خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mister_ali نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییتون

اما چند سوال!!!یعنی شما تخته سیاه پایه رو به گاج ترجیح میدید؟؟؟
      بعد اینکه نشر الگو حسابان به نظرم جواب هاش خیلی خوب نیستن..درسته؟
      برای هندسه هم من هیچ که نمی خونم 40 میزنم اما وقتی میخونم 50تا 60.....برا همین میگم خوندنم بی اثره!!!!!!!!نظرشما چیه؟
      جبر حتی یه تست نزده بودم اما این آزمون 70 زدم.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اتفاقا من هندسه رو دوس دارم....
      داداش منم دوست دارم بهت فکر کردن و با استدلال حرف زدن رو یاد میده اما سخته علاقه که تنها مهم نیست

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون

برای هندسه هم من هیچ که نمی خونم 40 میزنم اما وقتی میخونم 50تا 60.....برا همین میگم خوندنم بی اثره!!!!!!!!نظرشما چیه؟

اتفاقا من هندسه رو دوس دارم....
      منم خیلی دوست دارم به قول خودت نخونده درصد 40 تا 50 میزنم ولی واقعا تستاش سخته...اکثرا هم نمیخونن

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood66 نمایش پست ها
      به نظر من هندسه 1و2 رو که زیاد خودتو خسته نکن حق داری اگر هم خواستی وقت بزاری.فقط آبی کانون که تست کنکور باشه.اگه آبی رو زدی بعد برو نشر الگو ولی اولویتت کنکور.
      برای حسابان حق داری چون گاج شاید سوالاش خوب باشه اما درسنامه و پاسخنامه خیلی بدرد نخوری داره میاد برای یه صفحه سوال 10 صفحه نکته میگه دریغ از اینکه شما سر جلسه کنکور اسم و فامیلتم یادت میره.بنظرم منبعتو عوض کنی بهتره.اول 30 آبی کانون رو بگیر اگه تستای کنکور تموم شد یه کتاب دیگه مث تخته سیاه یا نشر الگو.
      خیلی سبزم به نظرم خیلی دیگه در ایده و خلاقیت ولخرجی کردن از استاندارد کنکور خارج حیف که وقتتو با خیلی سبز تلف کنی
      بانظرت موافقم...خیلی سبز کتاب اموزشش که من دارم واقعا درسنامه هاش سخته...برا دیفرانسیل تخته سیاه دارم خیلی بهتره...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood66 نمایش پست ها
      داداش منم دوست دارم بهت فکر کردن و با استدلال حرف زدن رو یاد میده اما سخته علاقه که تنها مهم نیست
      نمی دونم چی بگم!!!!!اما به تستاش نیاز دارم!!!!پس باید بخونم....
      آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که برای خنداندن گلی آسمان را می گریاند

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمی دونم چی بگم!!!!!اما به تستاش نیاز دارم!!!!پس باید بخونم....
      همین وقتو برای ریاضی 2 و امار و حسابان بذاری به نظرم جبران میشه

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahshad نمایش پست ها
      منم خیلی دوست دارم به قول خودت نخونده درصد 40 تا 50 میزنم ولی واقعا تستاش سخته...اکثرا هم نمیخونن

بانظرت موافقم...خیلی سبز کتاب اموزشش که من دارم واقعا درسنامه هاش سخته...برا دیفرانسیل تخته سیاه دارم خیلی بهتره...
      منظورم سطحش نبود اگه سطحو بخوای در نظر بگیری که خوشخوان سخت تره.
      سخت باشه استاندارد ولی استاندارد باشه که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه.
      اما بلا نسبت دوستان مورد داشتیم از کتابای خیلی سبز استفاده کرده نتایج خیلی قهوه ای بدست آورده

نقل قول نوشته اصلی توسط mahshad نمایش پست ها
      همین وقتو برای ریاضی 2 و امار و حسابان بذاری به نظرم جبران میشه
      چرا دو بار جواب میدی عایا؟!

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام به همه

یه مشکل اساسی دارم والا درس که می خونم هرچی میخونم تاثیر داره یعنی نتیجشو میبینم تو آزمون خودم هم احساس میکنم رشد کردم تو اون درس بجز حسابان وریاضی2 و هندسه 1و2...
      هم اینکه چیزایی که میخونم خیلی زود فراموشم و احساس میکنم با اولم هیچ تفوتی نداشتم و چیز خاصی یاد نگرفتم... تازه تست ها اشکال دار اینها رو به راحتی فراموش میکنم و آزمون هم نتیجه خیلی عالی نمیگرم حسابان و ریاضی 2رو از رو گاج سفید میخونم
      هندسه 1و 2 هم فار دارم نشر الگو هم دارم اما دوتاشون نچسبآ....
      اینم بگم که تشریحم بد نیست.

