اینجا کسی هست شیمی رو بالا 80 زده باشه ؟
ازمون جامع قلم چی از سنجش خیلی بهتره ولی جامعه اماری سنجش بهتره.در مورد سوالای شیمیم بگم که کتاب شیمی ازمون انتشارات فار پر از سوالاته چند موردیه که اگه بخونید ترس ادمو میریزونه.اخرین ازمون سنجش همیشه از همه ازموناش استاندارد تره.امسال فیزیکو داره اسون میده ولی فکر کنم تو کنکور سختر شه پس دلتونو به این خوش نکنید.درضمن اگه امادگیتون پایینه ازمون جامع رفتن فقط ترستونو بیشتر میکنه پس اول تا اونجایی که میتونید دوره کنید و رفع اشگال بعد ازمون برید.به نظر من یه ازمون با امادگی برید بهتر از اینه 5تا بدونه امادگی برید.
?
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

خداییش چکار میکنین برا شیمی؟ من رسما دهن خودمو جر میدم بازم خوب نمیشهروزی 2 ساعت کافی نیس یعنی ؟ والا مثل آدم ام میخونم . نمیدونم قضیه چیه . یه چی این وسط جور در نمیاد . راهکار بدین :/
run forrest runnn
بله خیلی چیـــــــــــــــزا میشه!!!
برگهتون توسط دستگاه تصحیح میشه وووووووو از روی رنگ تصحیح نمیشه از روی گرافیت مداد تشخیص میده!!!!
پس اگه شما با خودکار آبی یا سیاه یاصورتی و .... گزینه ها رو پر کنید !!!!انگار که برگتون سفیده!!!!
گزینه ها رو هم کامل پر کرده و سعی کنید از کادرش بیرون نزنه
زندگی بی مکث جریان داره....
فیزیکش بد نبود ها !
من فیزیک رو اول زدم ! 70 زدم واقعا نصف سوالاتش بدون محاسبه حل میشد !! ولی نسبت به فیزیک هی کانون سخت بود !
من چون شیمی رو گذاشتم اخر فک کنم به خاطر همون یکم باهاش خوب نبودم ! وگرنه تو هفته اخیر یک دور کل خط ویژه رو + تست هاش + خلاصه نویسی هام مرور کردم !
ازمون های قلم چی همیشه شیمی رو 70 به بالا میزدم اینجا خراب کردم !
به نظرتون چیکار کنم ؟
اول فیزیک بعد شیمی بعد ریاضی بزنم ؟ اخه اون موقع میترسم وقت کم بیارم واسه ریاضیات !!! شما چجوری محسابات شیمی رو انچام میدید و وقت کم نمیارید ؟
اصلا این ازمون سنجش به درد پاک کردن در و پنجره میخوره. والاااااااااااااا با این طرز سوال طرح کردنشون.![]()
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
یکی از احمقانه ترین ازمون ها بود
قواعد عربی 3 نداشت
شکست نور نداشت![]()
احتمال 7 تست داشت
شیمی قابل حل نبود
زبان دو تا ریدینگ ابکی داشت![]()
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
نمیگم خوب دادم ولی کلا سطحش از آزمونای قلمچی پایین تر بود.
آزمون های جامع قلمچی سوالا خیلی قشنگ میشن!! قشنگ!!
نتیجه ی اولیه و نهاییش حدودا کی میاد؟
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 19 مهمان)