این آزمون مستمل بر 4بخش است و در هر بخش یک خود آزمایی ساده ارائه می شود :
بخش اول :
آیا رژیم غذایی تان تنو ع و تعادل دارد ؟
یک هفته هر غذایی در وعده ها و میان وعده می خورید ،‌ثبت کنید و مقدار تقریبی اش را هم یادداشت کنید .
جمعه پنجشنبه چهارشنبه سه شنبه دو شنبه یک شنبه شنبه







غلات







سبزیجات







میوه ها







شیر ماست پنیر







گوشت مرغ حبوبات تخم مرغ آجیل







چربی روغن شیرینی
بخش دوم :
تقریبا هر روز هفته ای 3تا5بار هفته ای یکی دوبار به ندرت هرگز چند وقت به چند وقت ؟




آیا سبزی میوه و حبوبات کافی می خورید ؟




حداقل روزی 3 وعده سبزی




سبزیجات نشاسته ای مثل سیب زمینی ذرت یانخود




غذاهای حاوی لوبیا،‌عدس یا نخودفرنگی




سبزی های سبز تیره یا زرد سیر (کلم بروکلی ،‌کلم پیچ ،اسفناج ،‌هویج ،‌سیب زمینی ،‌کدو
حداقل روزی دو وعده میده




مرکبات و آبمیوه های طبیعی (پرتغال ،‌نارنگی ، گریپ فروت)




میوه کامل با پوست یا دانه (توت ،‌سیب ،‌گلابی )










تفسیر بخش دوم : بهترین پاسخ برای هر یک از موارد بالا تقریبا هر روز است . از این جدول می توانید برای مرور و اصلاح کلی برنامه غذایی تان استفاده کنید .
بخش سوم :
ایا مصرف چربی تان بالاست ؟
تقریبا هر روز هفته ای 3تا5بار هفته ای یکی دوبار به ندرت هرگز




چند وقت به چند وقت ؟




غذاهای چرب سرخ شده یا مخلوط شده با آرد سوخاری




گوشت های چرب و فر آوری شده مثل سوسیس یا استیک




شیر پنیر پرچرب بستنی




دونات شیرینی کیک مغز دار




سس خامه ای و آب گوشت




سس روغنی سالاد یا مایونز




کره یا مارگارین




حداقل روزی 6وعده نان غلات کور فلکس ،‌پاستا یا برنج
تفسیر بخش سوم :
در حالت ایده آل نباید غذاهای بالا را بیشتر از هفته ای دوبار بخورید اگر برنامه غذایی شما چیزی بیشتر از این مقادیر را نشان می دهد یعنی چربی مصرفی تان بیش از حد طبیعی است .
بخش چهارم :
آیا مصرف نمک تان بالاست ؟
تقریبا هر روز هفته ای 3تا5بار هفته ای یکی دوبار به ندرت هرگز




چند وقت به چند وقت ؟




گوشت فرآوری شده مثل ژامبون سوسیس کالباس




سبزیجات کنسروی یا منجمد




غذاهای منجمد مثل سوپ آماده و کنسرو




آجیل شور ذرت بو داده چوب شور پاپ کورن یا چیپس




ادویه جات و سس های آماده




پنیر آوری شده




نمک زدن به غذا قبل از چشیدن طعم غذا




حداقل روزی 6وعده نان غلات کور فلکس ،‌پاستا یا برنج
تفسیر بخش چهارم :
در حالت ایده آل نباید خوراکی های بالا را بیشتر از هفته ای یکی یا دو بار بخورید اگر برنامه غذایی شما چیزی بیشتر از این مقادیر را نشان می دهد یعنی سدیم دریافتی تان بالاست و در معرض خطر فشار خون هستید .