خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 27 از 27
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=NaKayama;413955]1-چی میگی تو عمو جون..؟ خودم که قرار نیست برم خبر تهیه کنم! تو یه سایت خبری دیدم گفتم بذارم...
      2-الان من رفتم به تاپیکت نگاه کردم توش عوض اینکه در مورد موضوع تاپیک حرف بزنی در مورد مسعودی حرف زدی! آقا مسعودی بی سواد احمدیم دزد, ok?
      فکر کردی من گفتم درباره مسعودی صحبت کنم
      برو ببین اصلا من پست گذاشتم یا نه
      بعد حرف بزن

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      مرگ بر عرب تازی مادر
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تف تو ذاتشون
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      مرگ بر اعراب و عرب پرستان
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انقدر فحش ندین بهشون
      اونوقت تفاوت ما با اونا چی میشه
      فحش دادن نشونه ناتوانیه
      بریم اینکارو کنیم

هر ایرانی هر کسی که میتونه
      یک وبلاگ با نام ایران و ایرانی درست کنه این بهترین راه مقابله با اینجور توهین هاست وگرنه با توهین متقابل چیزی درست نمیشه اینجوری میتونیم تمدن 7 هزار ساله خودمون رو بالا ببریم
      و توی وبلاگ ها تاریخ ایرانی بودنمون رو اثبات کنیم
      مشاور

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad475 نمایش پست ها
      دوستان نظرتون چیه بریم به سایت این نشریه و هر چی لایقشونه بهشون بگیم. اینم ادرس سایتش.جريدة الرياض
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      مرگ بر عرب تازی مادر
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      تف تو ذاتشون
      مرگ بر اعراب و عرب پرستان
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      انقدر فحش ندین بهشون
      اونوقت تفاوت ما با اونا چی میشه
      فحش دادن نشونه ناتوانیه
      بریم اینکارو کنیم

هر ایرانی هر کسی که میتونه
      یک وبلاگ با نام ایران و ایرانی درست کنه این بهترین راه مقابله با اینجور توهین هاست وگرنه با توهین متقابل چیزی درست نمیشه اینجوری میتونیم تمدن 7 هزار ساله خودمون رو بالا ببریم
      و توی وبلاگ ها تاریخ ایرانی بودنمون رو اثبات کنیم
      یادمان باشد ملیت یا قومیت های مختلف را به خاطر نادانی عده ای به باد ناسزا نگیریم...
      فایل پیوست 26927

تارنمای بیا2رپ در fb

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      هیمنطوری کردید که الان فحش میدن والا کوروش کبیرم با روم و عرب میجنگید دلیل وحشی بودن نیست که جلو ادم قالتاق باید قالتاق باشی باهرکس کثل خودش این تو ایین زرتشت هم هست تو اسلامم میگه کافرا رو بکش یعنی وقتی یکی زاخاره باهاش زاخار باش

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیمنطوری کردید که الان فحش میدن والا کوروش کبیرم با روم و عرب میجنگید دلیل وحشی بودن نیست که جلو ادم قالتاق باید قالتاق باشی باهرکس کثل خودش این تو ایین زرتشت هم هست تو اسلامم میگه کافرا رو بکش یعنی وقتی یکی زاخاره باهاش زاخار باش

مردی به حضرت عیسی فحش می داد، اما حضرت عیسی با خوش رویی با او رفتار می کرد. وقتی می پرسیدند: چرا با او چنین رفتار می کنید؟ می فرمودند:«أَنْ يُنْفِقَ مِنْ عِنْدِ(الكافي ج‏1 540)» "هر کسی از کیسه خود خرج می کند". این مرد کیسه خود را از سنگ پر کرده است و باید همین فحش ها را خرج کند، در کیسه من هم این است."
      مشاور

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      یادمان باشد ملیت یا قومیت های مختلف را به خاطر نادانی عده ای به باد ناسزا نگیریم...
      فایل پیوست 26927

تارنمای بیا2رپ در fb
      ادبیات خاص اش عالیه
      مشاور
      ویرایش توسط artim : 29 فروردین 1394 در ساعت 16:27

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

اگر می گفت سعدی "آدمیت"
      نشانش بر لباس آدمی نیست
      نمی دانست نسلی خواهد آمد
      كه حتی در لباس آدمی نیست

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چندتا عکس دیگه هم هست که اعصابم رو خورد کرد برید ببینیدمرگ بر جهل

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)