واااااییییی خدا صبرتون بده:'( ما ک دوران تحصیل معلم ی اخم هم میکرد باهاش قهر میکردیم;-).اگه اینجوری بود خو یکاری میکردم ک اخراجش کنن.بهتون حق میدم.معذرت میخوام از شما.ولی تمام معلم ها هم مث هم نیسن.خیلیاشون هم خوب و خوش اخلاق و باشخصیت هسن.ولی شمارو درک میکنم ک ناراحت باشین:'(
Mr . Dr عاشقتمممممممممممممممممممم مم با همین پستت.
سارا اعصابمو خرد کردی. ما توی یه استانیم که معلم های ****** و بسیار بیسواد و مدیر های خیلی ابله و......
شما که ماشاالله تهران و اینوار هستی که همه منطقه 1 و همش با لپ تاپ و تب لت درستون میدن و معلم های پروازی دارید. بایدم قدردان معلماتون باشید.
ولی ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
به نظر شما کاملا احترام میزارم
ولی به نظر من ، معلم تو سال های قبل نسبت به الان نقش بیشتری رو تو آموزش داشت ؛ چون قبلنا یه کتاب درسی بود و یه معلم ؛ که ممکن بود خوب درس بده یا اصلا چیزی حالیش نباشه
ولی الان کتابایی چاپ شدن که به نظر من کاملا نیاز به معلم رو از بین میبرن ؛ سال به سال هم کیفیت آموزشی شون بهتر میشه ( گرون تر هم که میشن !! ) . سعی کنید خودآموزی با کتابای کمک درسی رو یاد بگیرید ؛ زیاد سخت نیس ( البته اولای کارسخت بنظر میرسه ولی هیچ کاری نشد نداره )
پ ن : اینارو گفتم تا نا امید نباشید ؛فکر نکنید که چون معلم خوب ندارید کنکور از دست رفت ؛ نه ! ؛ فرصت کمی مونده تا کنکور ؛ الان وقت فکر کردن به کمبود ها نیست ؛ پس تا میتونید تلاش کنید ..
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
باوووو تهران کجا بود؟ اسم شهره یا کشور؟ معلم پروازی؟ معذرت میخوام اگه اعصابتون خرد شد.شبتون رنگارنگ
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 10 فروردین 1394 در ساعت 03:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)