که دروغ توش نیست
      خب تو قرآنم هست برا چی انجیلو مثال زدی؟وقتی قرار نیس کسی مسیحی باشه؟
      اگه شما مسلمونی کتاب خودتو مسلط باشی بهتره! البته اینکه درباره کتاب های دیگه هم اطلاع داشته باشی خوبه!
      انجیل تحریف شده هست! تا اونجایی ک من میدونم!

اگه منظوری نداشتی ک ولش کن!

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: thumb_HamMihan-20156133913031459561425496042.0781.jpg
مشاهده: 39
حجم: 69.0 کیلو بایت
      نمیگم این درست نیست ولی منبعش عددی در مقابل دین نیست از هر چیز بگذریم نمیخوام اینو بگم ولی خود کشی قضیش کاملا متفاوته نمیخوام دیگه زیاد وارد جزییات بشم

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=ahmaddd;438355]اول اینکه بگم شما که اینقدر عارفی بدون من با شما نبودم بهتره تا کسی بهت چیزی نگفته خودتو نخود هر آشی نکنیدوم اینکه مگه من میگم مسلمان نباشانجیل هم یه کتاب الهی همه چیزشم درسته.قران کامل کننده اونه خدا همه چیزو ببخشه واقعا مسخره میاد در اینکه خدا بخشنده ههست حرفی نیست ولی اونموقع هیشکی نماز نخونه روزه نگیره و..بعد بگه خدا میبخشه.دوست خوب من تو که چیزیو نمیدونیو اطلاعاتت کافی نیست نظریات عارفانه نده.باید منطقی باشیم خود کشی همچین حکمی داره گر اینکه جون اشخاصیرو نجات بده و یا کار هایی انجا

قضاوت در مورد حرفایی که زدی به عهده بچه ها می ذارم... با کسی که قرآن رو کامل کننده انجیل می دونه حرفی ندارم...از خدا می خوام آدمایی مثل شما رو به راه راست هدایت کنه...ازت می خوام یکم مطالعه غیر درسیت رو بیشتر کنی...برو ببین چه کسایی چه گناهایی کرده بودن و خدا اونا رو بخشیده...از زمان محمد (ص) تا...من عارف نیستم عارفانه هم حرف نمی زنم ولی مثل شما شیطانی حرف نمی زنمو آدما.رو نا امید نمی کنم...نا امید شدن از بازگشت به درگاه خدا کفر مطلقه...
      ویرایش توسط lover sick : 29 اردیبهشت 1394 در ساعت 20:44

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadis_moh نمایش پست ها
      خب تو قرآنم هست برا چی انجیلو مثال زدی؟وقتی قرار نیس کسی مسیحی باشه؟
      اگه شما مسلمونی کتاب خودتو مسلط باشی بهتره! البته اینکه درباره کتاب های دیگه هم اطلاع داشته باشی خوبه!
      انجیل تحریف شده هست! تا اونجایی ک من میدونم!

اگه منظوری نداشتی ک ولش کن!
      میگم شما که اینقدر قرانو حفظی یه رساله بده بیرون
      دقیقا کجای قران اینو نوشته؟

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نمیگم این درست نیست ولی منبعش عددی در مقابل دین نیست از هر چیز بگذریم نمیخوام اینو بگم ولی خود کشی قضیش کاملا متفاوته نمیخوام دیگه زیاد وارد جزییات بشم
      حرف شما درست...خودکشی یک گناه کبیره است..

ولی تصمیم گیرنده ی نهایی خداوند بزرگ است....وسلام!

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=soheil1;438361]
      باید منطقی باشیم خود کشی همچین حکمی داره گر اینکه جون اشخاصیرو نجات بده و یا کار هایی انجا
      قضاوت در مورد حرفایی که زدی به عهده بچه ها می ذارم...کسمن با کسی که قرآن رو کامل کننده انجیل می دونه حرفی ندارم...از خدا می خوام آدمایی مثل شما رو به راه راست هدایت کنه...ازت می خوام یکم مطالعه غیر درسیت رو بیشتر کنی...برو ببین چه کسایی چه گناهایی کرده بودن و خدا اونا رو بخشیده...از زمان محمد (ص) تا...من عارفنستم عارفانه هم حرف نمی زنم ولی مثل شما شیطانی حرف نمی زنمو آدما.رو نا امید نمی کنم...
      والا قضاوت به عهده بچه هاست که همینجور امتیاز میدن دمشون گرم
      ولی احساس میکنم سنت خیلی پایینه یا اینکه اطلاعاتت خیلی پایینه این دیگه واسه همه واضحه که هر دینی اومده کامل کننده دین قبلی بوده در این مورد من دیگه حرفی ندارم...
      و اینکه اینقدر تو عارفی اصلا من کیف میکنم شرط میبندم یک صدم من از دین اسلام نمیدونی .پسر جون چرا با من بحث میکنی برو بپرس از علمای دینی حکم خود کشی و راه های بخشیده شدنشو
      بری همون پست اولم نوشتم میشه با کارهایی بخشیده شد این کلا بحث تورو میبنده برو بخون ببین چی نوشتم.

