سلام دوستان . میشه برام انواع تولید مثل توی اغازیان روبگید مثلا بگید هر کدوم چه نوع تولید مثلی (جنسی / غیرجنسی یا هردو ) رودارن . ممنون.![]()
سلام دوستان . میشه برام انواع تولید مثل توی اغازیان روبگید مثلا بگید هر کدوم چه نوع تولید مثلی (جنسی / غیرجنسی یا هردو ) رودارن . ممنون.![]()
سلام
میشه بگید اینکه هورمون های استروژن پروژسترون تستوسترون کورتیزول آلدسترون استروئیدی هستیند از کجای کتاب استنباط میشن؟
آخه این نکته رو همه کتابای زیست گفتن و نمیشه گفت بی پایه و اساسه و قطعا از یه جایی استنباط کردن
برای همین میخوام بدونم
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
دادا اینو از رو کتاب بخون با حافظه تصویری اگه الان لیستش کنم. بخوای حفظش کنی نیم ساعت بعد. فراموش میشه
1.منشا پوشش دانه در دانه رسیده ونارس نهان دانگان حاصل لقاح هست ؟یاباقی مانده اسپوروفیت قدیمی؟فک کنم قاطیش کردم!!
3.باکتری هتروتروف جاندار هست؟
4.اندوخته ی دانه ی بالغ در تک لپه ای ها را فقط آلبومن در نظر میگیریم ودیگر لپه را حساب نمیکنیم؟
5. دریچه ها از جنس بافت پیوندی اند؟
6.قلاب در داخل یا بیرون خاک خارج میشه؟س6و13الگو از این نظر در تضاد اند!
7.غلاف =ساقه ی جوان؟
8. ؟کشتیچسب چشم مرکب دارد؟!در زیست سوم مگه نگفته بود چشم مرکب برای حشرات و خرچنگ هاست .این جز کدومه؟در س29الگو گفته که داره!
11.اگر ژنوتیپ کاج ماده aaBb باشد.اندوخته ی دانه ی حاصل از آمیزش ،حداکثر2نوع ژنوتیپ خواهد داشت.؟
اشتباه نمیشه مگه نمیتونه با coنوترکیبی در میوز ایجاد کند؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
این جمله ها چرا غلطه ..بخشید اگه بضیاش آسونه ....1،هر کپک مخاطی که توانایی تولید سلول های تاژک را دارد در شرایطی میتونه درون کپسول خود هاگ ها را برویاند
2، هر کپک مخاطی که توده سیتوپلاسمی چن هسته ای دارد در شرایطی میتونه با تقسیمات میتوزی و سیتوکینزی زیگوت تقسیم شود
3،ریزوپوس استولونیفر بر خلاف کاهوی دریایی فاقد فتو سیستم i است و همانند سرخس دارای بافت های مختلفی است
4،زیگوسپور کلامیدوموناس برخلاف زیگوسپورانز کپک سیاه نان در شرایط مساعد میوز انجام میده و میروید
5، در گیاهان خروج هر ماه دفعی باعث کاهش انجام تنفس نوری میشه
6، در گیاهان برخلاف ریشه ساقه نور گرایی دارد
7، در همه گیاهان علفی استحکام هر بخش به وسیله ی تورزسانس سلول ها امکان پذیره
8، در گیاهان همه ی سلول های هدایت کننده ی آب و مواد معدنی مرده ان
9، در گیاهان همه سلولهای زنده توانایی فعال کردن همه ژن های خود را دارن
بضیاشو میدونم ولی شک دارم ببخشید زیاده![]()
1.
باقی مانده اسپوروفیت نسل قبله
2.موجود نیس!!!
3.بله
4. بله در تک لپه ها البومن و در دولپه ها لپه رو در نظر میگیرن
5.یادم نیس
6.منظورت از خارج میشه چیه؟! قلاب در داخل خاک ایجاد میشه
7.غلاف ساقه جوان رو محافظت میکنه تو شکل کتابم اون پایین ساقه رو نگا کنی فلش زده نوشته قلاب
8.کشتی چسب جزو بندپایان محسوب میشه که بندپایان شامل حشرات و سخت پوستانن پس مرکب دارن
.
این آغازیان جانور مانند که به صورت همزیست در لوله گوارش موریانه حضور دارند،دقیقا کجای لوله ی گوارش تشریف دارن؟؟
فرستاده شده از WTAB704-Bِ من با Tapatalk
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
ویرایش توسط Amsterdam : 14 اردیبهشت 1396 در ساعت 12:38 دلیل: یکیشو فهمیدم
سلام
چرا این غلطه:
زیگوسپور کلامیدوموناس همانند زیگوسپورانژ کپک سیاه نان درون خود چندین زیگوت دیپلوئید دارد
و اینکه تو جدول کتاب نوشته جلبک ها کلروفیل دارند و بعضی پرسلولی هستن
در صورتیکه تو متن نوشته بسیاری از جلبک ها پرسلولی هستن
7برام مبهم شد!
8هم جایی در کتاب هس که همه ی بندپایان چشم مرکب دارن؟
9.وقتی کلامیدوموناس میتوز میکند وگامتهای +و- را به وجود می آورد چرا در اینجا 2نوع سلول به وجود می آید؟در واقع چرا میگوییم گامتهای متفاوت از 2نوع سلول بالغ متفاوت ایجاد شده اند؟141قلم
10.اینکه:در آغازیان ساختار های تولید مثل پرسلولی وجود ندارد. یعنی چی؟ پس اسپورانژ رو چی حساب میکنیم؟197کنکور95
11.در این جمله: اغلب تاژکداران چرخان لایه ای ازجنس سسیلیس و اغلب شکلهای غیر متعارفی دارند ،مثل دیاتوم ها اند.
یعنی از لحاظ هردو ویژگی شبیه اند یا فقط مورد اول؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
ویرایش توسط Dr.Hard Worker7 : 14 اردیبهشت 1396 در ساعت 14:09
7.همون ساقه جوانه
8.نه فک نمیکنم تو کتاب صریح گفته باشه ولی اگه یه سرچ کنی درسته
9.نمیدونم
10.اینو خودمم نفهمیدم از اخرش تو یه تست خونده بودم که ساختار تولیدمثل پرسلولی ندارن ولی برا تولیدمثل ساختار پرسلولی ایجاد میکنن!!!
11. هر دو ویژگی رو دارن هم لایه ای از جنس سیلیس هم شکل غیرمتعارف
در حال حاضر 302 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 302 مهمان)