به نظر شما برای رسیدن به درصد بالای 70 چیکار باید کنم؟مشکل کارم کجاس؟؟؟
      اولا که باید بدونی درصد بالای 70 رشته ریاضی کار سختیه اما در هر حال برای اوردن درصد عالی چند تا کار زیر رو پیشنهاد می کنم ...
      1 . ابتدا مطلب ریاضی رو از روی جزوه معلم خودت بخون ( جزوه دیگه ای از کسی نمی خواد بگیری فقط جزوه معلم خودت اگه نداشتی یا معلمت خوب نبود جزوه نمی خواد و برو سراغ کتاب های کمک درسی )
      2 . بعد از روی منیع اموزش کمک درسی که معبتر باشه و خودت باهاش راحت تر کنار بیای دقیق تر و نکته سنج تر دقیق خوب بخون !
      3 . بعد چند تا تست اموزشی بزن و راه حل اون رو دقیق بررسی کن !
      4 . یک روز بعد مجدد اون مطلب رو یه مرور چند دقیقه ای کن و شروع به تست تمرینی کن و هر جور شده تست رو خودت حل کن ( هیچوقت همون اول نرو سراغ پاسخ تشریحی )

در کل برای درس ریاضیات باید فقط و فقط تست تمرین کنی یعنی حتی سعی کن اگه سال دیگه میری مدرسه خوب سر کلاس درس رو بفهمی که همون روز بعد کلاس یه راست بری سر تست هاش !
      تست هایی هم که استفاده می کنی اولویتت تست سراسری باشه و تمرین های کتاب رو هم خوب به دقت بررسی کن !
      موفق باشی
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vseo نمایش پست ها
      اولا که باید بدونی درصد بالای 70 رشته ریاضی کار سختیه اما در هر حال برای اوردن درصد عالی چند تا کار زیر رو پیشنهاد می کنم ...
      1 . ابتدا مطلب ریاضی رو از روی جزوه معلم خودت بخون ( جزوه دیگه ای از کسی نمی خواد بگیری فقط جزوه معلم خودت اگه نداشتی یا معلمت خوب نبود جزوه نمی خواد و برو سراغ کتاب های کمک درسی )
      2 . بعد از روی منیع اموزش کمک درسی که معبتر باشه و خودت باهاش راحت تر کنار بیای دقیق تر و نکته سنج تر دقیق خوب بخون !
      3 . بعد چند تا تست اموزشی بزن و راه حل اون رو دقیق بررسی کن !
      4 . یک روز بعد مجدد اون مطلب رو یه مرور چند دقیقه ای کن و شروع به تست تمرینی کن و هر جور شده تست رو خودت حل کن ( هیچوقت همون اول نرو سراغ پاسخ تشریحی )

در کل برای درس ریاضیات باید فقط و فقط تست تمرین کنی یعنی حتی سعی کن اگه سال دیگه میری مدرسه خوب سر کلاس درس رو بفهمی که همون روز بعد کلاس یه راست بری سر تست هاش !
      تست هایی هم که استفاده می کنی اولویتت تست سراسری باشه و تمرین های کتاب رو هم خوب به دقت بررسی کن !
      موفق باشی
      منم تقریبا همین روشمه اما نمی دونم!!!!!چرا!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      منم تقریبا همین روشمه اما نمی دونم!!!!!چرا!!!!!!!!!!!!!!!!
      پس تست زدنتو بیشتر کن و سعی کن تست ها رو به زمان بزنی یعنی برای هر تست زمان بگیر تا سرعتت هم بالا بره و دقتت بیشتر میشه البته اولش ممکنه اشتباه کنی و وقت کم بیاری اما بعدش درست می شه...
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

9. Top | #24
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون

ترجیح ندادم گفتم شما بعد از این که کتاب رو کامل خوندین با توجه به شناختی که از این کتاب دارم باز هم نیاز به کار دارین تا به سطح مورد نظرتون برسید ...پس اول همون گاج رو بخونید ! اعتماد به منبع خیلی مهمه ! بعد از اون اگه به تسلط نرسیدین میتونید از یه سری کتاب دیگه مثل همین تخته سیاه استفاده کنید.

من خودم باهاش مشکلی نداشتم ! مناسب توضیح داده بود به نظرم ...البته بعضی جاها گنگه ولی اونم اگه کتاب رو پیوسته بخونید این مشکل حل میشه.

