خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

روشی برای مطالعه ی تاریخ ادبیات

آقا همون طور که تو اسمش نوشتم فرضیس.نظریه نیس. فقط رو خودم اونم نه برای کنکور بلکه برای امتحان ادبیات امتحان کردم و جواب داد.
      من یه روش به ذهنم رسید که برای تاریخ ادبیات کنکور شاید بشه گفت خوبه.
      شاید یه روزتو از بین ببره ولی خیلی عالیه.تا حدی نفریح و تنوع هم هست.
      اونم اینه که میری یه کتابخونه ای. تموم کتابایی رو که باید حفط باشی میگیری یه 10 دقه ازش مطالعه می کنی یا این که اگه قدیمیه کافیه جلدشو نگاه کنی.
      یا مثلا زندگی نامه یکی از نویسنده ها رو کتابشو بر میداری سطحی میخونی. اسم کتاب و نویسنده و شاعر کلن یادت نمیره .همراش متنی رو که یه موقع بالای هر درسه همراه موضوع میخونی.
      یه موقعایی هم نیازه که یه کتاب در مورد موضوعی مثل تاریخ ادبیات مشروطه بخونی.
      هیچ وقت یادت نمیره. از مرور بالارد که آقایensany هم گفتن در مسیر برگشت استفاده کنین.

2. Top | #2
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز حرف(فرضیه)تون کاملا درسته! من خودمم کتابایی رو که قبل از کنکور(تو راهنمایی مثلا) مطالعه کرده بودم مخصوصا آثار جمال زاده و هدایت رو فابریک حفظ بودم ولی به نظرت کشف المحجوب،تاریخ مسعودی یا آثار ابوریحان بیرونی رو میشه باهاش اینکارو کرد؟؟
      هرچند کاملا باهات موافقم مخصوصا تو تابستون اینکار جواب میده تا اشغال بخش قابل توجهی از مخ!!!!!!!!
      Hey yeah, Don't let'em know we're coming
      Hey yeah, Tiptoe higher
      ...Take some time to simmer down, keep your head down low
      !!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط the great aziz نمایش پست ها
      آقا همون طور که تو اسمش نوشتم فرضیس.نظریه نیس. فقط رو خودم اونم نه برای کنکور بلکه برای امتحان ادبیات امتحان کردم و جواب داد.
      من یه روش به ذهنم رسید که برای تاریخ ادبیات کنکور شاید بشه گفت خوبه.
      شاید یه روزتو از بین ببره ولی خیلی عالیه.تا حدی نفریح و تنوع هم هست.
      اونم اینه که میری یه کتابخونه ای. تموم کتابایی رو که باید حفط باشی میگیری یه 10 دقه ازش مطالعه می کنی یا این که اگه قدیمیه کافیه جلدشو نگاه کنی.
      یا مثلا زندگی نامه یکی از نویسنده ها رو کتابشو بر میداری سطحی میخونی. اسم کتاب و نویسنده و شاعر کلن یادت نمیره .همراش متنی رو که یه موقع بالای هر درسه همراه موضوع میخونی.
      یه موقعایی هم نیازه که یه کتاب در مورد موضوعی مثل تاریخ ادبیات مشروطه بخونی.
      هیچ وقت یادت نمیره. از مرور بالارد که آقایensany هم گفتن در مسیر برگشت استفاده کنین.

خوبه ، اگه کنکوری حوصله داشته باشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Edward نمایش پست ها
      دوست عزیز حرف(فرضیه)تون کاملا درسته! من خودمم کتابایی رو که قبل از کنکور(تو راهنمایی مثلا) مطالعه کرده بودم مخصوصا آثار جمال زاده و هدایت رو فابریک حفظ بودم ولی به نظرت کشف المحجوب،تاریخ مسعودی یا آثار ابوریحان بیرونی رو میشه باهاش اینکارو کرد؟؟
      هرچند کاملا باهات موافقم مخصوصا تو تابستون اینکار جواب میده تا اشغال بخش قابل توجهی از مخ!!!!!!!!
      مثلا ابوریحان بیرونی. اگه زندگی نامشو فقط 10 دقیقه بخونین کامل همش حفظتون میشه. میدونی چطوری؟
      فرض کن شما داری در مورد ابوریحان میخونی. میفهمی علت نوشته شدن هر کتابش چیه. وقتی علتو میفهمی خب یادتون نمیره. یه راه هم تحقیق تو اینترنته. وقتی تحقیق کردیم و یاد گرفتین نود درصد چیزا از یادتون میره به جز همون نویسنده که نیاز دارین
      ولی خب موافقم برای همه نمیشه این کارو کرد و به صرفه نیست. خب یه سری رو که نمیشه با سایر روش ها حفظ کنین.
      مثلا کتابای سهراب و اخوان و اینا رو یه این شکل برین و کتابای سخت تاریخی رو با روشای عادی مثل داستان سازی یا حفظ کردن معمولی

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Edward نمایش پست ها
      آثار جمال زده رو اگه حفظی برو اسپند دود کن

دار المجانین , قصه ما به سر رسید , قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار , یکی بود یکی نبود , تلخ و شیرین , شور آباد , راه آب نامه و ....
      در طول زندگیش فقط کتاب نوشتن ایشون /:

Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

6. Top | #6
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed0937 نمایش پست ها
      آثار جمال زده رو اگه حفظی برو اسپند دود کن

دار المجانین , قصه ما به سر رسید , قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار , یکی بود یکی نبود , تلخ و شیرین , شور آباد , راه آب نامه و ....
      در طول زندگیش فقط کتاب نوشتن ایشون /:

Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk

بابا شاخش دیگه همین جمال زادس حفظش کن بره پی کارش
      ولی خدایی من با بیرونی مشکل داشتم اسامی کتاباش فوق گولاخ بود!!!!
      Hey yeah, Don't let'em know we're coming
      Hey yeah, Tiptoe higher
      ...Take some time to simmer down, keep your head down low
      !!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن