سلام
من همه درسا رو برای نهایی تقریبا جمع کردم
البته 25% تویه جبر یه خورده مشکل دارم
30% تویه هندسه
35% هم تویه حسابان
بقیه درسا هم جمعشون کردم
این چند روز چی بخونم؟ چطوری بخونم ؟نظرتون چیه؟
سلام
من همه درسا رو برای نهایی تقریبا جمع کردم
البته 25% تویه جبر یه خورده مشکل دارم
30% تویه هندسه
35% هم تویه حسابان
بقیه درسا هم جمعشون کردم
این چند روز چی بخونم؟ چطوری بخونم ؟نظرتون چیه؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
برا درسایی مثه هندسه و جبر سه و نیم وقته!!!!
ولی زبان فارسی یه و روز نیم!!! ادبیات و عربی هم همینطوریه!!!
اشکالها رو برطرف کنی بهتره...
چون توی فرجه ها فقط باید خوند و نمونه سوال کار کرد..وقت برای رفع اشکال وجود نداره...
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
جبر پرسمان بخون 20 میشی من زول سال تحصیلی یه کلمه از جبر نخوندم دور روز قبل امتحان پرسمان گرفتم یه دور خوندم 19.5 شدماونم به خاطر اثبات کم شدم فقط !
هندسه فقط کتاب یا جزوه دبیر چون همش از کتابه دقیقا همش من راحت 20 شدم ! حسابان اگه جزوه دبیر قوی داری بخون + نمونه سوال 10 سال ! اگه دبیرت خوب نیست ! پرسمان
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
والا من خودم از کتاب کمک اموزشی استفاده نکردم چون جزوات معلمای مدرسه در کنار جزوه های کلاسهای بیرون مدرسه خیلی خوب بودن و فقط سوالای امتحان نهایی رو حل کردم کمترین نمرم هم حسابان بود 17/5 که بخش اصلی کم گرفتنم به خاطر استرس بود
واسه نهایی رو امتحانای سالای گذشته تسلط داشته باشی حله
پارسال با یه معلمی کلاس جبر داشتم میگفت یه سال طراح بوده یه کتاب بهش دادن فقط سوال جبر توش بوده و گفتن سوال ها رو فقط و فقط اگه دیدی سال های قبل اومده اجازه داری فقط اعداد رو عوض کنی و این یعنی اگه تسلط کامل رو امتحانای سال های قبل داشته باشی مطمئن باشه هیچ کتابی نمیخواد البته اگه جزوه خودت خوبه
فقط و فقط تسلط روی امتحانای نهایی سال های گذشته اینو به همه دوستای خودمم گفتم
ویرایش توسط محمد3568 : 28 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)