خوندنتون بی اثر نیست ! در مورد درصد های آزمون های آزمایشی هم مهم نیست ! چون مخصوصا قلمچی کلا با کنکور فرق داره مدل سوالای هندسش ! ...برای هندسه باید واقعا وقت گذاشت و جدا از یاد گرفتن مطالب و قضایای موجود در کتاب باید ذهنتون رو منظم و به قول معروف هندسی کنید و همچنین خلاقیتتون را تا حد زیادی بالا ببرید ! برای همین عده ای هندسه رو حذف میکنن از برنامه ولی به نظر من اصلا حذف نکنید بلکه وقتی بقیه از یه چیزی میترسن و فرار میکنن شما وایسا و مقابله کن ...این جوری از دو جهت برتری پیدا میکنی ! کار سختی هم نیست ! کافیه به صورت منظم سوالات خوب هندسه رو حل کنید تا فکرتون ابتکار حل سوالات رو یاد بگیره 1 همون شبی نیم ساعت به نظرم میتونه کولاک کنه !

در مورد جبر هم بازم میگم این درصدای آزمون آزمایشی رو بریزید دور ! اگه استاندارد بود برای کسی که هیچی نخونده 70 نمیشد ! پس شما خیلی خوب و جدی کار کنید مخصوصا اینکه مفاهیم جبر پایه و اساس مفاهیم گسسته هستند که خیلی ها چون این مفاهیم پایه ای رو بهش توجه نمی کنند از درس گسسته و سوالای ابتکاریش فراری هستند .
      ویرایش توسط mk.meydani : 26 مرداد 1393 در ساعت 17:05

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      ترجیح ندادم گفتم شما بعد از این که کتاب رو کامل خوندین با توجه به شناختی که از این کتاب دارم باز هم نیاز به کار دارین تا به سطح مورد نظرتون برسید ...پس اول همون گاج رو بخونید ! اعتماد به منبع خیلی مهمه ! بعد از اون اگه به تسلط نرسیدین میتونید از یه سری کتاب دیگه مثل همین تخته سیاه استفاده کنید.

من خودم باهاش مشکلی نداشتم ! مناسب توضیح داده بود به نظرم ...البته بعضی جاها گنگه ولی اونم اگه کتاب رو پیوسته بخونید این مشکل حل میشه.

خوندنتون بی اثر نیست ! در مورد درصد های آزمون های آزمایشی هم مهم نیست ! چون مخصوصا قلمچی کلا با کنکور فرق داره مدل سوالای هندسش ! ...برای هندسه باید واقعا وقت گذاشت و جدا از یاد گرفتن مطالب و قضایای موجود در کتاب باید ذهنتون رو منظم و به قول معروف هندسی کنید و همچنین خلاقیتتون را تا حد زیادی بالا ببرید ! برای همین عده ای هندسه رو حذف میکنن از برنامه ولی به نظر من اصلا حذف نکنید بلکه وقتی بقیه از یه چیزی میترسن و فرار میکنن شما وایسا و مقابله کن ...این جوری از دو جهت برتری پیدا میکنی ! کار سختی هم نیست ! کافیه به صورت منظم سوالات خوب هندسه رو حل کنید تا فکرتون ابتکار حل سوالات رو یاد بگیره 1 همون شبی نیم ساعت به نظرم میتونه کولاک کنه !

در مورد جبر هم بازم میگم این درصدای آزمون آزمایشی رو بریزید دور ! اگه استاندارد بود برای کسی که هیچی نخونده 70 نمیشد ! پس شما خیلی خوب و جدی کار کنید مخصوصا اینکه مفاهیم جبر پایه و اساس مفاهیم گسسته هستند که خیلی ها چون این مفاهیم پایه ای رو بهش توجه نمی کنند از درس گسسته و سوالای ابتکاریش فراری هستند .

بی نظیر توضیح دادی شدیدا ممنون..مخصوصا اینکه گفتی اعتماد!!!!و اینکه بعضی وقتها گنگه بعد حل میشه اینو دقیقا تجربه کردم وقتی چیز رو متوجه نمیشم میرم جلوتر یادش میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط یه چیز دیگه برا دیف هم اول گاج یا اول تخته سیاه چون خیلی ها میگن مهندس مهربان دیف رو بهتر کار کرده!!!!!!!

11. Top | #26
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بی نظیر توضیح دادی شدیدا ممنون..مخصوصا اینکه گفتی اعتماد!!!!و اینکه بعضی وقتها گنگه بعد حل میشه اینو دقیقا تجربه کردم وقتی چیز رو متوجه نمیشم میرم جلوتر یادش میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط یه چیز دیگه برا دیف هم اول گاج یا اول تخته سیاه چون خیلی ها میگن مهندس مهربان دیف رو بهتر کار کرده!!!!!!!

