بیشتر موافق توافق هستم ولی نه توافقی که همه چیز رو از ما بگیرند و فقط تحریم ها رو بردارند، توافقی که معقولانه باشه.
در کل تا حدودی هم با آقای Putin موافقم![]()
بیشتر موافق توافق هستم ولی نه توافقی که همه چیز رو از ما بگیرند و فقط تحریم ها رو بردارند، توافقی که معقولانه باشه.
در کل تا حدودی هم با آقای Putin موافقم![]()
موافق
حداقل صنعت خودرومون از این وضعی ک هست یکم بهتر میشه
در ضمن با این مردم این دولت حالا حالاها سر کاره![]()
همه ی تحریم ها مربوط به هسته ای نیستند ........ تحیرم های هسته ای هم برداشته بشه بسیاری از تحریم ها هنوز هستند ..
مشکلات ما از یه جای دیگه نشات میگیره .. ضربه ای که خودمون به خودمون میزنیم رو تحریم ها نمی زنن
توافق هستهمن نظرم اینه بمب هسته ای حق مسلم ماست ... ایرانیا بمب نسازن مایه ی شرم هست
تا زمانی اسرائیل بمب داره ایران هم باید داشته باشه
موافق ولی با این چیزا وضع اقتصادی درست بشو نیست نباید به این چیزا دل ببندیم![]()
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
اکثر تحریم ها مربوط به مقوله هسته ای است
و چندتا تحریم کوچیک هم برای نقض حقوق بشر هست
من هم موافقم ضرباتی که دزدها و تندروها به ایران زدند هیچکسی نزد
وقتی ایران در ملاعام اسرائیل رو تهدید به نابودی میکنه نظر غرب اینه که ایران باید تحریم بشه ...ایران باید دست از دشمنی با اسرائیل برداره
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
ویرایش توسط sam-n : 07 تیر 1394 در ساعت 19:12
100 % موافق توافق هستم
(ولی ناموسا میدونید چی زور داره ؟ اینکه کشوری دم از حقوق بشر و تجهیز نشدن ایران به سلاح هسته ای بزنه که توی کارنامش لکه ننگی مثل حادثه تلخ هیروشیما و ناکازاکی داره
کشوری دم از حقوق بشر بزنه که سربازاش توی افغانستان به زن و بچه مردم تجاوز میکردند زور داره ایران سلاح هسته ای نداشته باشه ولی هند و اسرائیل داشته باشن ناموسا زوره زور )
(نقل قول نشه)
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 07 تیر 1394 در ساعت 19:43
مشاور
خسته نباشی عزیز
اول اینکه ممنون از اینکه نقل قول نکردین
دوم هم اینکه من واقعا منظور شما رو نفهمیدم شما الان اومدی مقایسه کردی بمب اتم زدن امریکا رو ناکازاکی با تجهیز کردن سوریه به اسلحه که شر داعش از روی زمین برداره ؟
واقعا مقایسه زیبایی بود ممنون از شما
یا شاید اومدین روی ی فاجعه جهانی رو سرپوش بزارین ؟
حتما لازم نیست من ی چیزی میگم شما با سرعت بیاین با من مخالفت کنید ها !
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
برادر دلیلش اینه که مقامات سیاسی هند و اسرائیل حاضر نیستند که مردم و کشور خودشون رو نابود کنند![]()
(ولی ناموسا میدونید چی زور داره ؟ اینکه کشوری دم از حقوق بشر و تجهیز نشدن ایران به سلاح هسته ای بزنه که توی کارنامش لکه ننگی مثل حادثه تلخ هیروشیما و ناکازاکی داره
کشوری دم از حقوق بشر بزنه که سربازاش توی افغانستان به زن و بچه مردم تجاوز میکردند زور داره ایران سلاح هسته ای نداشته باشه ولی هند و اسرائیل داشته باشن ناموسا زوره زور )
(نقل قول نشه)
تا کشور دیگه ای از روزگار محو بشه !!
اونا یه مشت آدم بی سواد ندارند که هر هفته برن نماز جمعه و دهنشونو تا بناگوش باز کنند
و شعار مرگ به فلان جا بدن !!
پس فرقی هست بین مردم و حاکمین هند و اسرائیل و حتی پاکستان با ایران ، اگر قرار بود روسیه و آمریکا هم مثل ایران رویکرد تهاجمی نسبت به هم بگیرند الآن دنیا نابود شده بود و منو شما نبودیم که در مورد چنین چیزی بحث کنیم !!
برادر عزیز از نظام دفاعی نمیکنم (نمونش پست بالا ) اما توی منطقه ای که کشور های غربی نیرو های تروریستی به وجود اووردن (طبق اعتراف خود آمریکایی ها مبنی بر ساخت القاعده ) و کشور های دوست و همسایه هم مثل عربستان و ترکیه دارند منطقه رو به نفع خودشون به آشوب میکشن ، خیلی ساده لوحانست که انتظار داشته باشیم کشوری مثل ایران که تک و تنهاست کاری نکنه !!
ویرایش توسط Putin : 07 تیر 1394 در ساعت 20:08
مجبور به نقل قول شدم. چون خیلی چیزهارو قاطی کردین
بله آمریکا در اواخر جنگ جهانی دوم از بمب اتم در ژاپن استفاده کرد ...اما توجه داشته باشید که آمریکا مارو تحریم نکرده ...شورای امنیت سازمان ملل متحد که شامل 15 کشور هست رای به تحریم ایران زدند
پس اول بفهمید که طرف مقابل ما در تحریم کیست بعد ناموسا زورتون بیاد
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)