هیچ سودی نداره :yahoo (4):
همه فک میکنن با مکمل و کراتین و پروتیین و ... میشه طی 2 ماه رونی کولمن شد ولی به خداوندی خدا بدنسازی و ورزش به اینا نیست. خوب و حساب شده بخور ، پرشدت تمرین کن ، به حد کافی استراحت کن نتیجه میگیری.
3 سال ورزش کردم جز یه دوره پروتیین Whey دیگه هیچی نخوردم میدونی چرا ؟ چون نشستم حساب کتاب کردم دیدم اگه قراره 250 تومن پول بابت یه Whey بدم که با احتساب روزی 2 اسکوپ خوردن نهایتا 35 روزه تموم میشه همون پول رو بیام سینه مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ بخورم خیلیم بهتره.
ضمنا شما میتونی تا اخر عمرت مکمل بخوری ؟ خب طبیعتا و قاعدتا جواب خیر هست !
اینم درنظر بگیر بالغ بر 95 درصد مکملهای داخل ایران بی کیفیتن. این حرف من نیست. حرف بیت الله عباسپوره که فک میکنم همه میشناسنش دیگه. اگه فروشنده خیلی مردونگی به خرج داده باشه داخلش آرد و پودر کاکائو ریخته
.gif)
اما متاسفانه بیشتر اینا از مشتقات دگزا و کورتون هستن که خوردنشون یعنی فاجعه.
آهک و سیمان سفید هم میکنن
مکمل خوب و باکیفیت میخوای باید مستقیما از BB بخری که تازه اونم بعلت تحریم ها ارسال مستقیم نداره و در همین حد بگم که یدونه کراتین یا گلوتامین 300 گرمی تا در خونه شما برسه 400 اشلوق از جیب مبارک بر باد رفته :yahoo (4):
درنهایت بگم که قصد بی احترامی یا جسارت نداشتم فقط خواستم بعنوان یه برادر بزرگتر یه راهنمایی کرده باشم. والا بخدا ما انقد این راه ها رو رفتیم که دیگه مارکوپولو شدیم.
------------------------------------------------
بحث تاپیک رو منحرف کردم عذرخواهی میکنم از همگی.
استارتر عزیز شما نگران نباش. تو ورزش و مخصوصا ورزشای سنگین گاهی اوقات ON و OFF لازمه و شما هم این ورزش نرفتنتو به فال نیک بگیر :yahoo (3): زیادم بهش فک نکن.