روز بگذشته خیالست که از نو اید
فرصت رفته محالست که از سر گردد
هر پروتئینی که میتونه نقش گیرنده داشته باشع مثلا میتونه گیرنده ی هورمون یا ناقل عصبی باشه
گیرنده ی ناقل عصبی اوکی. با اتصال گیرنده بهش باز میشه و یون هارو عبور میده. ناقل مهاری باشه ، گیرنده پتاسیم عبور میده اگه تحریکی باشه سدیم عبور میده
ولی گیرنده ی هورمون نقش انتقال مواد تو عرض غشا نداره.
پس هرررر پروتئینی که نقش گیرنده داره لزوما توانایی انتقال مواد رو هم نداره
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
سلام
کادوتنوئید ها بیشترین جذب رو کجا دارن؟ من معلمم یه چیز میگه کتاب یه چیز خیلی سبز یه چیز و جالبه دوتا ها نکته نوشتم که باهم در تضاد هستن،
بیشترین جذب در 500 تا 550 هست یا 510 تموم میشه؟
خوشحالم که هوا خنکه ...
خيلی خوشحالم که تنها دلیل خوشحالیم فقط هوای خنکه
خوشحالم که هوا خنکه و تونستم بهونه پیدا کنم خوشحال بشم
آن خیالِ او بُوَد از اِحتیال
مویِ اَبرویِ وِیَست آن نَه هلال
مدح تو گویم برون از پنج و هفت
بر نویس اکنون دَقوقی پیش رفت![]()
درود ، طبق کتاب درسی گرده افشان ها در انتقال گرده رسیده از گلی به گلی دیگر نقش دارن، پس میتونیم بگیم که گرده افشان ها در خودلقاحی گیاهان نقشی ندارن؟اگه نقشی ندارن پس چجوری گرده رسیده از بساک میره رو کلاله ؟![]()
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
1/هیستامین روی گویچه ها ی سفید گیرنده داره ؟یا غیر مستقیم با گشاد کردن باعث افزایش تعداد و کمک به دیاپدز میشه
2/یاخته های دارای بر آمدگی سیتوپلاسمی
بجز دارینه ای و درشت خوار کدوم میشن ؟
3/یاخته سرتولی بیگانه خوار درشت خواره یا فقط بیگانه خوار؟
4/ هنگام تراگذری هسته هم تغیر شکل میده؟
5/ دانه های ماستوسیت تیره هست یا روشن دانه های درشت خوار چی؟
سوال ۱: بله گیرنده داره ولی از طریق گشادکردن رگ هم تاثیرگذاره
سوال۲: زیادن مثلا سلول استخوانی سلولهای نوع دو داخل حبابک، سلولهای ریزپرزدار کلیه و روده، حتی گاها داخل تستا اونایی ک مژک دارن هم میگن برآمدگی سیتوپلاسمی مثالای دیگه یادم نمیاد تو این لحظه ک تایپ کنم
سوال ۳: سلول سرتولی فاگوسیته پس میشه گفت نوعی بیگانهخواره و ماکروفاژ یا همون درشتخوار نیست
سوال ۴: بله حتی داخل شکل ۴ صفحه ۶۸ هم مشهوده
سوال ۵: داخل یکی از آزمونها اشاره شده بود ک ماستوسیت دانهی روشن داره اما طبق متون علمی دانههای ماستوسیت هم مثل بازوفیل هستن چون مواد تشکیل دهندشون تقریبا یکسانه اما اندازشون کوچکتره پس ماستوسیت دانه تیره و کوچکتر از بازوفیل داره در ضمن داخل شکل کتاب هم دانههای ماستوسیت نسبت ب نوتروفیل تیرهتر هستن اما کمی بزرگترن
در مورد درشتخوار بخوام بگم در ذهن خودم ی تناقض عجیبه
از ی لحاظ منشا ماکروفاژ سلولهای آگرانولوسیت ینی بدون دانه هستن پس نباید قضاوتی بشن از این نظر منتها داخل شکل ۹ صفحه ۷۱ کتاب درسی دانههای درشت و روشن کشیده واسشون و علنا علامت زده گفته این درشتخواره
مورد یکم بعضی تست ها جمله هدایت شدن گویچه های سفید رو
به غیر مستقیم بودن تاثیر هیستامین بر گویچه ها ی سفید در نظر گرفتن یعنی همون طور که جریان خون زیاد میشه
طبیعتا گویچه های بیشتری حضور پیدا میکنن و به دنبالش دیاپدز
و بعضی مستقیم .
مورد دوم ،اینو الان یادم اومد خود درشت خوار هم ازین برآمدگی ها داره و توی تستا هم دیدم گاهی .دقیقا مشکلم همین مژکدار ها بود .و البته دارینه ای و یاخته های عصبی هم دارن
مورد سه برای سرتولی بیگانه خواری باکتری ها مطرح شده بخاطر همین شک داشتم.
مورد چهار حل شد
مورد پنج به هر حال دانه دار هست و اکثر آزمون ها و تست ها دانه دار درنظر میگیرن بر خلاف دارینه ای !! میشه گفت در اثر تمایز این اتفاق میفته البته اگه بشه توجیح کرد
۱: بله داخل کتاب ب اثر هیستامین ب طور مستقیم تاکید نشده احیانا اگر سوال کنکور اومد اثر مستقیم داره یا ن با توجه ب صورت سوال یا با رد گزینه پاسخ بدید
۲: ب سلولهایی مثل نورون و سلول استخوانی و اینجور چیزا ک شکلشون شببه ب همه معمولا میگن رشته سیتوپلاسمی لفظ زوائد سیتوپلاسمی زیاد نمیگن اما اونا ک مژک دارن اگه گفت زوائد سیتوپلاسمی حساب کنیدشون
۳: طبق متون علمی هم سرتولی ماکروفاژ نیست
۵: بله شاید در اثر تمایز اینجوری میشه![]()
درود ، تجزیه با هیدرولیز چه فرقی داره؟الان هیدرولیز گلوکز اشتباهه؟![]()
هر چه آیَد به سَرم باز بــگویم گُذَرَد وای از این عمر که با میـگُذَرَد میـگُذَرَد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربر و 1 مهمان)