داداشنترس جل هست تقریبا یک چهارم زیر ورقه تو سوالات محاصباتی خالیه تو بقیه جاها هم هست
ولی خارج از شوخی کاغذ نبر میگیرن
در مورد تقلب بگم کار مزخرفیه یه درس د درس نیست که
به نظر من تقلب بنویسید ولی سر جلسه کنکور نبرین همون نوشتنه سودش بیشتره
اون قدری جا هست که بتونی بنویسی
من نمیدونم چرا اینقدر کنکورو گنده میکنن . بابا اصلا هم جا کم نیس . خودکارم میذارن ببری . با مدادم بنویسی خیلی راحت جا نبود پاک میکنی .باور کن نه جا کمه نه خودکار بردن موردی داره
مگه بیکارن بشینن خودکارا رو از توی وسایل ما در بیارن
اون حوزه ای هم که نذاشته خودکارببرن و خودکارارو گرفته لابدخودکار لازم داشته میخواسته برداره برا خودشبی شوخی من خیلی تعجب میکنم
حتی توی بلندگو گفتن مشخصات خود را با خودکار آبی پر کنیدد![]()
مشاور
بردن هر گونه شی اضافی به جز شکلات و اب معدنی(اینا خیلی مهمن)، سه تا مداد و پاکن و تراش و کارت بقیه چیزها ممنوعه و اگه مراقبه با رییس دعواش شده باشه یا با زنش میتونه راحت گیر بهتون بده و اذیتتون کنه که حتی اگه کاری هم نتونه بکنه حداقل چنددقیقه وقتتون را گرفته و تمرکزتون را هم نابود کرده
به جای این ارها بهتره منطقی و اصولی تنرین کنین و یاد بگیرین
از همین الان که میخواین کنکور آزمایشی بدین ویا تو خونه ازمون میدین بیاین و برگه کنکور را کادر بندی کنین و سعی کنین مرتب و ریز چرک بنویسین اونوقت میبینین چطور جا حتی اضافی هم هست
فقط 2 تا 3ازمون هم قلقش میاد دستتو
دقیقا همون محل انجام محاسبات برای تمام سوالات بسه
راستی یادتون نره وقتی دارین میخونین سوال را روی همون سوال نکته هاش را بنویسین
مثلا:
اینه ای کروی با شعاع 10 سانتی متر (بالاش بلافاصله بنویسین r=10 => f=5*10^-2m) و که جسمی در فاصله متری آن قرار دارد (بنویسین P=5*10^-2m) فاصله تصویر از اینه؟ (q=?)
اینجوری هم در وقت هم چرک نویس صرفه جویی کردین و در ضمن تمرکز خودتون را روی سوال بالا بردین چون لازم نیست برگردین از اول ببینبن چی دارین و چی میخواین
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
کاملا تقلب محسوب میشه!![]()
http://8pic.ir/images/63358677207990537958.jpg
شـــاخ اون كَسيـــہ كِـه خودِشــو دَســــتِ هَـــر كَسے نِـــميده ..
نَــــــــــہ تويــــے
كه هَـــر اوسکولے بـات خاطِـــــره داره !!
اگه خیلی نگران سرعتتون هستین
از مداد ازمون گاج استفاده کنید که تو پر کردن خونه ها سریع عمل کنید که وقت کم نیارید من برای عمومی ها مخصوصا استفاده میکنم چون همیشه وقت کم میارم خیلی خوب جواب میده ولی اگه مداد باشه هی میخواد بتراشی و اینا کثیف کاری میشه ولی این نوک داره نوکش از مدادم کلفت تره
در مورد خودکار هم نگران نباشین میتونین ببیرین
باور کنید تنها چیزی که سر جلسه کم نمیارید جا برای محاسباته کنور که بدی تازه اینو میفهمی
و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی
سلام
خودکار با خودتون ببرین + مداد نوکی(اتود) + مداد معمولی
اول با اتود حل کنید اگه جا کم اومد رو همونا با خودکار و با مداد معمولی وارد برگه کنید.
معمولا جا هس. بعضی سوالا محاسباتش زیاده که مجبور میشین از جای بقیه سوالا + حاشیه دفترچه هم استفاده کنید.
از هرگونه تقلب و بردن چرکنویس خودداری کنید. الکی اعصابتونو بهم میریزه به دردتونم نمیخوره.
نگران نباشید همه در کنکور شرایط یکسانی دارند. اگه شما جا کم میاری برا محاسبات رقیباتونم جا کم میارن.
موفق باشید.
ویرایش توسط sepanta1990 : 09 اردیبهشت 1394 در ساعت 20:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)