مدتی است در شبکههای اجتماعی تصویر لباسی منتشر شده که در مورد رنگ آن بحثهای فراوانی صورت میگیرد، عدهای آن را آبی و سیاه میبینند و عدهای سفید و طلایی، اما علت این تفاوت در چیست؟
این تصویر در اسکاتلند اوایل ماه جاری و قبل از یک مراسم ازدواج گرفته شده که ناخواسته باعث ایجاد طوفانی در شبکههای اجتماعی شده است. برخی از مهمانان در مراسم ازدواج لباس را آبی و سیاه میدیدند و برخی دیگر آن را طلایی و سفید، این تفاوت رنگ فقط در همان تک عکس و برای حدود نیمی از مهمانان رخ داده بود. پس از وارد شدن این عکس به فیسبوک، در میان کاربران بهت زده حرف و حدیثهای زیادی صورت گرفت، چگونه ممکن است تشخیصی زمین تا آسمان متفاوت در مورد رنگ این لباس داشته باشیم. پس از آن خواننده و نوازنده کاتلین مکنیل در وبلاگ شخصی خود این عکس را ارسال کرد و نوشت:
بچهها لطفاً کمک کنید، این لباس آبی و سیاه است یا سفید و طلایی، من و دوستم نمیتوانیم با هم به توافق برسیم، او این لباس را طلایی میبیند!
پس از این در توئیتر هشتگ TheDress# در چند ساعت به بالای لیست جهانی رسید؛ تیلور سویفت رنگ لباس را بدیهی آبی و مشکی میدانست در حالی که جولین مور و کیم کارداشیان آن را طلایی و سفید دیده بودند و کارداشیان همسرش کنی وست را متهم به کور رنگی میکرد چون لباس را آبی و مشکی میدید و پس از آن پای جاستین بیبر و حتی ادوبی هم به میان آمد.
من که خودم هرچی این ور اون ورش کردم آبی مشکی میبینمش شما لباس رو چه رنگی میبینید؟
منبع:zoomit.ir