خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

وضع من خیلی خرابه

سلام دوستان , راستش من از تابستان پارسال تا دو روز بعد امتحانات نوبت اول امسال با یکی دوست بودم که دیگه الان نیسم ولی یک تاوانی پرداخت کردم . من اصلا نتونستم درس بخونم منی که معدل پارسالم دوم شدم 18/80 شد امروز کارنامه دادن نوبت اول شدم 13/50 و حسابان و هندسه افتادم و جبرم 10 شد . شیمی و فیزیک هم 15 شدم ... جوری بود که من روم نشد به خانوادم بگم .. و ابروم رفته ولی از الان دو باره تصمیم گرفتم دوباره بشینم درس بخونم .. ولی این نمراتم نمی دونم چیکار کنم .. این نمراتم در معدل تاثیر دارن ؟ یکی کمک کنه من واقعا الان تو سردرگمی هستم .. واقعا ترسیدم.. می ترسم عقب باشم از بقیه .. نمی خوام اینجوری درس خودندم دامه پیدا کنه می خوام تغیرش بدم. چیکار کنم کمکم کنیز لطفا :yahoo (2):

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اگه منظورت تاثیر تو کنکور هست،باید بگم ترم اول تو کنکور تاثیر نداره،چون هماهنگ کشوری نیست و معدل کتبی محسوب نمیشه؛اما تو معدل کل دیپلم تاثیر داره
      در ضمن میتونی برسونی،نگران نباش )

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتما از الان تست هم کار کن برا کنکورت! ک مث ما چوبشو نخوری!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

حتما از الان تست هم کار کن برا کنکورت! ک مث ما چوبشو نخوری!

music only arash

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      اصولا یه قانونی هست ..اگه نوبت اول رو خراب کردی هر چقدر تلاش کنی نوبت دوم معدلت انچنان بالا نمیاد...

تو کنکور تاثیری نداره ولی تو معدل کلت تاثیر داره

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      توو کنکور که تاثیری نداره ولی همزمان با درسای این ترم درسایی که ضعیفم هسی رو بخونشون

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نگران نباش تاثیر نداره بشین واسه نوبت دومم عالی بخون.......باز تو خوب الان سرت ب سنگ خورد من ک سال چهارمم سرم ب سنگ نخورد الان سال دومیم خداروشکر کن زود حواست شده

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amoo نمایش پست ها
      سلام دوستان , راستش من از تابستان پارسال تا دو روز بعد امتحانات نوبت اول امسال با یکی دوست بودم که دیگه الان نیسم ولی یک تاوانی پرداخت کردم . من اصلا نتونستم درس بخونم منی که معدل پارسالم دوم شدم 18/80 شد امروز کارنامه دادن نوبت اول شدم 13/50 و حسابان و هندسه افتادم و جبرم 10 شد . شیمی و فیزیک هم 15 شدم ... جوری بود که من روم نشد به خانوادم بگم .. و ابروم رفته ولی از الان دو باره تصمیم گرفتم دوباره بشینم درس بخونم .. ولی این نمراتم نمی دونم چیکار کنم .. این نمراتم در معدل تاثیر دارن ؟ یکی کمک کنه من واقعا الان تو سردرگمی هستم .. واقعا ترسیدم.. می ترسم عقب باشم از بقیه .. نمی خوام اینجوری درس خودندم دامه پیدا کنه می خوام تغیرش بدم. چیکار کنم کمکم کنیز لطفا :yahoo (2):
      هه هه هه چقد ما شبیه هم هستیم منم عین شوما درسم خیلی افت کرد ولی نیفتادم

مشکلی نیس عزیز ، از الان واسه نهایی تمرکز کن + یه دید موثر به کنکور هم کنارش ضمیمه کن

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      تاثیر نداره
      از الان بخای واسه امتحانات بخونی قطعن میشه ولی ساعتو زیاد کن یکم
      موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)