دوستان این طوری نشد
گفتم، فقط به قصد «تمرکز»، نه اینکه هرچی دلتون خاست
:yahoo (2):
دوستان عزیز! استخاره دارای شرایط مخصوص است و برای این که امشب شام بخورم یا نه یا چند ماه دیگر کنکور بدم یا نه انجام نمی شود و کاربرد آن هنگام تصمیم گیری های بزرگ زندگی و زمانیست که انسان بر سر دوراهی قرار گرفته است! هم چنین باید با نیت کاملا خالص انجام شود! لطفا قبل از انجام هرکاری از کیفیت و شرایط آن آگاهی لازم را بدست آورید و موجب تمسخر و استهزاء دین نشوید!باتشکر!!!
ویرایش توسط M.AMIN.D : 29 بهمن 1393 در ساعت 01:24
نمونه ای از روش درست استفاده از آیات قرآن:
برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران :
اگر کسی آیه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران را نوشته و با خود داشته باشد سخن او در همه اثر
تمام خواهد داشت
ایه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران :
وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ
فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَهٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَکُم مِّنْهَا کَذَلِکَ یُبَیِّنُ اللّهُ لَکُمْ
آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ ﴿۱۰۳﴾
وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿۱۰۴﴾
منبع : کشکول سیاح جلد ۲ صفحه ۲۵۲ و ۲۵۳
همان طور که ملاحظه می فرمایید باید یا توانایی استنباط شخصی داشت یا به کتب مربوطه در این زمینه اشاره کرد! مثلا برای برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران آیه فوق توصیه شده است! در حالی که اگر استخاره بگیریم ممکن است هر آیه ای بیاید! و استخاره برای چنین موضوعی(تمرکز) کاربرد ندارد! امیدوارم ملتفت شده باشید!!
ببین رفیق
سه چیز رو از خودم مطمئنم :
++ اول از قصد و نیتم
++ دوم از خدایی از حال من و نیتم خبر داره
++ سوم اینکه، من در دانشگاه فردوسی بهترین افراد در تمامی تخصص ها در کنار خودم دارم، و کافیه سر سوزن شک و شبهه ای واسم پیش بیاد، میشه یه جواب دقیق و مطمئن واسش یافت
..
هرچند همین الان از طریق PAD (یه جورایی فــیس بــوک بروبچ دانشگاه فردوسی) میشه به جواب رسید ! ولی استاد مطمئن تره !!
ویرایش توسط Mr. ARAD : 29 بهمن 1393 در ساعت 01:44
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
نه عزیز من
به این میگن «یه مباحثه دوستانه» (کاری که هر روز تو دانشگاه انجام میدیم)
یه بحثی شروع میشه، نظرات موافق و مخالف گفته میشه، و اگه همه ی جمع متوجه نباشن، تعدادی یافت میشن که بدونن چه جوری میشه بحث رو مدیریت کرد تا به یه نتیجه ی مطلوب رسید
(تازه این در مقابل یه نفر هستش، اگه تعداد زیاد بود خیلی بیشتر حال میداد، من خوراک این جور بحثام )
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)