X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1752 از 1762 نخستنخست ... 16521742175117521753 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 26,266 به 26,280 از 26422
    1. Top | #26266
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      فارغ از تحصیل
      استان
      بوشهر
      رای موافق دریافتی
      1,039
      رای مخالف دریافتی
      3
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ادموند نمایش پست ها
      سلام بچه ها چندتا سوال خدمتتان داشتم
      1 هورمون lh وfsh تحت تاثیر دونوع هورمون هیپوتالاموسی ترشح میشه یا یک نوع ؟!پاسخنامه آزمون مشابه پارسال 7 فرودین قلم چی میگه دو نوع . فصل ازمون خیلی سبز میگه یک نوع . نظرتان چیست ؟!
      2. تو همین تاپیک برو بچز میگفتن پیک شیمیایی ترشح شده از ماکروفاژ طی التهاب دوربرده .ولی پاسخنامه قلم میگه کلا همه ی پیک های ترشح شده تو التهاب کوتاه برده . نظرتان ؟!
      3. پاسخنامه قلم میگه تو بیضه یک فرد بالغ و سالم فقط اسپرماتید و اسپرم فاقد کروموزوم مضاعف شده هستند ولی همانطور که میدانیم بلافاصله بعد از میتوز ما کروموزوم های تک کروماتیدی داریم(حالا بعدش میرن تو اینترفازو مرحله s مضاعف میشن ) . پس بلافاصله بعد از میتوز اسپرماتوگونی ما باید تو بیضه اسپرماتوسیت اولیه و اسپرماتوگونی با کروموزوم مضاعف نشده داشته باشیم نظرتان ؟!

بزگوراران هرکی هر چی از این قضایا میدونه بیاد برای این بنده حقیر توضیح بده !!!

@Sari_Sheri@ @Arnold@ @Danica@

اولی رو فهمیدم قلم میگف تحت تاثیر دونوع هورمون هیپوتالاموسیه که یکیش آزاد کننده و یکیش مهار کننده است
      فصل آزمون هک میگه تحت تاثیر یک نوع هورمون آزاد کننده هستند

2. Top | #26267
      کاربر نیمه فعال

رشته تحصیلی
      دامپزشکی
      مقطع تحصیلی
      دکتری
      نام دانشگاه
      دانشگاه شیراز
      نوع دانشگاه
      سراسری روزانه
      شهر
      شیراز
      رای موافق دریافتی
      1,086
      رای مخالف دریافتی
      6
      نمایش مشخصات
      1 هورمون lh وfsh تحت تاثیر دونوع هورمون هیپوتالاموسی ترشح میشه یا یک نوع ؟!پاسخنامه آزمون مشابه پارسال 7 فرودین قلم چی میگه دو نوع . فصل ازمون خیلی سبز میگه یک نوع . نظرتان چیست ؟!
      2. تو همین تاپیک برو بچز میگفتن پیک شیمیایی ترشح شده از ماکروفاژ طی التهاب دوربرده .ولی پاسخنامه قلم میگه کلا همه ی پیک های ترشح شده تو التهاب کوتاه برده . نظرتان ؟!
      3. پاسخنامه قلم میگه تو بیضه یک فرد بالغ و سالم فقط اسپرماتید و اسپرم فاقد کروموزوم مضاعف شده هستند ولی همانطور که میدانیم بلافاصله بعد از میتوز ما کروموزوم های تک کروماتیدی داریم(حالا بعدش میرن تو اینترفازو مرحله s مضاعف میشن ) . پس بلافاصله بعد از میتوز اسپرماتوگونی ما باید تو بیضه اسپرماتوسیت اولیه و اسپرماتوگونی با کروموزوم مضاعف نشده داشته باشیم نظرتان ؟!

سلام دوست عزیز
      اول بگم که جواب هایی که میدم اگه غلطی داره لطفا دوستای دیگمون اصلاح کنن. همه چیز را همگان ندانند
      سوال یک: ببینید LH و FSH تحت تاثیر تعامل بین دو هورمون مهارکننده و ازادکننده ترشح میشه. اگه فقط ازاد کننده باشه شاید اول یکم ترشح بشه(که بعید میدونم)ولی بعد یه مدت کم کلا متوقف میشه. پس هم ترشح و هم کنترل fsh و lh تحت تاثیر هم مهارکننده هست و هم ازادکننده
      سوال دوم::تا جایی که من میدونم دور برد نیست و به نظرم حرف قلمچی درسته. ماکروفاژ وقتی وارد بافت اسیب دیده میشه این پیک رو ترشح میکنه که باعث میشه فاگوسیتوزهای اطراف(بافت و یا خون اون منطقه) وارد اون قسمت بشن همچنین میزان نفوذ پذیری رگ رو توی اون منتطقه افزایش میده. همونجور که میبینید همه این اتفاق ها داره در یک مکان خاص اتفاق میفته و پیک قرار نیست وارد خون بشه و جای دوری بره. هر پیکی که وارد خون شد الزاما دور برد نیست ورود به خون صرفا یکی از شرط های تمایز پیک دور برد و نزدبک هست. مسافت هم خیلی مهمه
      سوال سوم: حرفتون درسته ولی در نظر نمیگیرن. اینجوری بخواین حساب کنید تمام ساول ها بالاخره در یه زمانی کروموزوم مضاعف نشده دارن. برای یه سوالهایی مثل این شرایط قبل از شروع تقسیم رو در نظر میکیرنG2 نه زمان تقسیم سلولی و یا مرحله S

3. Top | #26268
      کاربر نیمه فعال

رای موافق دریافتی
      190
      رای مخالف دریافتی
      1
      نمایش مشخصات

سلام
      سوال ۱: یک نوع آزادکننده و یک نوع مهارکننده رو دوتاشون تاثیر داره
      سوال ۲: قلمچی درست گفته کوتاه بردن. این از داخل کتاب هم برداشت میشه چون میگه التهاب یک فرایند موضعیه
      سوال ۳: بستگی ب سوال داره ک ببینی چی میخواد. اگه اشتباه نکنم داخل یکی از تست‌های ماز دیده بودم ک بلافاصله بعد از میتوز رو هم گرفته. ولی بازم میگم باید ببینی سوال چی پرسیده شاید یجوری پرسیده بود ک فقط همون اسپرماتید و اسپرم رو میشد گرفت.

4. Top | #26269
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      دبیرستان
      استان
      اردبیل
      رای موافق دریافتی
      2,479
      رای مخالف دریافتی
      4
      نمایش مشخصات
      سلام
      میتونیم بگیم آخرین بخش نفرون که با خون تبادل مواد انجام میده بخش پایین روی هنله ست؟
      دلم میسوزه برا زهرای 8 ساله که قرار بود خوشحالش کنم
      دلم میسوزه برا زهرای 28 ساله که هیچ تصور خوبی ازش ندارم
      دلم میسوزه برا زهرای 18 ساله الان که گیر کرده بین خود 8 ساله و 28 سالش

5. Top | #26270
      کاربر نیمه فعال

رای موافق دریافتی
      190
      رای مخالف دریافتی
      1
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra.xx نمایش پست ها
      سلام
      میتونیم بگیم آخرین بخش نفرون که با خون تبادل مواد انجام میده بخش پایین روی هنله ست؟
      ن آخرین بخش نفرون همون لوله پیچ‌خورده دوره
      چون اولین بخش سیاهرگی از هنله خارج میشه اونجا رو آخرین بخش نگیرید

6. Top | #26271
      کاربر نیمه فعال

رشته تحصیلی
      تجربی
      شهر
      کاشان
      رای موافق دریافتی
      208
      رای مخالف دریافتی
      0
      نمایش مشخصات
      سلام
      درود اگر می‌گفتید آخرین بخش نفرون که در تغییر ترکیب تراوش شده نقش دارد فکر کنم درست میشد، چون هنله به بخش سیاهرگی نزدیک تره
      هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد

