خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

      نمایش مشخصات

      تقویت حافظه با گیاهان دارویی

      گیاهان از دیرباز به دلیل داشتن مواد معدنی و خالص خود به عنوان داروهای طبیعی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. حال مصرف برخی از گیاهان به دلیل داشتن خواص دارویی و طبیعی خود برای درمان بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر بسیار حائز اهمیت است از این رو در این گزارش به معرفی برخی از گیاهانی پرداختیم که تاثیر شگرفی بر تقویت حافظه فرد به خصوص بیماران آلزایمری دارند.


      آویشن
      گیاه آویشن به دلیل داشتن طبیعت گرم، خاصیت محرک سیستم عصبی مرکزی و مقوی اعصاب، قدرت تحریک کنندگی بالایی دارد که باعث تقویت حافظه فرد می‌شود. وجود تیمول در این گیاه از مواد موثر برای تقویت حافظه محسوب می‌شود.


      اکلیل کوهی
      طبیعت گرم و حشک، طعم تند و تیز و خاصیت محرک دستگاه عصبی و گردش خون این گیاه باعث شده که دارویی مفید و موثر جهت درمان اکثر بیماری‌ها و اختلالات عصبی و مغزی از جمله افسردگی، میگرن عصبی، استرس و ضعف قوای فکری و فراموشی باشد.


      انجیر
      این میوه درصد بالایی از مواد قندی دارد. به طوری که در صد گرم انجیر حدد ۷/۶ میلی گرم قند طبیعی وجود دارد و مصرف آن در هنگام انجام کارهای فکری می‌تواند بسیار مفید باشد. انجیر دارای ویتامین‌های آ، ب، ث و مواد معدنی مثل آهن، برم، منگنز و گوگرد است که برای بدن و سلول‌های مغزی مفید هستند.


      بادام
      54 درصد روغن، ۲۴ درصد مواد نشاسته‌ای، مقداری قند و صمغ و همچنین درصد بالایی از املاح نظیر فسفر، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، آهن ویتامین نیاسین در میوه شیرین بادام باعث شده که یکی از بهترین مواد طبیعی مقوی برای مغز و سلول‌های دستگاه اعصاب مرکزی باشد.


      چغندر
      مقدار زیاد فسفر و قند این گیاه کمک زیادی به مغز و درک مطالب، خاطرات و ثبت و ضبط مطالب می‌کند. این میوه همچنین برای درمان کم خونی و ضعف عمومی بدن موثر است.


      زعفران
      این گیاه به صورت گرم و خشک بوده و دارای خاصیت شادی بخش و تقویت کننده حواس و مغز و تنظیم کننده سلسله اعصاب است. زعفران خواب‌آور است و در رفع تشنج که منشا آن تحریکات مغز می‌باشد بسیار موثر است.


      سیر
      وجود ماده‌ای به نام الیسین موجب خاصیت آنتی بیوتیکی در سیر شده است. همچنین روغن فراوان موجود در سیر که الیله سولفید نام دارد از یک سو و غنی بودن این گیاه از سولفور و فسفر و آهن و کلسیم باعث شده که از هر ماده مقوی ضد میکربی شناخته شده دیگری موثر‌تر باشد به طوری‌که حتی الیسین موجود در آن قوی‌تر از پنی سیلین است.


      جین سینگ
      جین سینگ ریشه گیاهی چینی و مانند هویج زرد رنگ است. این گیاه به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد به نام ریشه زندگی نیز لقب گرفته است.از جین سینگ برای تقویت جسم و ذهن نیز استفاده می‌شود.

    2. Top | #2
      کاربر انجمن

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنونم ...و آفرین...

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    موضوعات مشابه

    1. پاسخ: 9
      آخرين نوشته: 22 دی 1396, 10:12
    2. پاسخ: 9
      آخرين نوشته: 25 مهر 1393, 13:20
    3. پاسخ: 11
      آخرين نوشته: 13 مهر 1393, 14:07
    4. پاسخ: 8
      آخرين نوشته: 20 خرداد 1393, 18:31
    5. پاسخ: 32
      آخرين نوشته: 11 فروردین 1393, 13:52

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن