خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات

      امان از چاقوهای کند


      يکي از عوارضي که ممکن است براي ميوه ها به وجود بيايد بريدن آن ها با چاقوي کند است که موجب از بين بردن ويتامين هاي درون ميوه مي شود.

      محمد رضا وفا متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: از بين بردن ارزش اصلي برخي از مواد غذايي به نوع پوست کندن و برش دادن ميوه ها بستگي دارد.

      وي افزود: برخي از ميوه ها که حاوي ويتامين (ث) هستند به دليل حفظ ويتامين هايشان بايستي هنگام استفاده با چاقوي تيز برش داده شوند، چرا که استفاده از چاقوي کند موجب از بين رفتن ويتامين هاي موجود درميوه ها مي شود.

      وي اظهار داشت: استفاده از ميوه هايي که غني از ويتامين (ث) هستند در تقويت بينايي بسيار موثر است و از بروز آب مرواريد جلوگيري مي کند.

      وي اظهار داشت: استفاده از چاقوي کند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت هاي ميوه مي شود که ويتامين (ث) را از بين مي برد.

    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واااااااااااای یعنی نوع پوست کندن هم مهمه


    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      چه جالب نتیجه میگیرم چاقو تیز برا سلامتی ما خیلی مفیده

    4. Top | #4
      کاربر انجمن

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اره مهمه

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن