من سر دوراهی موندم بین ریاضی آفبا و منتظری !!!یکی از آفبا تعریف میکنه یکی از ریاضی منتظری !!!
اونا که ریاضی آفبارو خریده بودن و قرار بود بهم خبر بدین پس چی شد!! سال تموم شد زود باشید دیگ !!!
من سر دوراهی موندم بین ریاضی آفبا و منتظری !!!یکی از آفبا تعریف میکنه یکی از ریاضی منتظری !!!
اونا که ریاضی آفبارو خریده بودن و قرار بود بهم خبر بدین پس چی شد!! سال تموم شد زود باشید دیگ !!!
اگه نمونه تدریس دارن نگاه کن ببین با کدومشون راحت تری ولی مطمئن باش هیچکدوم از اینا از اسمون نیفتادن! فقط از یه بیانی که درکش برای دانش اموز راحتتره استفاده کردن. اکثرا سطح تدریسشون مثل همدیگس
من همشون رو دیدم و منتظری رو هم الان دارم.
آقبا رو سروش موئینی در حدی تدریس نکرده که بتونی باهاش تست های خیلی سبز رو حل کنی ولی ریاضی مسعودی طوریه که اگه مباحثش رو نگاه کنی با تست های متنوعی که حل میکنه بلافاصله آماده میشی برای تست های خیلی سبز ( و یا حتی کنکور )
توصه میکنم ریاضی مسعودی رو بگیری
اینا رو داره فعلا:
تصاعد - دنباله - حد و پیوستگی - مشتق - مجانب - کاربرد مشتق و یکی دوتا مبحث دیگه
اگه روشون وقت کافی بزاری + هندسه ایزدی رو تماشا کنی و آمار رو در حد معمولی بخونی برای قبولی در پزشکی تهران درصد ریاضیت کافی میشه. تازه ریاضی دکتر اکبری هم مال همون موسسه هست که لگاریتم و ماتریس و احتمال و تابع و ... رو شامل میشه اونم عالیه نسبت به منتظری و آفبا.
ریاضی منتظری و آفبا به درد کسایی میخوره که هیچی از ریاضی نمیدونن و میخوان فقط امتحان نهایی بتونن 10 رو بگیرن.
ریاضی مسعودی رو دارم !!!! مسعودی واس من که پایم ضعیفه خوب نیس !!! همش تکنیکی !!!کنکور ۹۳ هم نشون داد که دیگ جای تکنیک تو کنکور کم رنگ شد!!!
تو فرصت برابر مدرس ریاضی که اومده بود میگفت ریاضی کنکور تجربی ۹۳ شاید ۱۰ درصدشو با راه های تکنیکی بشه حل کرد و ۹۰ درصدش راه حل مفهومی و دو سه خطی داره !!!!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
همه ی اینایی که گفتی رو دارم !!! ولی ب درد من نمیخوره !!!! مسعودی خیلی دی وی دیاش زیاد !!! کل ریاضی کنکور آسان است و دارم حدود ۷۰ تا ۸۰ تا دی وی دی دو ساعتس !!!بس که تکنیک میگن گیج میشی !!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)