کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
Math & Physics are fun
اول سعی کن آروم باشی!
دوم این که هنوز وقت هست!
سوم این که به هدف هات فکر کن و ببین به چیا میخای برسی! هدف های کوتاه مدت,میان مدت و دراز مدت برای خودت تعیین کن و اون ها رو, رو یه کاغذ بنویس و چند وقت یکبار یه نگاهی بهش بنداز!
چهارم این که به خدا توکل کن و شروع کن!
در ضمن کلا خاصیت عید اینه که درس خوندن تو عید یه جورایی سخته! ولی باید کم کم ساعت مطالعه ات رو ببری بالا و کم کم عادت کنی!
منم این مشکلو دارم
من اگه هیچ عامل حواس پرتی هم نباشه باز نمیتونم درس بخونم اینجور وقتا دیوار سفیدم جذاب تره کتابه!
منم نمیتونم بخونم
میانگین مطالعه ام از اول سال روزی 6.5 تا 7 ساعته
باید به 9 یا بالاتر برسونم اما نمیتونم
پشتیبانم میگه باس افزایش بدی،هم ترازهات روزی 9 10 ساعت میخونن(نمیدونم البته این همه میخونن چطور هم تراز منن اون وقت؟!)
من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاور
اگر شما قبلا هم نمی خوندین.. خب الان در اینرسی تنبلی به سر میبرین .. که باید با تلاش آگاهانه از این حالت در بیاین..
اگر قبلا زیاد می خوندین احتمالا الان زده شدین .... باید چند روزی رو فارغ از هر چیزی حتی زمان ، استراحت کنید .
ولی در کل
برای افزایش انگیزه بهترین راهکار ( جدول هدف گذاری ) است .. شما با تکمیل این جدول میتونید انگیزتون رو بازیابی کنید ...
قبل از انجام هر کاری از قانون 10 10 10 استفاده کنید .... وقتی میخواید درس بخونید و حال ندارید از این قانون استفاده کنید.
البته انگیزه در کنار هدف معنا داره .... هدف هم در کنار کمبود .......... شاید مشکل شما این باشه هدف ندارید یا هدف درستی ندارید یا اصلا کمبودی احساس نمی کنید.
توضیح اصطلاحات رو در سایت ها می تونید پیدا کنید![]()
ویرایش توسط new boy : 06 فروردین 1394 در ساعت 14:26
سعی کن اولای کار برنامت یه کم سبک تر باشه تا وقتی همه شو اجرا کردی انگیزه و روحیه بگیری ؛ بعد کم کم به حجم برنامت اضافه کن .
منم برا اولای عید یه برنامه خیلی سنگین ریختم ؛ ولی فقط حدود یک چهارمشو تونستم اجرا کنم و واسه همین انگیزه ـم حسابی داغون شد !
در ضمن به نظرم زود زود به یادت بیار که فقط دو سه ماه مونده به کنکور و همین دو ماه هست که سرنوشتت رو میسازه ( یه جور استرس انگیزشی)
موفق باشی
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)