خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

      نمایش مشخصات

      نحوه تغذیه کنکوری‌ها

      نوروز برای کنکوری‌ها ایام خاصی به شمار می‌رود به طوریکه تعطیلات نوروز را می‌توان برگ برنده کنکوری‌ها دانست و حتی خودشان اعتقاد دارند هر فردی به نحو احسن از تعطیلات نوروز بهره‌گیری کند حتما موفق می‌شود.
      نوروز امسال شرایط ویژه‌تری برای کنکوری‌ها دارد زیرا کنکور امسال زودتر برگزار می‌شود .
      کنکوری‌ها به طور کلی و به خصوص در تعطیلات نوروز علاوه بر مطالعه و مرور درس باید برای تغذیه خود نیز برنامه داشته باشند.
      کارشناسان تغذیه توصیه‌هایی را به کنکوری‌ها برای ایام نوروز داشته‌اند.

      - مصرف سبزی پلو ماهی خود را افزایش دهید. ماهی به دلیل داشتن امگا 3 فراوان سبب افزایش قدرت حافظه و یادگیری و کاهش خستگی می‌شود.
      - سعی کنید در غذاهای‌تان زنجبیل استفاده کنید. زیرا سبب افزایش قدرت تمرکز و کاهش خواب آلودگی می‌شود.
      - از مصرف بی‌رویه‌ انواع مواد کافئین‌دار و انواع کولا و چای سیاه خودداری کنید. زیرا کم خوابی زیاد باعث کاهش قدرت یادگیری و حافظه می‌شود.
      - سعی کنید ازمنابع سرشار از ویتامین e استفاده کنید.
      (مانند انواع آجیل، انواع جوانه غلات، سویا،ذرت) چون سبب افزایش اکسیژن رسانی به مغز و خنثی سازی رادیکال‌های آزاد بدن می‌شود و به یادگیری کمک می‌کند.
      - حتماً صبحانه مصرف کنید. خوردن آن مانع سستی، بی‌حالی، خستگی، عصبانیت، بی‌حوصلگی، کاهش حافظه و افت قند خون می‌شود. مواد غذایی حاوی پروتئین و کلسیم را به صبحانه خود اضافه کنید، زیرا سبب افزایش آرامش شما می‌شود.
      - به هیچ وجه پرخوری نکنید. چون علاوه بر افزایش وزن، سبب اختلال در تمرکز می‌شود. البته کم‌خوری زیاد نیز سبب کاهش توان فکری می‌شود.
      - منابع ویتامین c مثل مرکبات،کیوی، فلفل سبز، طالبی، توت فرنگی، انبه و کلم بروکلی بسیار برای افزایش حافظه و کاهش خستگی در فرد مفید هستند.
      - منابع کولین مثل دل، جگر، تخم مرغ، بادام زمینی و ماهی سبب افزایش سنتز و انتقال نوروترنسمیترهای عصبی، افزایش قدرت حافظه و سرعت یادگیری می‌شود.
      - مصرف عسل به ویژه به همراه کنجد در این دوران به تقویت حافظه و به خاطر سپردن مطالب درسی کمک می‌کند.
      - برای داشتن خواب راحت شب قبل از امتحان یک لیوان شیرگرم میل کنید.
      - در دوران کنکور برای غلبه بر اضطراب و خستگی باید مواد غذایی مغذی و متعادل همراه با استراحت کافی و منظم داشته باشید. اگر اصرار دارید در ایام عید به دید و بازدید بروید، لطفاً از خواب و استراحت خود کم نکنید.





      منبع : کانون

    2. Top | #2
      کاربر انجمن

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در تکمیل صحبت های unknown باید اضافه کنم ک صبح روزای که ازمون دارید تخم مرغ میل نکنید ( مخصوصا نیمرو ) و کسانیکه ک کم خونی دارن ( ک البته کم هم نیستن ) از گوشت و حبوبات به ویژه عدس استفاده کنن !
      دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را ---- دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      قطعا میتونه مقید باشه , چون خودم , 2 هفته پیش تجربه کردم , وقتی که شدیدا دچار افت فشار شده بودم.

