منم خیلی دوست دارم به قول خودت نخونده درصد 40 تا 50 میزنم ولی واقعا تستاش سخته...اکثرا هم نمیخونن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بانظرت موافقم...خیلی سبز کتاب اموزشش که من دارم واقعا درسنامه هاش سخته...برا دیفرانسیل تخته سیاه دارم خیلی بهتره...
آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که برای خنداندن گلی آسمان را می گریاند
منظورم سطحش نبود اگه سطحو بخوای در نظر بگیری که خوشخوان سخت تره.
سخت باشه استاندارد ولی استاندارد باشه که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه.
اما بلا نسبت دوستان مورد داشتیم از کتابای خیلی سبز استفاده کرده نتایج خیلی قهوه ای بدست آورده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا دو بار جواب میدی عایا؟!
اولا که باید بدونی درصد بالای 70 رشته ریاضی کار سختیه اما در هر حال برای اوردن درصد عالی چند تا کار زیر رو پیشنهاد می کنم ...
1 . ابتدا مطلب ریاضی رو از روی جزوه معلم خودت بخون ( جزوه دیگه ای از کسی نمی خواد بگیری فقط جزوه معلم خودت اگه نداشتی یا معلمت خوب نبود جزوه نمی خواد و برو سراغ کتاب های کمک درسی )
2 . بعد از روی منیع اموزش کمک درسی که معبتر باشه و خودت باهاش راحت تر کنار بیای دقیق تر و نکته سنج تر دقیق خوب بخون !
3 . بعد چند تا تست اموزشی بزن و راه حل اون رو دقیق بررسی کن !
4 . یک روز بعد مجدد اون مطلب رو یه مرور چند دقیقه ای کن و شروع به تست تمرینی کن و هر جور شده تست رو خودت حل کن ( هیچوقت همون اول نرو سراغ پاسخ تشریحی )
در کل برای درس ریاضیات باید فقط و فقط تست تمرین کنی یعنی حتی سعی کن اگه سال دیگه میری مدرسه خوب سر کلاس درس رو بفهمی که همون روز بعد کلاس یه راست بری سر تست هاش !
تست هایی هم که استفاده می کنی اولویتت تست سراسری باشه و تمرین های کتاب رو هم خوب به دقت بررسی کن !
موفق باشی
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
ترجیح ندادم گفتم شما بعد از این که کتاب رو کامل خوندین با توجه به شناختی که از این کتاب دارم باز هم نیاز به کار دارین تا به سطح مورد نظرتون برسید ...پس اول همون گاج رو بخونید ! اعتماد به منبع خیلی مهمه ! بعد از اون اگه به تسلط نرسیدین میتونید از یه سری کتاب دیگه مثل همین تخته سیاه استفاده کنید.
من خودم باهاش مشکلی نداشتم ! مناسب توضیح داده بود به نظرم ...البته بعضی جاها گنگه ولی اونم اگه کتاب رو پیوسته بخونید این مشکل حل میشه.
خوندنتون بی اثر نیست ! در مورد درصد های آزمون های آزمایشی هم مهم نیست ! چون مخصوصا قلمچی کلا با کنکور فرق داره مدل سوالای هندسش ! ...برای هندسه باید واقعا وقت گذاشت و جدا از یاد گرفتن مطالب و قضایای موجود در کتاب باید ذهنتون رو منظم و به قول معروف هندسی کنید و همچنین خلاقیتتون را تا حد زیادی بالا ببرید ! برای همین عده ای هندسه رو حذف میکنن از برنامه ولی به نظر من اصلا حذف نکنید بلکه وقتی بقیه از یه چیزی میترسن و فرار میکنن شما وایسا و مقابله کن ...این جوری از دو جهت برتری پیدا میکنی ! کار سختی هم نیست ! کافیه به صورت منظم سوالات خوب هندسه رو حل کنید تا فکرتون ابتکار حل سوالات رو یاد بگیره 1 همون شبی نیم ساعت به نظرم میتونه کولاک کنه !
در مورد جبر هم بازم میگم این درصدای آزمون آزمایشی رو بریزید دور ! اگه استاندارد بود برای کسی که هیچی نخونده 70 نمیشد ! پس شما خیلی خوب و جدی کار کنید مخصوصا اینکه مفاهیم جبر پایه و اساس مفاهیم گسسته هستند که خیلی ها چون این مفاهیم پایه ای رو بهش توجه نمی کنند از درس گسسته و سوالای ابتکاریش فراری هستند .
ویرایش توسط mk.meydani : 26 مرداد 1393 در ساعت 17:05
بی نظیر توضیح دادی شدیدا ممنون..مخصوصا اینکه گفتی اعتماد!!!!و اینکه بعضی وقتها گنگه بعد حل میشه اینو دقیقا تجربه کردم وقتی چیز رو متوجه نمیشم میرم جلوتر یادش میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یه چیز دیگه برا دیف هم اول گاج یا اول تخته سیاه چون خیلی ها میگن مهندس مهربان دیف رو بهتر کار کرده!!!!!!!
واقعا نمیدونم ! به نظرم این دو کتاب انتخاب بینشون واقعا سلیقه ایه ! هر دوشون خوبن ... ولی من جدیدا کتاب چاپ جدید نشر الگو دیفرانسیل ( دوجلدی ) رو دیدم واقعا خوب بود ! مولف هاشم 4 مولف واقعا حرفه ای هستند ! البته نخوندم ولی به نظرم خیلی کتاب جالبی اومد ...و سطحش هم فکر کنم از گاج و تخته سیاه بالاتر باشه که برای کنکور های اخیر مناسب تره ....بازم ولی میگم تو درسی مثل ریاضی کتاب استاندارد و غیر استاندارد نداریم ! هرچی سوال بیشتر حل کنی و سوالای بهتر و سخت تری حل کنید به نفعتونه ! چون قرار نیست چیزی رو برای سر جلسه حفظ کنید قراره حل مساله رو تمرین کنید.
شرمنده اخلاق ورزشیت!!!!!!!!
میدونم ممکنه الان دیگه فوش بدی اما یه سوال دیگه هم دارم!!!!!!!!!!!!:yahoo (4)::yahoo (4):
گاج ریاضی 2 وحسابان خیلی نکته ای و چیز حفظی گفته برا هر مبحثی کلی نکته گفته (مثلا ترکیب توابع که اصلا چیز حفظی نداره این 10 نکته حفظی گفته سایر مباحث هم همینجور)...حفظشون که کاری نزدیک به محاله اما اگه حفظ نکنیم چه جوری سوال هایی که با توجه با اون نکات حل میشن باید برخورد کرد؟؟؟
استنباط ! باید اثبات و دلیل وجود همه ی نکته ها رو بدونی و بتونی برای هر سوال با توجه به مفهومی که یاد گرفتی استنباط کنی ، کم کم وقتی چند سوال رو دیدی که همشون توش از یه رابطه ی خاص استفاده میشه خود به خود اون نکته حفظت میشه ! این جور حفظ کردن خیلی فرق داره با اینکه قبل از سوال حل کردن درسنامه رو دست بگیری و هی رابطه ها رو بخونی تا یه رابطه رو حفظ کنی در حالی که حتی اگه یادت بمونه هم بلد نیستی چطور ازش تو حل مساله استفاده کنی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)