خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دوستان این طوری نشد

گفتم، فقط به قصد «تمرکز»، نه اینکه هرچی دلتون خاست
      :yahoo (2):

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها

دوستان این طوری نشد

:yahoo (2):

به قصد تمرکز یعنی چی؟؟؟

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

دوستان این طوری نشد

دادا من خیلی روش تمرکز دارمااااا .... یعنی خیلیییی ، مفهمی چی میگم ؟

تازه اینجا بهم توصیه شده مشورت رو هم لحاظ کنم + صدقه !

جلل خالق

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز! استخاره دارای شرایط مخصوص است و برای این که امشب شام بخورم یا نه یا چند ماه دیگر کنکور بدم یا نه انجام نمی شود و کاربرد آن هنگام تصمیم گیری های بزرگ زندگی و زمانیست که انسان بر سر دوراهی قرار گرفته است! هم چنین باید با نیت کاملا خالص انجام شود! لطفا قبل از انجام هرکاری از کیفیت و شرایط آن آگاهی لازم را بدست آورید و موجب تمسخر و استهزاء دین نشوید!باتشکر!!!

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.AMIN.D نمایش پست ها
      به قصد تمرکز یعنی چی؟؟؟
      آیه ای که با خوندن و فکر کردن بهش، میشه به تمرکز بهتری رسید

6. Top | #21
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز! استخاره دارای شرایط مخصوص است و برای این که امشب شام بخورم یا نه یا چند ماه دیگر کنکور بدم یا نه انجام نمی شود و کاربرد آن هنگام تصمیم گیری های بزرگ زندگی و زمانیست که انسان بر سر دوراهی قرار گرفته است! هم چنین باید با نیت کاملا خالص انجام شود! لطفا قبل از انجام هرکاری از کیفیت و شرایط آن آگاهی لازم را بدست آورید! باتشکر!!!
      اعتقاد هم مهمه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آیه ای که با خوندن و فکر کردن بهش، میشه به تمرکز بهتری رسید
      برای این کار باید در میان آیات جستجو کرد وبا توجه به معنی آیه و برداشت کرد که به افراد مبتدی توصیه نمی شود!هم چنین میتوان از افراد آگاه پرسید! نه این که استخاره کرد! کار شما کاملا نا درست و مردود است!!!
      ویرایش توسط M.AMIN.D : 29 بهمن 1393 در ساعت 01:24

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای این کار باید در میان آیات جستجو کرد و از افراد آگاه پرسید! نه این که استخاره کرد! کار شما کاملا نا درست و مردود است!!!

من که به شما گفتم، دوست عزیز !! تا هرچقدرش که خودم از درستیش مطلع هستم، درست !!
      بقیش هرچی باشه، فردا میرم دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد، همه ی استادا رو توی آمفی تئاتر جمع میکنم همینو ازشون میپرسم میام میگم

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز! استخاره دارای شرایط مخصوص است و برای این که امشب شام بخورم یا نه یا چند ماه دیگر کنکور بدم یا نه انجام نمی شود و کاربرد آن هنگام تصمیم گیری های بزرگ زندگی و زمانیست که انسان بر سر دوراهی قرار گرفته است! هم چنین باید با نیت کاملا خالص انجام شود! لطفا قبل از انجام هرکاری از کیفیت و شرایط آن آگاهی لازم را بدست آورید و موجب تمسخر و استهزاء دین نشوید!باتشکر!!!
      دوست عزیز ، شما باعث این استهزا میشوید .

3 بار بهتون گفتم منو در تاپیکتون ( این نه ، اون خط بدون الف ) تگ نکنید . ولی شما اصلا توجه نکردید .

ابتدا محترمانه درخواست کردم اما شما دوباره تگ کردید .

خواستم بدونید که چقدر بی ملاحظه هستید .

ممنون از استارتر

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      دوست عزیز ، شما باعث این استهزا میشوید .

3 بار بهتون گفتم منو در تاپیکتون ( این نه ، اون خط بدون الف ) تگ نکنید . ولی شما اصلا توجه نکردید .

ابتدا محترمانه درخواست کردم اما شما دوباره تگ کردید .

خواستم بدونید که چقدر بی ملاحظه هستید .

ممنون از استارتر
      دوست عزیز! من همه رو با هم تگ می کنم! اگه یه مذاق شما خوش نمیاد چارش فقط یک کلیک نکردن و وارد نشدنه! پیشاپیش اگر باز هم شما رو تگ کردم عذر می خوام!!

