خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات

      یک سوال (زیست شناسی 1)


      سلام دوستای عزیز...
      .
      هههه
      .
      یه سوال داشتم....

      معلم زیستمون گفت:
      چرا وقتی دست به گوشت قرمز میزنیم ، دستمون رنگی نمیشه؟!؟
      اما...
      وقتی دستمون رو روی برگای چایی میکشیم رنگی میشه؟!؟
      یا حالا،،چایی خشک رو بریزیم تو آب جوش رنگ میده؟!؟
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      یه جواب علمی بدبد لطفـــــا...

    2. Top | #2

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فکر کنم بشه با فیزیک توجیهش کرد

      بچه به نظرتون این درسته :

      چون نیروی چسبندگی بین مولکول های سطح گوشت قرمز بیشتر از نیروی چسبندگی سطحی ( گوشت قرمز با دست انسان ) است پس مولکول های روی گوشت به دست انسان نمی چسبه ولی برعکسش تو چایی رخ میده.

    3. Top | #3
      کاربر انجمن

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      فکر کنم بشه با فیزیک توجیهش کرد

      بچه به نظرتون این درسته :

      چون نیروی چسبندگی بین مولکول های سطح گوشت قرمز بیشتر از نیروی چسبندگی سطحی ( گوشت قرمز با دست انسان ) است پس مولکول های روی گوشت به دست انسان نمی چسبه ولی برعکسش تو چایی رخ میده.
      .
      .
      به نظر عقلانی میاد...

    4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط cRAzY.boY نمایش پست ها

      سلام دوستای عزیز...
      .
      هههه
      .
      یه سوال داشتم....

      معلم زیستمون گفت:
      چرا وقتی دست به گوشت قرمز میزنیم ، دستمون رنگی نمیشه؟!؟
      اما...
      وقتی دستمون رو روی برگای چایی میکشیم رنگی میشه؟!؟
      یا حالا،،چایی خشک رو بریزیم تو آب جوش رنگ میده؟!؟
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      یه جواب علمی بدبد لطفـــــا...
      به نظرم چون رنگ گوشت ناشي از پروتئين هاي درشت هستش که نميتونن از غشا خارج شن ولي رنگ چاي مولکول هاي شيميايي بسيار کوچک تر از پروتئين هستن و به راحتي به وسيله اختلاف غلظت(بين رطوبت پوست و سيتوسل) ميتونن از غشا عبور کنن و انگشتو رنگي کنن.

    5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط cRAzY.boY نمایش پست ها

      سلام دوستای عزیز...
      .
      هههه
      .
      یه سوال داشتم....

      معلم زیستمون گفت:
      چرا وقتی دست به گوشت قرمز میزنیم ، دستمون رنگی نمیشه؟!؟
      اما...
      وقتی دستمون رو روی برگای چایی میکشیم رنگی میشه؟!؟
      یا حالا،،چایی خشک رو بریزیم تو آب جوش رنگ میده؟!؟
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      یه جواب علمی بدبد لطفـــــا...

      به این دلیل که در واکونل های سلول های برگ چایی رنگیزه داریم و کشیدن باعث تراوش و ترکیدن و... میشه و رنگ میده

      و این قضیه برای سلول های گوشت در نظر گرفته نمیشه !

    6. Top | #6
      کاربر انجمن

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      به نظرم چون رنگ گوشت ناشي از پروتئين هاي درشت هستش که نميتونن از غشا خارج شن ولي رنگ چاي مولکول هاي شيميايي بسيار کوچک تر از پروتئين هستن و به راحتي به وسيله اختلاف غلظت(بين رطوبت پوست و سيتوسل) ميتونن از غشا عبور کنن و انگشتو رنگي کنن.

      نقل قول نوشته اصلی توسط parsatighe نمایش پست ها
      به این دلیل که در واکونل های سلول های برگ چایی رنگیزه داریم و کشیدن باعث تراوش و ترکیدن و... میشه و رنگ میده

      و این قضیه برای سلول های گوشت در نظر گرفته نمیشه !
      .
      .
      .
      مرسی از جواب هاتون...!
      دومی رو بیشتر قبول دارم

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن