Be All
You
Can be
ببین الان قلم چی توی فصل 5 یازدهمه و این جمله که : ماکروفاژها علاوه بر اینکه درون حبابک ها هستند ، در دیواره ی مجاری تنفسی نیز قرار دارند رو صحیح گرفته .
الان من نفهمیدم از کجا استنباط کرده که در دیواره ی مجاری تنفسی هم هستند .
از اونجایی که کتاب درسی توی فصل 5 یازدهم میگه : ماکروفاژ ها در جای جای بدن حضور دارند؟؟؟
شاید بشه اینجور گفت که در سیناپس دو یاخته با هم تماس ندارن ولی تو همه ی این مثال هایی که گفتی دندریت نورون حسی در تماس با یاخته های گیرنده قرار داره و پتانسیل عملی که اول تو یاخته گیرنده ایجاد میشه همینطور ادامه پیدا میکنه و بدون انتقال(بدون تشکیل سیناپس) هدایتش رو ادامه میده و به دندریت میرسه و ادامه... این یه توجیه بود که به ذهنم رسید
ویرایش:چنتا منبع اونور آبی چک کردم درست میگی
پس دندریت نورون حسی هم میتونه سیناپس بده.
ولی تو سطح کتاب میتونه یکم شک برانگیز باشه چون سیناپس توی این مورد اصلا بهش اشاره نشده در کل تو سوالی اگه بیاد با حذف گزینه فک کنم بهتر بشه حلش کرد
ویرایش توسط Arash_schulzy : 24 آذر 1399 در ساعت 19:02
آدم هاے سادہ را دوست دارم...بوے ناب آدم میدهند....
توصیه میکنم این تست خوب و دشوار از فصل 2 یازدهم رو بزنید .
46- در چند مورد جمله زیر به نادرستی تکمیل می شود ؟
در مردی سالم و بالغ ........................... نمی توانند ................................ .
الف ) یاخته های گیرنده استوانه ای لایه ای بسیار نازک از چشم – عصبی نباشند .
ب ) خم شدن پوشش های ژلاتینی بخش تعادلی گوش فقط به یک طرف – عامل اصلی خم شدن یاخته های گیرنده های دهلیزی گوش باشند .
ج ) هر بخشی از مجرای گوش - توسط ساختاری استخوانی محافظت شود .
د ) یاخته های گیرنده مخروطی چشم - نیازمند به نوعی ویتامین برای تجزیه نوعی ماده حساس به نور در درون خود و در پی آن تولید پیام عصبی نباشند .
1-1 2-2 3-3 4-4
ویرایش توسط Hisen : 24 آذر 1399 در ساعت 19:34
Be All
You
Can be
دوستان اگر یک چیزی بین دو چیز باشه بگه انتها یا ابتدای مراحل قبل و بعد تستو درست بگیریم؟ راستش تستایی که زدم تا حالا همچی موردی نخوردم زیاد واسه همین گیج شدم مثلا تست بگه بیشترین مقدار خون دهیلزها انتهای انقباض بطن هاست یا اوایل استراحت عمومی هردو درسته؟
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
ویرایش توسط sina_u : 27 آذر 1399 در ساعت 15:41
پاسخ تست زیست : گزینه 4
بررسی جملات :
الف : مطابق کتاب درسی یاخته های گیرنده چشم که در شبکیه ( لایه بسیار نازک چشم ) قرار دارند عصبی نیستند پس مورد الف غ میشود .
ب : حواسمون باشه که خم شدن پوشش های ژلاتینی بخش تعادلی ( دهلیزی ) گوش به یک طرف ، باعث خم شدن مژک ها و تحریک گیرنده میشود و خود یاخته اینجا خم نمیشود پس مورد ب غ میشود .
ج : گوش شامل مجاری مختلفی مثل مجاری نیم دایره ای و مجرای شنوایی هست ، طبق متن کتاب درسی فقط انتهای مجرای شنوایی توسط ساختاری استخوانی ( استخوان جمجمه ) محافظت میشود اما تمام مجاری نیم دایره ای توسط جمجه محافظت میشود پس ج هم غ میشود .
د : تنها موردی که اینجا بود ، یاخته های گیرنده نوری چشم برای ساخت ( نه تجزیه ) ماده حساس به نور نیاز به نوعی ویتامین ( ویتامین A ) هستند پس د غ میشود .
تالیفی Hisen![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)