سلام دوست عزیز
اول بگم که جواب هایی که میدم اگه غلطی داره لطفا دوستای دیگمون اصلاح کنن. همه چیز را همگان ندانند
سوال یک: ببینید LH و FSH تحت تاثیر تعامل بین دو هورمون مهارکننده و ازادکننده ترشح میشه. اگه فقط ازاد کننده باشه شاید اول یکم ترشح بشه(که بعید میدونم)ولی بعد یه مدت کم کلا متوقف میشه. پس هم ترشح و هم کنترل fsh و lh تحت تاثیر هم مهارکننده هست و هم ازادکننده
سوال دوم::تا جایی که من میدونم دور برد نیست و به نظرم حرف قلمچی درسته. ماکروفاژ وقتی وارد بافت اسیب دیده میشه این پیک رو ترشح میکنه که باعث میشه فاگوسیتوزهای اطراف(بافت و یا خون اون منطقه) وارد اون قسمت بشن همچنین میزان نفوذ پذیری رگ رو توی اون منتطقه افزایش میده. همونجور که میبینید همه این اتفاق ها داره در یک مکان خاص اتفاق میفته و پیک قرار نیست وارد خون بشه و جای دوری بره. هر پیکی که وارد خون شد الزاما دور برد نیست ورود به خون صرفا یکی از شرط های تمایز پیک دور برد و نزدبک هست. مسافت هم خیلی مهمه
سوال سوم: حرفتون درسته ولی در نظر نمیگیرن. اینجوری بخواین حساب کنید تمام ساول ها بالاخره در یه زمانی کروموزوم مضاعف نشده دارن. برای یه سوالهایی مثل این شرایط قبل از شروع تقسیم رو در نظر میکیرنG2 نه زمان تقسیم سلولی و یا مرحله S
سلام
سوال ۱: یک نوع آزادکننده و یک نوع مهارکننده رو دوتاشون تاثیر داره
سوال ۲: قلمچی درست گفته کوتاه بردن. این از داخل کتاب هم برداشت میشه چون میگه التهاب یک فرایند موضعیه
سوال ۳: بستگی ب سوال داره ک ببینی چی میخواد. اگه اشتباه نکنم داخل یکی از تستهای ماز دیده بودم ک بلافاصله بعد از میتوز رو هم گرفته. ولی بازم میگم باید ببینی سوال چی پرسیده شاید یجوری پرسیده بود ک فقط همون اسپرماتید و اسپرم رو میشد گرفت.
سلام
میتونیم بگیم آخرین بخش نفرون که با خون تبادل مواد انجام میده بخش پایین روی هنله ست؟
دلم میسوزه برا زهرای 8 ساله که قرار بود خوشحالش کنم
دلم میسوزه برا زهرای 28 ساله که هیچ تصور خوبی ازش ندارم
دلم میسوزه برا زهرای 18 ساله الان که گیر کرده بین خود 8 ساله و 28 سالش
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
سلام بر شما
بله بنظر من این درسته میدونی چرا؟ چون جهت حرکت خون رو در رگ های اطراف نفرون اگر دنبال کنی آخرین قسمت همون قسمت پایین رو هنله میشه .یعنی در واقع تبادل مواد نفرون با خون به ترتیب نیست که بگی اول پیچیده نزدیک بعد هنله بعد دور . شکل رگ های دورش و فلش های کوچولویی که زده جهت حرکت خون رو نشون داده و بنظرم این جمله با توجه به اونا درست میشه
نه پیچ خورده دوره
در تکمیل اینو بگم که من کتابای جدید رو ندیدم ولی زیر قسمت اتصالی بخش صعودی هنله به ابتدای پیچ خورده ی دور رو نگاه کنید ، اگر انشعاب سرخرگ داشتید (یک سرخرگ اونجا دو شاخه بشه ) ، حتی طراحای سوال به اون انشعاب هم میتونند گیر بدن و ازتون بخوان که بدونید آنچه در بخش پیچ خورده دور بازجذب و ترشح میشه ، در تکمیل بخش هنله نیست و در واقع غلظت مواد در این دو قسمت به هم ربطی هم نداره ( جزو سوالات کتاب های دوره قدیم بود )
بچه ها تو لوله اسپرم بر همه ی اسپرم ها توانایی حرکت دارن ؟! پاسخ آزمون دیروز قلم میگه همه اشون توانایی حرکت دارن نظرتان ؟!
بعد یاخته سرتولی که تو شکل گفتار ۱ ف۷ یازدهم نشون داده . نوشته هسته سرتولی. یعنی کل اون بنفشه هسته اشه ؟! بقیه اش کجاست؟!:/
سلام خیلی ممنون بابت توضیحتون
ولی آخه الآن تو این شکل
همون طور که شما هم گفتین انشعاب هست ولی جهت جریان خون از پیچ خورده دور به سمت هنله میره منم از روی این شماره گذاری کردم تو شکل
پس نمیتونیم بگیم چون خون یبار از طریق دور لوله ای با پیچ خورده دور تبادل میکنه بعد که میره وصل میشه به سیاهرگ باز هم اون مرحله برای آخرین بار با لوله هنله یا بهتره بگم پایین روی هنله تبادل میکنه
یعنی استدلال منم اشتباهه؟
بچه ها ممنون بابت توضیحاتتون ولی نظر شما در مورد استدلال من چیه؟؟
سلام دوست عزیز
تو این شکل کتاب اون قسمتی کشیدم و رنگش نارنجی تره کلش میشه سلول سرتولی
اگه شکل مبهمه بگین یه شکل دیگه پیدا کنم
سوال اولتون یادم رفت :-|
اگه منظورتون سوال 31 هست که گزینه 4 نوشته
دقت کنید کـه تمـامی اسـپرمهاي سـالم موجـود در لولـۀ اسـپرمبر، تـاژك و
توانایی حرکت دارند.
بهتره بگیم اسپرم های سالم طبق همین پاسخ نامه وگرنه ممکنه اسپرمی دچار جهش شده باشه و کلا توانایی حرکت نداشته باشه
ویرایش توسط Zahra_xx_m : 08 فروردین 1402 در ساعت 14:48 دلیل: سوال اول
زهراجان اگه داخل سوال گفت آخرین بخش از انشعاب سرخرگی ک تبادل مواد داره اطراف هنله است درسته
اگه گفت آخرین بخش نفرون ک تبادل مواد داره میشه پیچیده دور
اگه گفت آخرین قسمت لولهای شکل در کلیه ک تبادل مواد داره میشه جمعکننده(دقت کنید ک خونرسانی لوله جمعکننده با انشعاب سرخرگهای وابران نیست)
درود ، ترتیب مراحل شروع بلع چجوریه ؟اول غذا وارد حلق میشه بعد تنفس متوقف میشه یا برعکس ؟
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)