واقعا نمیدونم ! به نظرم این دو کتاب انتخاب بینشون واقعا سلیقه ایه ! هر دوشون خوبن ... ولی من جدیدا کتاب چاپ جدید نشر الگو دیفرانسیل ( دوجلدی ) رو دیدم واقعا خوب بود ! مولف هاشم 4 مولف واقعا حرفه ای هستند ! البته نخوندم ولی به نظرم خیلی کتاب جالبی اومد ...و سطحش هم فکر کنم از گاج و تخته سیاه بالاتر باشه که برای کنکور های اخیر مناسب تره ....بازم ولی میگم تو درسی مثل ریاضی کتاب استاندارد و غیر استاندارد نداریم ! هرچی سوال بیشتر حل کنی و سوالای بهتر و سخت تری حل کنید به نفعتونه ! چون قرار نیست چیزی رو برای سر جلسه حفظ کنید قراره حل مساله رو تمرین کنید.

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا نمیدونم ! به نظرم این دو کتاب انتخاب بینشون واقعا سلیقه ایه ! هر دوشون خوبن ... ولی من جدیدا کتاب چاپ جدید نشر الگو دیفرانسیل ( دوجلدی ) رو دیدم واقعا خوب بود ! مولف هاشم 4 مولف واقعا حرفه ای هستند ! البته نخوندم ولی به نظرم خیلی کتاب جالبی اومد ...و سطحش هم فکر کنم از گاج و تخته سیاه بالاتر باشه که برای کنکور های اخیر مناسب تره ....بازم ولی میگم تو درسی مثل ریاضی کتاب استاندارد و غیر استاندارد نداریم ! هرچی سوال بیشتر حل کنی و سوالای بهتر و سخت تری حل کنید به نفعتونه ! چون قرار نیست چیزی رو برای سر جلسه حفظ کنید قراره حل مساله رو تمرین کنید.

شرمنده اخلاق ورزشیت!!!!!!!!

میدونم ممکنه الان دیگه فوش بدی اما یه سوال دیگه هم دارم!!!!!!!!!!!!:yahoo (4)::yahoo (4):

گاج ریاضی 2 وحسابان خیلی نکته ای و چیز حفظی گفته برا هر مبحثی کلی نکته گفته (مثلا ترکیب توابع که اصلا چیز حفظی نداره این 10 نکته حفظی گفته سایر مباحث هم همینجور)...حفظشون که کاری نزدیک به محاله اما اگه حفظ نکنیم چه جوری سوال هایی که با توجه با اون نکات حل میشن باید برخورد کرد؟؟؟

13. Top | #28
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شرمنده اخلاق ورزشیت!!!!!!!!

میدونم ممکنه الان دیگه فوش بدی اما یه سوال دیگه هم دارم!!!!!!!!!!!!:yahoo (4)::yahoo (4):

گاج ریاضی 2 وحسابان خیلی نکته ای و چیز حفظی گفته برا هر مبحثی کلی نکته گفته (مثلا ترکیب توابع که اصلا چیز حفظی نداره این 10 نکته حفظی گفته سایر مباحث هم همینجور)...حفظشون که کاری نزدیک به محاله اما اگه حفظ نکنیم چه جوری سوال هایی که با توجه با اون نکات حل میشن باید برخورد کرد؟؟؟
      استنباط ! باید اثبات و دلیل وجود همه ی نکته ها رو بدونی و بتونی برای هر سوال با توجه به مفهومی که یاد گرفتی استنباط کنی ، کم کم وقتی چند سوال رو دیدی که همشون توش از یه رابطه ی خاص استفاده میشه خود به خود اون نکته حفظت میشه ! این جور حفظ کردن خیلی فرق داره با اینکه قبل از سوال حل کردن درسنامه رو دست بگیری و هی رابطه ها رو بخونی تا یه رابطه رو حفظ کنی در حالی که حتی اگه یادت بمونه هم بلد نیستی چطور ازش تو حل مساله استفاده کنی !

14. Top | #29
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میگم یه سوال: من که منبعم رو بهت گفته بودم. برای دیف نشرالگو قدیمی ینی چاپ پارسال رو دارم. البته فقط جلد اولش. حالا به نظرت خیلی با این جدیده که ریاضی پایه هم داره فرق کرده؟ مشکلی با عوض کردنش ندارم و از روی چاپ قدیمی هم هنوز خیلی نخوندم. عوضش کنم؟

15. Top | #30
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      میگم یه سوال: من که منبعم رو بهت گفته بودم. برای دیف نشرالگو قدیمی ینی چاپ پارسال رو دارم. البته فقط جلد اولش. حالا به نظرت خیلی با این جدیده که ریاضی پایه هم داره فرق کرده؟ مشکلی با عوض کردنش ندارم و از روی چاپ قدیمی هم هنوز خیلی نخوندم. عوضش کنم؟
      نه نمیخواد عوض کنی ! این کتاب جدیدشون یه کم خوشگل تره ! ولی فکر نکنم از نظر محتوا با اون قبلی ها فرق بکنه ! تازه ریاضی پایه هم که داری ! بازم اگه خواستی بخر !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن