1)هیچ جا.والا منم ندیدم.ولی سوالای زیادی رو زدم ک این نکته توشون بود حتی تو کنکور.پس بهتره حفظش کنی.کنکور از عجایبه.وقتی میان میگن گیاهان میتوز هسته ای دارن دیگ بقیه رو خودت بگیر برو...
2)میزبان هاگداران جانورانن.جانورانن بعضی از جانداران محسوب میشن
3)اندوسپور باکتری هاگ مقاوم محسوب میشه.مثل هاگ کپک مخاطی پلاسمودیومی.هرباکتری اندوسپور بسازه توانایی تولید هاگ رو در مواقعی از زندگیش داره!حالا با توجه ب سایر گزینه ها باید جواب بدی ی همچی سوالی رو.چو مستقیم تو کتاب چیزی نگفته شاید طراح بهش توجه نکنه.سایر گزینه ها مهمن
4)بستگی داره چ پروتئینی مد نظرت باشه.مثلا پادتن محلوله.فیبرینوژن محلوله ولی فیبرین نامحلوله
5)سیانوباکتری های اولیه بی هوازیه اتوتروف بودند ولی سیانوباکتری هایی ک بعدا ایجاد شدند هوازی شدند.تو جایی از کتاب نیس ولی کتابم نگفته ک همشون بی هوازین.
سلام من یه سوال دارم
تو فصل 5 سال سوم وقتی داره ازمایش گریفیت رو معرفی میکنه و ترافسورماسیون رو توضیح میده،ایا اگه یه باکتری بدون کپسول که حالا ماده ی ژنتیک رو دریافت کرده و میخواد کپسول بسازه ولی دیواره نداره،اول باید دیوارشو بسازه بعد کپسولشو یا میتونه بدون دیواره هم کپسول بسازه؟
فک کنم تو فاگو نوشته بود هر باکتری که کپسول داره دیواره هم داره به خاطر همین به شک افتادم![]()
دربعضی از باکتری ها دیواره سلولی به وسیله پوشش چسبناکی به نام کپسول احاطه شده است
که نقش آن محافطت از سلول و کمک ب بعضی باکتری ها تا به سطوح مختلف بچسبند .
دوستان چند تا سوال دیگه هم دارم
1-آیا همه ی جانداران ساکن آب شیرین واکودل ضرباندار دارند؟ (شما همه ی آغازیان رو درنظر بگیرید)
2-چرا میتوکندری و کلروپلاست جزء دستگاه غشایی درونی نیستن؟
ویرایش توسط sir6 : 06 تیر 1396 در ساعت 08:51
تعداد انواع زنوتیپ میتونه. کمتر از فنوتیپ باشه ؟
در حال حاضر 2385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2385 مهمان)