    4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      از استارتر تاپیک تشکر میکنم تاپیک جون داریه!
      فقط یکم تخصصی تر بشه حتما جزو پربازدید ها میشه
      مثلا منابع ویتامین c همه میدونن پرتغال و نارنگی و لیمو شیرین هست مثلا!
      شما اشاره کنین که مثلا پرتغال بخاطر حجم بیشتر ویتامین c و ارزش غذایی بالاتر منبع بهتری برای c هست نسبت به بقیه!
      یعنی پیشنهادات یک حالت اقتصادی هم داشته باشه نریم 12کیلو لیمو نارنگی پرتغال بخریم!! بجاش مثلا4کیلو پرتغال کفایت میکنه!
      منظورم از حالت اقتصادی همین بود!

    5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

      Mamoli
      نمایش مشخصات
      از مطلب شما دوست عزیز تشکر می کنم مخصوصا خوردن صبحانه از همه مهمتره قابل توجه اونایی که صبحانه دلشون نمیشه بگم که صبحانه اولین وعده ی غذایی که سریع جذب بدن میشه تقریبا همه موادش

    6. Top | #6
      کاربر انجمن

      Ashegh
      نمایش مشخصات
      پیروی از یک الگوی صحیح تغذیه ای بر بهبود عملکرد تمام ارگان های بدن تاثیر بسزایی دارد. با نزدیک شدن به زمان امتحانات به ویژه کنکور، عملکرد سیستم مغزی و تقویت حافظه از یک سو و کاهش اضطراب از سوی دیگر، اهمیت مضاعفی پیدا می کند. مانند تمام روزهای سال، خوردن صبحانه اثر قابل ملاحظه ای روی حافظه و فراگیری دروس دارد. گنجاندن کربوهیدرات های پیچیده مانند نان و غلات به خصوص انواع سبوس دار آنها در صبحانه، موجب آزادسازی تدریجی قند خون و ثبات نسبی آن در طول روز شده و کارایی سامانه حافظه ای را ارتقا می بخشد. همچنین وجود پروتئین در این وعده مانند شیر و پنیر می تواند فراگیری فرد را افزایش دهد. مصرف مغزها (مانند مغز گردو) و آبمیوه نیز در صبحانه می تواند در این امر موثر باشد. به طور کلی فرد باید در همه زمان ها تغذیه مناسب داشته باشد تا در زمان های خاص نیازی نباشد که عادات غذایی خود را تغییر دهد. رعایت هرم غذایی استاندارد و استفاده از همه گروه های غذایی متنوع و متناسب به شکل متعادل، می تواند تمام نیاز های بدن را تامین کند. یعنی با استفاده از گروه نان، غلات، گوشت و جانشین های آن، لبنیات، میوه ها و سبزیجات به میزان کافی، تمام نیاز های فیزیولوژیک افراد برآورده می شود. اما یک روش بسیار رایج و در عین حال اشتباهی که بین افراد وجود دارد، استفاده از مکمل هاست. بیشتر این مکمل ها نه تنها سودی برای افراد در پی ندارد بلکه در برخی موارد، مواد نگهدارنده به کار رفته در این مواد می تواند اثرات سوء مستقیم و غیرمستقیم در فرایند یادگیری و تمرکز افراد داشته باشد.


      :yahoo (94):

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    موضوعات مشابه

    1. نمی‌توانم ... ، نمی‌رسم ... حذف می‌کنم! «بررسی تصمیم به حذف سرفصل‌های درسی»
      توسط Parniya در انجمن مطالب مشاوره ای و آموزشی کنکور
      پاسخ: 6
      آخرين نوشته: 02 فروردین 1394, 15:13
    2. قارچ‌هایی که بیماری‌زا می‌شوند
      توسط artim در انجمن پزشکی و سلامت
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: 24 اسفند 1393, 17:56
    3. پاسخ: 3
      آخرين نوشته: 09 مرداد 1392, 13:23

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن