اگه مییخای نری عروسی و خونه بمونی اما فکرت همش عروسی باشه بری بهتره.حال و هواتم عوض میشه
ویرایش توسط staar : 17 اسفند 1393 در ساعت 12:14
چه جالب , فقط تو فکر اینم که شما همه مشکلاتت حل شده و الان داری به رفتن به عروسی فک میکنی (تاپیک زدی)؟
به نظرت این موضوع به مشورت نیاز داره , اونم اینجا؟
به جان خودم گاها به سن بعضی ها شک میکنم.
از همه اینا گذشته , شما از الان ذهنت برای رفتن به عروسی درگیره , تا حدی که اومدی داری مشورت میگیری , مطمینی همین الانشم میتونی درست و حسابی درس بخونی ؟ حالا مطالعه در روز عروسی یا بعد اون پیشکش.
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
از واقعات غرایبی که در این تارنما مشاهده نمودندی تاکنون هیچ یک به شگفتی این تاپیک نمانستی!برهمین ادله و براهین جمعی از مشایخ جامه از تن بدریدندی و حیران و واله راهی بیابان و برهوت گشتندی که بنده نیز جز آنان بودندی!گویی هرچه بیش چرخت میگردد در تارنما عجایب تر واقعات رخ دادی و هر بار از یکی ناحیت سر شاخی بیرون آمدی!!!....بهل آسوده ات کنم اندر مصرعی از یکی از شعرا و فضلا که گوید:پیاپی بکش جام و سرگرم باش!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)