سلام
با تشکر از دعوت دوست عزیزم @Forgotten
1)خیلی منطقی فکر میکنم و از اون منطقی تر عمل میکنم بخاطر همین بهم تهمت بی احساسی میزنن(با احساس بودن با احساسی بودن فرق داره)
2)خیلی خیلی کم حرف و درون گرا هستم و همین طور شوخ طبع
3)تصمیمم برای آینده اینه که اگه خدا بخواد و بتونم تو رشه ای که مورد علاقم هست تحصیل کنم،تمام فکر و ذهنمو بهش اختصاص بدم و در نهایت عازم المان شم و بعد تحصیل برگردم ایران.از ازدواجم خوش نمیاد
4)رشته ای که بهش علاقه دارم بخاطر اینه که توش میتونم بیشترین ارتباطو با مردم داشته باشم و کمکشون کنم(خودم سختی زیاد دیدم)
5)از 7 چیز متنفرم(لفظ خوبی نیست ولی مجبورم):دروغ-زیاده روی در شوخی-مسائل جنس*ی-تقلید کورکورانه-کنکوری هایی که موفق میشن درنهایت در حیطه کنکور فعالیت میکنن(خائنان به کشورن این جور انسانها)-انسانهای پر مدعا-کسانی که فقط بخاطر علاقه به زیست وارد رشته های درمانی میشن
6)حرفه ای شنا میکنم
7)خانواده ی مذهبی ای دارم و با میل خودم همین روشو پیش گرفتم(اتفاقا پدرم ریش و تسبیحو لباس روی شلوار نداره اما کلا اهمیت میدیم به اخلاق های مذهبی ولی اهل هیئت و اینجور حرفا نیستیم)
8)در بیرون خونه خیلی رسمی و مودبانه رفتار میکنم و در خانه هم خودمانی
9)فوق العاده فنّی هستم و همه کاری انجام میدم(حتی HardWare)
10)خیلی حواسم به دور و برم هست
11)به نظم اهمیت میدم و گاهی شایدوارد مرز وسواس بشم
12)روی اینکه کارا روی نظم پیش بره حساسم و اگه اتفاق غیرمنتظره ای بیفته بهم میریزم
13)صرفه جو هستم و از لحاظ خواسته هام مراعات خانوادمو میکنم
14)کمی تنبلم و از روی تنبلی شاید تا ظهر از پشت میزم مطالعه پا نشم
15)خانوادگی سحرخیزیم و زود هم میخوابیم
16)از اینکه اتفاق غیر منتظره ای برای من و خانوادم بیفته ترس دارم
17)دوش گرفتن تنها راه آرامش فکریمه(کلا آب آرامش بخشه برام)
18)خیلی دوست دارم متفاوت و خلاقانه رفتار کنم ولی اصلا بخاطر جلب توجه نیست چون 99%شو کسی خبر نداره
19)بیشتر از زبان فارسی و زیست به چیزی علاقه ندارم
20)به سختی اعتماد میکنم و تعمیم این قضیه تو درسم اینه که تا نکته ای رو از صحتش مطمئن نشم ازش استفاده نمیکنم و سر این قضیه با بعضا معلما مخالفت میکنم
یه چیزی موند که شماره نمیزنم تا بیشتر نشه
اینکه خیلی تاکید دارم منظورمو دقیق منتقل کنم واس همین کامل نویسی میکنم و توضیح کاملی میدم و واس همین زیاد از پرانتز استفاده میکنم
#موفق_باشید

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)
.gif)
.gif)
به به .gif)

.gif)

.gif)
.gif)

.gif)
.gif)