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      میگم شما که اینقدر قرانو حفظی یه رساله بده بیرون
      دقیقا کجای قران اینو نوشته؟
      من متاسفانه هنوز وقت نکردم قرآنو حفظ کنم ولی اگه ی روز بخوام کتاب دینیو حفظ کنم اول قرآنو انتخاب میکنم!
      خودکشی از گناهان کبیره است و تنها گناهی است که چه بسا هیچ گاه فرصت توبه و جبران ندارد.
      از دیدگاه اسلام مالک همه چیز از جمله انسان ، خداوند است . اوست که حق تصرف در جهان و انسان را دارد. آن جا که او رخصت دهد، مجاز و جایى که او اذن ندهد، غیرمجاز است.
      از جمله موارد، کشتن انسان است. در این موضوع هیچ تفاوتى بین خودکشی و دیگر کشى نیست، چرا که این کار سلب حق حیات از خود و یا دیگرى است. خدا انسان را از این امر برحذر داشته، مى‏فرماید: «من قتل نفساً بغیر نفس او فساد فى الارض و فکانما قتل الناس جمیعا؛ (1) آن کس که انسانى را بدون این که قاتل باشد و یا در زمین فساد کند بکشد، گویا همه مردم را کشته است». مرگ و حیات یک نفر، اگر چه مساوى با مرگ و حیات اجتماع نیست، اما شباهتى به آن دارد، ازاین‏رو در جایى که اذن خداوند نیست، انجام دادن آن حرام و گناه است.
      در نگرش الهى، از آن جا که خداوند خالق انسان است و تمام هستى او از خدا است، هیچ کسى نه حق کشتن دیگرى را دارد و نه حق کشتن خود را. این بدان جهت است که از دیدگاه اسلام و همه مکاتب الهى، حیات موهبتى الهى و حقى خدادادى است. ازاین‏رو هرگاه این حق وسیله‏اى براى قتل نفوس دیگر یا باعث فساد در جامعه و بر هم زدن نظم شایسته حاکم بر جامعه شود و افرادى در صدد محاربه با نظام الهى برآیند، این حق به نفع دیگران سلب مى‏شود، (2)
      بنابراین در نگرش الهى «حق حیات» عطاى الهى است که مسئولانه به انسان عطا شده است. پس باید اولاً در حفظ آن مراقب بود؛ چه این که «حیات» فقط «حق» افراد نیست بلکه حفظ آن، «تکلیف» آنان نیز مى‏باشد.
      ثانیا: چون مالک اصلى این حق خداوند متعال است و در مواردى که این عطاى الهى، باعث سوء استفاده افرادى واقع شود، از آنان سلب مى‏شود (مانند حکم قصاص، رجم یا اعدام که خشونت‏هاى قانونى مى‏باشند). هم او که «حیات» را داده است مى‏گوید: در این موارد «باید سلب نمود».
      با توجه به تحلیل مذکور به یک آیه و دو حدیث شریف درباره حرمت شدید «خودکشى» اشاره مى‏شود. خداوند مى‏فرماید: «ولا تقتلوا انفسکم ان الله کان بکم رحیما و من یفعل ذلک عدوانا و ظلما فسوف نملیه نارا و کان ذلک على الله یسیرا؛
      خود را مکشید زیرا خداوند به شما مهربان است. هر کس چنین کارى را از روى عداوت و ستم انجام بدهد، به زودى او را در آتش مى‏اندازیم و این کار براى خدا آسان است»،(3)
      پی‌نوشت‌ها:
      1. مائده (5) آیه 32.
      2. همان، آیه 32 و 33 و بقره (2) آیه 178 و 179 و217.
      3. نساء (4) آیه 29 و 30.

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      حرف شما درست...خودکشی یک گناه کبیره است..

ولی تصمیم گیرنده ی نهایی خداوند بزرگ است....وسلام!
      صد درصد با خداست بر منکرش لعنت
      ولی من همون اولم گفتم باید کارهایی هست اونارو انجام بده(اصلی ترینش نجات جون کسی دیگر) که بخشیده بشه
      این کامنت خانوم رز رو هم تایید میکنه

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آیا در قران خودکشی کردن نهی شده لطفا به آیات قران استناد کنید | مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
      بله شما درست میفرمایید
      من خیلی وقته این مطلبو دیدم
      ولی شما دقیق جمله ی منو نخوندی جمله من فرق داره برو پست اول

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      همین که خدا به زندگی برش گردونده ینی دوسش داره و دوس نداش زندگیش اینجوری تموم شه پس واس خدا قابل بخشش هس این که باید جبران کنه و این حرفا اینارو همه میدونن خودشم میدونه پس اگ بخواد خدا ببخشتش تلاششو میکنه
      اصلنم درس نبود تو این شرایط تو تاپیکش این نظرارو بذارین آدم باید شرایطو در نظر بگیره
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      احمد جان همینطوریشم قوانین دین زیاده !
      حالا شما اومدی میگی تو انجیل نوشته فلان.
      پس برای اینکه ادم خوبه ی داستان بشید هم قوانین این دین رو رعایت کنید هم مسیحیت ! حالا اگه بازم دینی هست گفتار اون هم رعایت کنید که دیگه صد در صد برین بهشت !!!

دین فقط یک جادست که آخرش به خدا(؟) میرسه.
      اینکه بگیم این دین بهتره اون دین بهتره
      مسخرس کافیه به همین مثال جاده توجه کنی !
      حالا یک جاده طولانی تره یکی میانبر !

همهی دین ها انسان رو به اعمال + دعوت کرده و از اعمال - نهی کرده !
      اینها باهم فرق دارن(اعمال) اگه بخایم همه ی اعمال رو رعایت کنیم بدون اغراق فشار زیادی روی انسان میاره!

پس بندگیتون رو بکنید و اعمال + انجام بدین همین.

موفق باشید همتون

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)