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمونه ای از روش درست استفاده از آیات قرآن:

برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران :
      اگر کسی آیه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران را نوشته و با خود داشته باشد سخن او در همه اثر
      تمام خواهد داشت
      ایه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران :
      وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ
      فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَهٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَکُم مِّنْهَا کَذَلِکَ یُبَیِّنُ اللّهُ لَکُمْ
      آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ ﴿۱۰۳﴾
      وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿۱۰۴﴾

منبع : کشکول سیاح جلد ۲ صفحه ۲۵۲ و ۲۵۳

همان طور که ملاحظه می فرمایید باید یا توانایی استنباط شخصی داشت یا به کتب مربوطه در این زمینه اشاره کرد! مثلا برای برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران آیه فوق توصیه شده است! در حالی که اگر استخاره بگیریم ممکن است هر آیه ای بیاید! و استخاره برای چنین موضوعی(تمرکز) کاربرد ندارد! امیدوارم ملتفت شده باشید!!

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمونه ای از روش درست استفاده از آیات قرآن:

برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران :
      اگر کسی آیه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران را نوشته و با خود داشته باشد سخن او در همه اثر
      تمام خواهد داشت
      ایه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران :
      وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ
      فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَهٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَکُم مِّنْهَا کَذَلِکَ یُبَیِّنُ اللّهُ لَکُمْ
      آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ ﴿۱۰۳﴾
      وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿۱۰۴﴾

منبع : کشکول سیاح جلد ۲ صفحه ۲۵۲ و ۲۵۳

همان طور که ملاحظه می فرمایید باید یا توانایی استنباط شخصی داشت یا به کتب مربوطه در این زمینه اشاره کرد! مثلا برای برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران آیه فوق توصیه شده است! در حالی که اگر استخاره بگیریم ممکن است هر آیه ای بیاید! و استخاره برای چنین موضوعی(تمرکز) کاربرد ندارد! امیدوارم ملتفت شده باشید!!

ببین رفیق

سه چیز رو از خودم مطمئنم :
      ++ اول از قصد و نیتم
      ++ دوم از خدایی از حال من و نیتم خبر داره
      ++ سوم اینکه، من در دانشگاه فردوسی بهترین افراد در تمامی تخصص ها در کنار خودم دارم، و کافیه سر سوزن شک و شبهه ای واسم پیش بیاد، میشه یه جواب دقیق و مطمئن واسش یافت

..
      هرچند همین الان از طریق PAD (یه جورایی فــیس بــوک بروبچ دانشگاه فردوسی) میشه به جواب رسید ! ولی استاد مطمئن تره !!
      ویرایش توسط Mr. ARAD : 29 بهمن 1393 در ساعت 01:44

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ببین رفیق

سه چیز رو از خودم مطمئنم :
      ++ اول از قصد و نیتم
      ++ دوم از خدایی از حال من و نیتم خبر داره
      ++ سوم اینکه، من در دانشگاه فردوسی بهترین افراد در تمامی تخصص ها در کنار خودم دارم، و کافیه سر سوزن شک و شبهه ای واسم پیش بیاد، میشه یه جواب دقیق و مطمئن واسش یافت

..
      هرچند همین الان از طریق PAD (یه جورایی فــیس بــوک بروبچ دانشگاه فردوسی) میشه به جواب رسید ! ولی استاد مطمئن تره !!
      حالا شماها چرا به پروپای هم میپیچید؟؟؟
      هردوتون که دارید یه چیز میگید.
      بحث رو تموم کنید وگرنه تاپیک بسته میشه.
      از ما گفتن بود.
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :کمدین: نمایش پست ها
      حالا شماها چرا به پروپای هم میپیچید؟؟؟
      هردوتون که دارید یه چیز میگید.
      بحث رو تموم کنید وگرنه تاپیک بسته میشه.
      از ما گفتن بود.
      نه عزیز من

به این میگن «یه مباحثه دوستانه» (کاری که هر روز تو دانشگاه انجام میدیم)

یه بحثی شروع میشه، نظرات موافق و مخالف گفته میشه، و اگه همه ی جمع متوجه نباشن، تعدادی یافت میشن که بدونن چه جوری میشه بحث رو مدیریت کرد تا به یه نتیجه ی مطلوب رسید

(تازه این در مقابل یه نفر هستش، اگه تعداد زیاد بود خیلی بیشتر حال میداد، من خوراک این جور بحثام )

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه عزیز من

به این میگن «یه مباحثه دوستانه» (کاری که هر روز تو دانشگاه انجام میدیم)

یه بحثی شروع میشه، نظرات موافق و مخالف گفته میشه، و اگه همه ی جمع متوجه نباشن، تعدادی یافت میشن که بدونن چه جوری میشه بحث رو مدیریت کرد تا به یه نتیجه ی مطلوب رسید

(تازه این در مقابل یه نفر هستش، اگه تعداد زیاد بود خیلی بیشتر حال میداد، من خوراک این جور بحثام )

پس چرا من سوال پرسیدم جبهه گرفتی؟؟؟
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن