دوستان من چون نمیتونم کلاس خصوصی برم میخوام از روی دی وی دی های موسسه ها بخونم شما راهنمایی کنید بگید چه زیستی رو بخرم و بخونم![]()
عمارلو ( آفبا)
فرهاديان(آفبا)
فراهاني(پرواز كنكوري ها )
چلاجور(افبا)
آرام فر ( ونوس)
دادگستري ( گينا)
عرفان اكبري ( گيلنا)
ميوه چي (پرواز)
زحمتكش ( مكتبستان)
دربندي
دوستان من چون نمیتونم کلاس خصوصی برم میخوام از روی دی وی دی های موسسه ها بخونم شما راهنمایی کنید بگید چه زیستی رو بخرم و بخونم![]()
والا زیست همش تو کتابِ، کلاس و دی وی دی زیاد مهم نیست، فقط و فقط نحوه و مقدارِ خوندن خودت از کتاب درسی مهمِ
کتابای کمکی خوبی هم موجودِ: همایش نشر دریافت، الگو، ویرایش های جدید خیلی سبز...
خوب بخون فقط
قطعن نحوه ی خوندنت مشکل داره، چون نمیشه گفت اصلن تواناییشو نداری چون شیمیُ حداقل خوب زدی
پس بهتره قبل از اینکه دیر بشه از کتابایی که معرفی کردم استفاده کنی
1. کتاب درسی خوب بخون حتی اگه نمیتونی خیلی مفهومی خیلی ترکیبی بخونی ولی حداقل متن کتابُ کامل حفظ باش
2. از نکات مفهومی و ترکیبی کتاب همایش دریافت استفاده کن
3. تست های کتاب الگو رو بزن، بصورت مجموعه ای، مثلن 50 تا بزن و خوب بررسی کن، وقتی میگم خوب یعنی اینکه فقط پاسخنامه نخونی، بلکه کتاب درسیُ هم باز کن جواب سوالات رو از تو کتاب پیدا کن و نکات مفهومی و ترکیبیُ تو کتاب بنویس
4. تستای خوب و نکته دار رو علامت بزن
5. خلاصه نویسی نمیخواد، فقط نکات مهم و کلمات کلیدی مثلِ قیدها و صفاتُ علامت بزن
6. آزمون شرکت کن و خیلی خیلی دقیق سوالاتُ بررسی کن، بازم کتابت باز باشه
7. موفق باشی!
خب کتاب همایش در واقع کتابی برای جمع بندیِ که نکات مفهومی و ترکیبیُ بصورت خیلی خلاصه بیان کرده، ولی خیلی سبز درسنامه های آموزشی داره که مفصل توضیح داده و البته تستای زیاد با پاسخنامه ی کامل که باز همایش چنین چیزی نداره، پس بهتره مقایسه نشن!
البته خیلی سبز سوم در حال حاضر خوبه و نه دوم و پیش که دیگه قدیمی شدن
مشکل کتابهای خیلی سبز تستهای یک کلمه ای و نه چندان استانداردشه در حال حاضر کتابی که درسنامه ی خوب داشته باشه چیه
ویرایش توسط MEHRD@D : 27 شهریور 1393 در ساعت 15:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)