7. Top | #26272
      کاربر نیمه فعال

رای موافق دریافتی
      532
      رای مخالف دریافتی
      7
      نمایش مشخصات
      سلام
      سلام بر شما
      بله بنظر من این درسته می‌دونی چرا؟ چون جهت حرکت خون رو در رگ های اطراف نفرون اگر دنبال کنی آخرین قسمت همون قسمت پایین رو هنله میشه .یعنی در واقع تبادل مواد نفرون با خون به ترتیب نیست که بگی اول پیچیده نزدیک بعد هنله بعد دور . شکل رگ های دورش و فلش های کوچولویی که زده جهت حرکت خون رو نشون داده و بنظرم این جمله با توجه به اونا درست میشه

8. Top | #26273
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      دبیرستان
      رای موافق دریافتی
      1,116
      رای مخالف دریافتی
      6
      نمایش مشخصات
      سلام
      سوادم میگ ن تجربم میگ اره
      بالاخره جواب چی میشه مخم هنگید

9. Top | #26274
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

رشته تحصیلی
      دامپزشکی
      مقطع تحصیلی
      دکتری
      استان
      گیلان
      شهر
      رشت
      رای موافق دریافتی
      419
      رای مخالف دریافتی
      1
      نمایش مشخصات
      سلام
      نه پیچ خورده دوره

در تکمیل اینو بگم که من کتابای جدید رو ندیدم ولی زیر قسمت اتصالی بخش صعودی هنله به ابتدای پیچ خورده ی دور رو نگاه کنید ، اگر انشعاب سرخرگ داشتید (یک سرخرگ اونجا دو شاخه بشه ) ، حتی طراحای سوال به اون انشعاب هم میتونند گیر بدن و ازتون بخوان که بدونید آنچه در بخش پیچ خورده دور بازجذب و ترشح میشه ، در تکمیل بخش هنله نیست و در واقع غلظت مواد در این دو قسمت به هم ربطی هم نداره ( جزو سوالات کتاب های دوره قدیم بود )

10. Top | #26275
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      فارغ از تحصیل
      استان
      بوشهر
      رای موافق دریافتی
      1,039
      رای مخالف دریافتی
      3
      نمایش مشخصات
      بچه ها تو لوله اسپرم بر همه ی اسپرم ها توانایی حرکت دارن ؟! پاسخ آزمون دیروز قلم میگه همه اشون توانایی حرکت دارن نظرتان ؟!
      بعد یاخته سرتولی که تو شکل گفتار ۱ ف۷ یازدهم نشون داده . نوشته هسته سرتولی. یعنی کل اون بنفشه هسته اشه ؟! بقیه اش کجاست؟!:/

11. Top | #26276
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      دبیرستان
      استان
      اردبیل
      رای موافق دریافتی
      2,479
      رای مخالف دریافتی
      4
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      نه پیچ خورده دوره

در تکمیل اینو بگم که من کتابای جدید رو ندیدم ولی زیر قسمت اتصالی بخش صعودی هنله به ابتدای پیچ خورده ی دور رو نگاه کنید ، اگر انشعاب سرخرگ داشتید (یک سرخرگ اونجا دو شاخه بشه ) ، حتی طراحای سوال به اون انشعاب هم میتونند گیر بدن و ازتون بخوان که بدونید آنچه در بخش پیچ خورده دور بازجذب و ترشح میشه ، در تکمیل بخش هنله نیست و در واقع غلظت مواد در این دو قسمت به هم ربطی هم نداره ( جزو سوالات کتاب های دوره قدیم بود )
      سلام خیلی ممنون بابت توضیحتون
      ولی آخه الآن تو این شکل

همون طور که شما هم گفتین انشعاب هست ولی جهت جریان خون از پیچ خورده دور به سمت هنله میره منم از روی این شماره گذاری کردم تو شکل
      پس نمیتونیم بگیم چون خون یبار از طریق دور لوله ای با پیچ خورده دور تبادل میکنه بعد که میره وصل میشه به سیاهرگ باز هم اون مرحله برای آخرین بار با لوله هنله یا بهتره بگم پایین روی هنله تبادل میکنه

یعنی استدلال منم اشتباهه؟

بچه ها ممنون بابت توضیحاتتون ولی نظر شما در مورد استدلال من چیه؟؟

12. Top | #26277
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      رشته تحصیلی
      تجربی
      مقطع تحصیلی
      دبیرستان
      استان
      اردبیل
      رای موافق دریافتی
      2,479
      رای مخالف دریافتی
      4
      نمایش مشخصات
      بچه ها تو لوله اسپرم بر همه ی اسپرم ها توانایی حرکت دارن ؟! پاسخ آزمون دیروز قلم میگه همه اشون توانایی حرکت دارن نظرتان ؟!
      بعد یاخته سرتولی که تو شکل گفتار ۱ ف۷ یازدهم نشون داده . نوشته هسته سرتولی. یعنی کل اون بنفشه هسته اشه ؟! بقیه اش کجاست؟!:/
      سلام دوست عزیز

تو این شکل کتاب اون قسمتی کشیدم و رنگش نارنجی تره کلش میشه سلول سرتولی
      اگه شکل مبهمه بگین یه شکل دیگه پیدا کنم

سوال اولتون یادم رفت ⁦:⁠-⁠|⁩

اگه منظورتون سوال 31 هست که گزینه 4 نوشته
      دقت کنید کـه تمـامی اسـپرمهاي سـالم موجـود در لولـۀ اسـپرمبر، تـاژك و
      توانایی حرکت دارند.

بهتره بگیم اسپرم های سالم طبق همین پاسخ نامه وگرنه ممکنه اسپرمی دچار جهش شده باشه و کلا توانایی حرکت نداشته باشه
      ویرایش توسط Zahra_xx_m : 08 فروردین 1402 در ساعت 14:48 دلیل: سوال اول

13. Top | #26278
      کاربر نیمه فعال

رای موافق دریافتی
      190
      رای مخالف دریافتی
      1
      نمایش مشخصات

سلام خیلی ممنون بابت توضیحتون
      ولی آخه الآن تو این شکل

همون طور که شما هم گفتین انشعاب هست ولی جهت جریان خون از پیچ خورده دور به سمت هنله میره منم از روی این شماره گذاری کردم تو شکل
      پس نمیتونیم بگیم چون خون یبار از طریق دور لوله ای با پیچ خورده دور تبادل میکنه بعد که میره وصل میشه به سیاهرگ باز هم اون مرحله برای آخرین بار با لوله هنله یا بهتره بگم پایین روی هنله تبادل میکنه

یعنی استدلال منم اشتباهه؟

بچه ها ممنون بابت توضیحاتتون ولی نظر شما در مورد استدلال من چیه؟؟
      زهراجان اگه داخل سوال گفت آخرین بخش از انشعاب سرخرگی ک تبادل مواد داره اطراف هنله است درسته
      اگه گفت آخرین بخش نفرون ک تبادل مواد داره میشه پیچیده دور
      اگه گفت آخرین قسمت لوله‌ای شکل در کلیه ک تبادل مواد داره میشه جمع‌کننده(دقت کنید ک خونرسانی لوله جمع‌کننده با انشعاب سرخرگ‌های وابران نیست)

14. Top | #26279
      کاربر نیمه فعال

رشته تحصیلی
      تجربی
      شهر
      کاشان
      رای موافق دریافتی
      208
      رای مخالف دریافتی
      0
      نمایش مشخصات
      درود ، ترتیب مراحل شروع بلع چجوریه ؟اول غذا وارد حلق میشه بعد تنفس متوقف میشه یا برعکس ؟
      هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد

15. Top | #26280
      کاربر نیمه فعال

رای موافق دریافتی
      190
      رای مخالف دریافتی
      1
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها
      درود ، ترتیب مراحل شروع بلع چجوریه ؟اول غذا وارد حلق میشه بعد تنفس متوقف میشه یا برعکس ؟
      اول غذا وارد حلق میشه بعد داخل حلق ی سری پیام‌ها رد و بدل میشه ک تنفس قطع میشه و حرکت کرمی شروع میشه و...
      نکته: وقتی هم ک غذا وارد معده شد بلع تموم میشه

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن