دکتر خسرونیا، متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: نقرس یک بیماری متابولیک بوده که در اثر بالارفتن اسید اوریک خون به وجود می‌آید.اسید اوریک نیز در اثر خوردن موادی چون گوشت قرمز، حبوبات و برخی سبزیجات حاصل شده و در شصت پا، لاله گوش و سایر نقاط بدن تجمع می‌کند.وی ادامه داد: مصرف این مواد غذایی پروتئین دار در ایجاد بیماری نقرس اثر دارند که این بیماری با علائمی چون درد، سنگ مجاری ادراری، تورم و قرمزی شصت پا همراه است.همچنین این بیماری زمینه ژنتیکی داشته و ممکن است افراد بدون مصرف هیچ گونه مواد تولید کننده اسید اوریک، به بیماری نقرس مبتلا شوند.این متخصص داخلی با اشاره به اینکه نقرس نیازی به عمل جراحی ندارد، افزود: راه درمان این بیماری پرهیز از مصرف مواد حاوی پروپین، دل و جگر، گوشت قرمز و ویتامین‌های c و b3 بوده و در صورت داشتن درد باید دارو مصرف شود.خسرو نیا در پایان خاطر نشان کرد: بیماری نقرس در همه سنین وجود دارد، اما در افراد 40 تا 60سال شایعتر است.همچنین ثروتمندان و افراد پرخور بیشتر در معرض خطر قرار دارند. ورزش و راه رفتن با هضم و جذب موادغذایی در بدن افراد، نقرس را تا حد زیادی بهبود می‌بخشد.